На море в Турция - тема 43

• 137 937
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! НОва съм в темата  и се надявам  на вашата снизходителност и първоначална помощ.Информацията е огромна   не мога да отсея необходимото за мен инфо.С две думи- бихте ли ми дали насоки за почивка началото на м. юни за 2-ма с дете на 9г- AI в хотел с водни пързалки.Търся възможно най-близките курорти.Програма с автобус евентуално.ДО какъв бюджет бихме могли да резервираме  според вас?(Уточнение - опитвам се да се ориентирам  за догодина Crazy) ДОсега не сме  почивали в Турция и ми се ще да отидем.

Следете, има и по-добри оферти, можете и за около 1000 лв да си намерите.
Например: http://grabo.bg/relaks-v-kushadasa-0zm9hz
Юни месец, Кушадасъ ~500лв с пътя на човек, детето се настанява безплатно.

За този хотел не намирам отзиви, но съм си го харесала и не е скъп.

# 466
Стелияс, много благодаря за информацията!  bouquet  pagwto, благодаря! bouquet
Може ли само да кажеш басейните отопляеми ли са, водата става ли за къпане в морето, ходихте ли на допълнителни екскурзии, някакви цени за тях и има ли Киппа, Мигрос, Тансаш и сие в Дидим!
Благодаря Hug

# 467

За този хотел не намирам отзиви, но съм си го харесала и не е скъп.

В чуждестранни сайтове има и то не много добри. Има оплаквания от дефекти в стаята, които не се ремонтират въпреки че гостите са сигнализирали неведнъж, недобра хигиена и лоша храна (мухлясали плодове на блок масата).

# 468
  • София
Водата в басейните не се подгрява, но за нас ставаха за къпане, за разлика от морето, което ни беше студено. На допълнителни екскурзии не сме ходили, нищо не си харесахме, миналата година през друга ТА имаше по-голям избор. Искахме да посетим Бодрум и о. Кос, но не го предлагаха, на други места вече бяхме ходили, като Ефес и Памуккале. Мигрос видях на няколко места, но бяха малки магазини, не хипермаркети, Киппа мисля, че също има. Вие за коя дата имате резервация?

# 469
Водата в басейните не се подгрява, но за нас ставаха за къпане, за разлика от морето, което ни беше студено. На допълнителни екскурзии не сме ходили, нищо не си харесахме, миналата година през друга ТА имаше по-голям избор. Искахме да посетим Бодрум и о. Кос, но не го предлагаха, на други места вече бяхме ходили, като Ефес и Памуккале. Мигрос видях на няколко места, но бяха малки магазини, не хипермаркети, Киппа мисля, че също има. Вие за коя дата имате резервация?
Благодаря, за 27 май за 9 нощувки, но не съм пътувала с тази фирма и за първи път ще почиваме в Дидим, иначе попътно сме минавали през Веноса и още един хотел.

# 470
  • София
Благодаря, за 27 май за 9 нощувки, но не съм пътувала с тази фирма и за първи път ще почиваме в Дидим, иначе попътно сме минавали през Веноса и още един хотел.
До тогава ще е значително по-топло отколкото в началото на месеца, прекрасна ваканция ви пожелавам.

# 471
Здравейте, искам да питам хората които са пътували с кола до Кушадасъ някой да е хващал феробит от Tekirdag до Bandirma? Или този вариянт не е удачен?
Ние сме от 01.06 и се надявам времето да е прекрасно Simple Smile

# 472
  • Варна
Здравейте, искам да питам хората които са пътували с кола до Кушадасъ някой да е хващал феробит от Tekirdag до Bandirma? Или този вариянт не е удачен?

Защо пък ви е този вариант - доста място е което значи много време и пари.
На самите Дарданели има три места на тръгване и пристигане - едното е на най - тясното място за 10тина минути и 20тина лири.На всичкото отгоре пътя е добър и прекрасно обозначен с табели.

