"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 902
  • 563
  •   1
Отговори
# 150
Почнаха добре, но на два гласа не ми допадна нещуу.. Но нямаше лигня поне. Колкото можаха, направиха.Толку.
Абе, Низамов е правил страхотни имитации, май Аксел Роуз е имитирал, сега не е нещо особено... Shocked

# 151
  • DE
Низамов трябваше да си остане ментор, Светльо сам участник, Милица да я няма и всичко щеше да си е на мястото.

# 152
Да, поне се държат сериозно, но и песента го изискваше. С оглед досегашното им представяне, днес бяха много добре, главно заради Светльо.

Да, енергия е точната дума! Радвам се на подхода им!  Grinning

# 153
  • София
Определено се бяха постарали и се усети уважение към изпълнителя..., което определено липсваше в предишните им изпълнения.

# 154
Светльо категорично беше по-добре.

Дони какви глупости говори - Фреди не успял да постигне двугласие - как ли да го псотгне сам певец? Явно е забравил дуета с Дейвид Бауи (на прима виста) и още около 15 -на албума, в които винаги е подкрпеян от останалите от групата в пеенето. Но не - той не е могъл да постигне двугласие - добре че дойде дуета да го светне. Ами никога не му е трябвало бе Дони!

# 155
  • Бургас
Началото бе доста по-добро,но и като цяло им се получи.

# 156
  • through the wormhole
Днес разчитаме само на Геро за пародия. Laughing

# 157
Това чакам. Дано е весело.  Mr. Green

# 158
Добре де, само на мен ли Рачков и Зуека са ми супер забавни и никога няма да ми омръзнат? Като гледам колко ги плюете. А чалга майтапите ми бяха смешни, а не дразнещи.

# 159

Ааа,Оррлин прекрасно пародира гръцката амазонка  Laughing

# 160
Таз тъпотия с двугласието дори не заслужава да се ядоса човек. Искаше да ги похвали нещо Дони, ама каза едно голямо няма нищо.

# 161
  • Бургас
Орлин горкия не можа да се развихри.

# 162
Геро миналата седмица беше бравурен Laughing Laughing Laughing А така го порязаха с точките Twisted Evil
Чакам Пресито

# 163
  • Варна
Освен Геро и Пресито  кой друг не е пял? newsm78

# 164
Освен Геро и Пресито  кой друг не е пял? newsm78
Калин.
На мен лично водещите са ми забавни и не ми идват в повече  Peace

Общи условия

Активация на акаунт