Лидл 82

• 115 294
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Избягвам да купувам неща с палмово масло, без значение какво е. Особено пък добавено в тахан, който сам по себе си е мазен. Купувам чист тахан - сусамов, фъстъчен или лешников (той пък е РАЗКОШЕН!!!, макар и скъп) и като реша го смесвам с мед или с какао или с кокосово масло и още това-онова. По-евтино е, по-вкусно и без излишни "екстри", каквито прочетох днес на етикетите Peace

Картонена къща съм правила сама на дечко преди време и проблемът с евентуално студеното дупе реших, като сложих "килим" в къщата от сгънато на 4 ката одеало Peace А лидълската къща май основната ѝ занимавка би било оцветяването точно, освен ако детето наистина не е във фаза криене и игра в къщичка Laughing

# 481
Избягвам да купувам неща с палмово масло, без значение какво е. Особено пък добавено в тахан, който сам по себе си е мазен. Купувам чист тахан - сусамов, фъстъчен или лешников (той пък е РАЗКОШЕН!!!, макар и скъп) и като реша го смесвам с мед или с какао или с кокосово масло и още това-онова. По-евтино е, по-вкусно и без излишни "екстри", каквито прочетох днес на етикетите Peace

Картонена къща съм правила сама на дечко преди време и проблемът с евентуално студеното дупе реших, като сложих "килим" в къщата от сгънато на 4 ката одеало Peace А лидълската къща май основната ѝ занимавка би било оцветяването точно, освен ако детето наистина не е във фаза криене и игра в къщичка Laughing

И какви екстри прочете, защото аз не видях кой знае какво...? В какаовия тахан става дума..

# 482
  • София

Peace

Колкото по-вкусно, толко по-вредно, едва ли палмовата мазнина е нехидрогенирана, слага се за консистенция и трайност.
Не разбирам, вече има толкова избор на кач.храни и хората пак тичат по промоциите, чуждите магазини... ooooh!

# 483
  • Бургас
Тета, на прима виста са въпросното палмово масло, захар доста, ароматизатори допълнителни и още нещо имаше, но не съм си поставила за цел да ги помня. В нормалния тахан има само и единствено смлени ядки и нищо друго - дали сусам, орехи, фъстъци, лешници, кашу или тиквени семки, само това и най-често без да са печени, за да е наистина и полезно, освен вкусно. Едно е после да го смеся с мед и какао примерно, друго е фабрично да е наблъскан с бяла захар, палмово масло и овкусители разни. За мен разлика има, а и дори ми излиза по-евтино Wink
Всеки сам си решава как да се храни, споделих аз лично какво предпочитам Peace

Бях решила, че салатките фелд са от петък намалени и се учудих, че днес ги имаше на по-ниската цена (взех си, разбира се и проверявах на касата дали наистина са намалени). Но се оказа, че съм голяма бяла птица и че са си така цялата седмица Mr. Green

# 484
  • Асеновград
Към 10 часа ножовете бяха почти свършили, имаше само десетина големи и един последен комплект ит 2 малки който взех.От намалените стоки  закачалки за кърпи с вакум отзад. При нас не видях нищо намалено за разпродажба.

# 485
Да подпитам пак за смути блендера? Praynig
Днес си го взех. Пробвах го за няколко смутита , като някои от съставките бяха-киви, авокадо,ябълка, банан, репичка, листа от маруля, краставица и сок от лимон и портокал.Хареса ми , смесва добре. Все пак аз нямам много опит със смутитата.

# 486
Днеска само кроасани с шунка и кашкавал взех за обяд, и някакъв ароматизатор за баня с течност. Пише, че е за 6 седмици, но и три да изкара ок ще е. Много приятно, свежо мирише в банята Simple Smile

# 487
  • Варна
Здравейте!
Токущо се връщам от варненския Лидл на Мир,ще има разпродажба на нехранителни стоки от 15,04 до 17.04.Ще съм там задължително. Party

От днешния пазар:капучино със шоколад,кус-кус (буквички) за малия,крем за лице на Cien против бръчки(имате ли мнение за него?),мед .Не можах да намеря кафе "Нова бразилия " за кафемашина,изчезнаха някъде newsm78

# 488
  • Бургас
Тази разпродажба вече май е за всички градове, защото и при нас имаше такива листовки сутринта със същите неща, които бяха изброени малко по-напред.

Да споделя мнение за печения нахут от гръцките неща - определено не съм доволна и не бих повторила ( а смятах да си взема още 2 кутийки поне, ако ми хареса) Tired  Очаквах леко запечен и хрупкав нахут, а то са си класически страгали тип "чупизъбки". Доста твърди и жилави зърна, а някои изобщо не мога да ги сдъвча. Ако продължа да хапвам, може и да отиде някой зъб или корона Crossing Arms

# 489
  • Пловдив
Днеска само кроасани с шунка и кашкавал взех за обяд, и някакъв ароматизатор за баня с течност. Пише, че е за 6 седмици, но и три да изкара ок ще е. Много приятно, свежо мирише в банята Simple Smile
Хм...нов ли е?

# 490
В нормалния тахан има само и единствено смлени ядки и нищо друго - дали сусам, орехи, фъстъци, лешници, кашу или тиквени семки, само това и най-често без да са печени, за да е наистина и полезно, освен вкусно.

bradata, може ли да споделиш - не е по темата  Peace

Скрит текст:
Може ли да споделиш откъде купуваш тахана от тиквени семки, преди време имаше в Кауфланд, но не съм намирала повече от година? От Била, Метро?

# 491
  • WonderLand
Някой помни ли случайно до кога беше намалена горгонзолата? Днес отворих да проверя в броширата, но не я видях никъде. Дали не съм я изпуснала?

# 492
Хм...нов ли е?

Не знам. Никога не бях заглеждала ароматизаторите. Струва 2,99лв., стои при препаратите и формата е като топка. Като се махне найлончето, се показва долна прозрачна пластмасова част, пълна с течност, и горна част от бяла пластмаса с изрязани цветенца. Завърта се все едно да го отваряш и се слага някъде в банята (на казанчето на тоалетната примерно). Много свежо ухае, на чистичко. Има с лимон и мента, роза и хмм, нещо сладко беше, бриз.
Малеее, да си имам обясненията Laughing

# 493
А, не са нови тези ароматизатори...аз съм купувала и миналата година. Но при мен не миришат, не се усеща. Хем ги слагам в тоалетната, която е метър на метър и пак не се усеща... Confused

# 494
  • Варна, Пловдив
В нормалния тахан има само и единствено смлени ядки и нищо друго - дали сусам, орехи, фъстъци, лешници, кашу или тиквени семки, само това и най-често без да са печени, за да е наистина и полезно, освен вкусно.

bradata, може ли да споделиш - не е по темата  Peace

Скрит текст:
Може ли да споделиш откъде купуваш тахана от тиквени семки, преди време имаше в Кауфланд, но не съм намирала повече от година? От Била, Метро?

Здравей, извинявам се за нахлуването, но все пак да споделя аз откъде си взимам тахани. Даже в момента имам тиквен, фъстъчен, орехов.
Скрит текст:
Част от тях са на Тръндеви, а конкретно тиквения е на тахани Белун

Общи условия

Активация на акаунт