# 473
Здравейте, аз чета наред и малко по малко почна да ми се изяснява картинката. Бих искала да попитам, при положение, че отиваме на почивка с туроператор, каква е вероятността екскурзията да не се състои, заради това, че не са се събрали необходимиия брой хора (нали имат изискване за минимум участници)? Та дали е възможно за нашата почивка да не се съберат достатъчно хора, какво става тогава? В Анталия (където сме се насочили) има много хотели, които се предлагат от агенции и не знам дали за всеки един се събират по 70 човека (мисля, че толкова видях като брой хора).

Също, си избрах някои хотели, на база цена/дата/пързалки/самолет от Варна, и ако може да изкажете мнение в полза на някой-ще съм ви много благодарна: Crystal Waterworld Resort&Spa; Club Hotel Turan Prince World; Crystal Paraiso verde resort; Kervansaray Kundu Beach; Paloma Grida Vilage; Spice&Spa.....
 bouquet

# 474
Не е необходимо да се събират хора само за 1 хотел - групите се образуват от записани за много хотели.

# 475
Здравейте, аз чета наред и малко по малко почна да ми се изяснява картинката. Бих искала да попитам, при положение, че отиваме на почивка с туроператор, каква е вероятността екскурзията да не се състои, заради това, че не са се събрали необходимиия брой хора (нали имат изискване за минимум участници)? Та дали е възможно за нашата почивка да не се съберат достатъчно хора, какво става тогава? В Анталия (където сме се насочили) има много хотели, които се предлагат от агенции и не знам дали за всеки един се събират по 70 човека (мисля, че толкова видях като брой хора).

Също, си избрах някои хотели, на база цена/дата/пързалки/самолет от Варна, и ако може да изкажете мнение в полза на някой-ще съм ви много благодарна: Crystal Waterworld Resort&Spa; Club Hotel Turan Prince World; Crystal Paraiso verde resort; Kervansaray Kundu Beach; Paloma Grida Vilage; Spice&Spa.....
 bouquet

Нашата почивка с автобус до Анталия се отложи поради недостатъчен брой хора и ни предложиха гарантиран вариант със самолет без да доплащаме нищо ,

# 476
  • Бургас

bouquet

Нашата почивка с автобус до Анталия се отложи поради недостатъчен брой хора и ни предложиха гарантиран вариант със самолет без да доплащаме нищо ,
Супер. Изкарали сте голям късмет  Laughing

# 477
  • Beyond the Frontiers

bouquet
Crystal Waterworld Resort&Spa - добър хотел, но със сравнително малка територия. Като храна, обслужване няма проблеми.
Club Hotel Turan Prince World - отличен вариант за семейство с деца - хубав плаж, аквапарк, лунапарк, голяма територия...
Crystal Paraiso verde resort - отсядала съм в хотела. Плажът е далеч, храната е ок. Но честно казано точно този Кристал не бих препоръчала. На тясно и дълго място блокове, един срещу друг...наоколо пустош.
Kervansaray Kundu Beach - единствен плюс, че е със супер кратък трансфер....и хубав плаж.
Paloma Grida Vilage - чудесен избор. Особено къщичките с директен вход в басейна...

# 478
  • Пловдив
Здравейте!Ние пътуваме на 03.06 за Кушадъсъ.За първи път ще сме на море в Турция.Притеснява ме обаче прогнозата за времето, която хич не е като за море.Дали има шанс да се оправи?Други години през юни в Турция е разкошно, а точно сега за нас лош късмет. Cry

# 479
  • в кукувиче гнездо
Здравейте!Ние пътуваме на 03.06 за Кушадъсъ.За първи път ще сме на море в Турция.Притеснява ме обаче прогнозата за времето, която хич не е като за море.Дали има шанс да се оправи?Други години през юни в Турция е разкошно, а точно сега за нас лош късмет. Cry
А кой казва, че е лошо времето? АЗ летя утре за Анталия и ще пиша как е от първа ръка. Дори се надявам да се къпя в морето. Ще бъда в хотел Амара долче вита луксъри в Текирова. Няма ли накой, който ще пътува също натам?

Общи условия

Активация на акаунт