Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 673
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Герда, Ахроминът и всички избелващи кремове се ползват в студения сезон, сега може дори да засилят пигментацията още повече  Peace
Не го ползвай сега, изчакай зимата  Grinning

# 301
 Hug Голямо благодаря!

# 302
За нищо  Hug

# 303
Здравейте! Някой да има мнеие за хидратанта на Purelogicol?
https://www.purelogicol.com/shop/skincare-collection/antioxidant … nti-wrinkle-cream.
Търся си хидратиращ крем, който да има и действие против бръчки + слънцезащитен фактор.

В момента ползвам хидратанта на Medic 8, hydra 8. Толкова исках да пробвам продуктите на марката, но за моята кожа се оказа голяма разочарование. Запушва ми порите явно и ми се появиха дребни пъпки и комедони. Взех крема заедно с два среума, от които също не виждам никакъв ефект.

# 304
Здравейте! Някой да има мнеие за хидратанта на Purelogicol?
https://www.purelogicol.com/shop/skincare-collection/antioxidant … nti-wrinkle-cream.
Търся си хидратиращ крем, който да има и действие против бръчки + слънцезащитен фактор.

В момента ползвам хидратанта на Medic 8, hydra 8. Толкова исках да пробвам продуктите на марката, но за моята кожа се оказа голяма разочарование. Запушва ми порите явно и ми се появиха дребни пъпки и комедони. Взех крема заедно с два среума, от които също не виждам никакъв ефект.

И аз съм ползвала Медик 8, хидратиращия -  крайно разочарована... А аз даже не се сещам някога от нещо да съм правила алергия по лицето, но и това се случи...

# 305
Едора, слънцезащитните правят Филм върху кожата, за това е добре да потърсиш такива, които са леки, като гелове.А з си искам тестери и тогава купувам.
 И съставките против бръчки трябва да са в отделен крем, най-добре нощен.

# 306
Някакви съвети за кремове ахава?

# 307
Някакви съвети за кремове ахава?

Ползвала съм хидратиращия им за суха кожа, доста бях доволна. Даже бях се навила и серума да си взема, но не съм стигнала до него.

# 308
 Бихте ли ми препоръчали измиващ гел за лице и тоник или мицеларна вода за комбинирана до мазна кожа? Нещо в ценови диапазон 20-50 лв за бр. Благодаря предварително! Извинете, ако въпросът ми не е за тази тема.

# 309
Аз съм много доволна от цветната вода на Хлоран. Около 16 лева е. почиства и най-тежкия грим и остава лицето леко., подходящо за смесен тип кожа. Ползвам го сутрин дори вместо крем.

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 23:31 от Анонимен

# 310
На Гарниер продуктите ми харесват и са много под 20лв.

# 311
Не ми харесват продуктите на Гарниер. Не ми действат добре на кожата. Искам медицинска козметика, нещо на Виши, Авен, Юсерин и т.н. Наскоро свърших гел на Виши. Взех го на промоция 400 мл преди година и половина, много време изкарах с него, но много започна да ми изсушава кожата накрая, за това искам да го сменя. Четох добри отзиви за Авен. Ползвала съм гел, но преди доста години - 5-6 някъде (на 22-23 годишна възраст и беше за проблемна кожа, вече кожата ми не е такава). Ако имте отзиви за тях, ще се радвам да ми  препоръчате.

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 09:39 от V_345

# 312
  • Бургас
http://apteka.framar.bg/30024249/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D1%80 … -400-%D0%BC%D0%BB    Аз ползвам този. Много съм доволна.

# 313
z_nalbantova, благодаря, ще проверя в аптеката при нас дали го има, за каква кожа е? Сега видях този http://apteka.framar.bg/30046307/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D0%BF … -125-%D0%BC%D0%BB Хареса ми, че е конкретно за лице и очи, значи би трябвало да е по-щадящ.До сега не съм ползвала никакви продукти на Нукс, може би ще опитам нещо тяхно.

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 09:49 от V_345

# 314
аз също се интересувам от измиващ гел или пяна за лице и очи. В момента ползвам на LOreal за нормална и комбинирана кожа. Не е лош. но някак си ми опъва кожата и не я чувствам мека и свежа. След това задължително почиствам с мицеларна вода.
Държа измиващото средство да е и за очи. Цял ден съм с грим и първата ми работа, когато да се прибера е да измия хубаво цялото лице и очи с пяна, за да ми "просветне" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт