Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 417
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
"Есенс „Блясъкът на Ориента” е вече налична:

гр. Пловдив - ул.Патриар Евтимий №14
гр. Шумен, ул. Мадара 31
гр. Свищов, ул. Цар Освободител 23
гр София, жк Младост 1А бл 528
гр.София, ул. Христо Силянов 63"

# 571
  • София
Спрея на Лили и аз го ползвам, пръскам си щедро, но не лепна, хахаха направо си те представих как едва отлепяш клепачи. Joy Да ти кажа незнам, май върши няква работа, ма може и да си въобразявам. Този Ауренския ще го взема тази седмица, да го преслушам.
А тва на Лирене дето казваш, ти май и преди си го споменавала, ама мноу оранжев беее ooooh!. Бял бял, размазвам на ръката то егати му цвета. Не съм за него аз. Naughty

# 572
А тази марка аура в лили ли се продава ? Не знаех, че я има. В пловдив дали я има, някой знае ли?

# 573
И аз си взех matte minerals powder и velvet matte pressed poweder на Aura и съм много впечатлена, благодаря че споделихте марката, четох и блоговете на момичетата, някой пишещи тук, и за цената си са прекрасни!
Продуктите на Аура могат да се намерят в Дебенамс и новооткритите магазини Лили, заслужават си пробата Peace

# 574
  • София
Мда в "Лили" ги има, изместиха Дебора. Crossing Arms Laughing

# 575
В тези Лили, в които нямаше Deborah, сега няма и Аura  Laughing Crazy

# 576
  • Бургас
Момичета, новата серия на ориента от Есенс, е налична в сайта на:

http://beautycosmetic.biz/advanced_search_result.php?keywords=Es … qfpmistn4it8h1dk6

Хиляди благодарности за сайта Hug bouquet
Поръчах всичко,което ми хареса,преди малко ми се обадиха,че всичко от моята поръчка е налично и съм много щастлива.

Между другото в този сайт има и няколко продукта от essence wake up spring,aко го изпишете по начина,по който съм го изписала аз ще може да ги разгледате.Наистина ми омръзна да дебна колекциите по магазините,essence wake up spring така и не я пуснаха,но все пак и нея ще я видя.

# 577
  • София
Хиляди благодарности за сайта Hug bouquet
Поръчах всичко,което ми хареса,преди малко ми се обадиха,че всичко от моята поръчка е налично и съм много щастлива.
Радвам се! Hug Поръчвала съм от сайта, коректни са, доставката ми беше 3лв и тестер ми бяха пратили.

Бижу а какво има, Bell ли? Щото в едното Лили от които обикалям, са махнали Bell, за да набутат Аурата.

# 578
Бижу а какво има, Bell ли? Щото в едното Лили от които обикалям, са махнали Bell, за да набутат Аурата.
При нас Bell е в съвсем друг магазин и между другото има приятни нещица там. Имат цяла хипоалергична серия.
Ами не, просто ги няма и двете. В нашето има Essence, Catrice, Bourjois, GR, Rimel, Max Factor, Maybelline, Manhattan, Flormar, L'Oreal и това е от декоративната козметика.

Размислих се аз дали няма да се подуя от тоя серум за под очите...  Thinking От един бустър на Вalea така се подух прекрасно преди време!

# 579
Момичета, кажете как са сенките на Есенс от ориенталската серия, като трайност и пигментираност, как ги намирате?

# 580
  • Варна
Бижу, сподели за този серум като понатрупаш впечатления. Далеч съм от много зряла кожа, но щом е за околоочни продукти, винаги се ослушвам. Ти впрочем хареса ли крема на Avene?

# 581
Момичета, някакви впечатления от палитрата за очи на Catrice - Denim Divine! някоя от вас има ли?Изглежда ми интересна, но в последно време не съм доволна от качеството на сенките им и искам мнение..

# 582
Ти впрочем хареса ли крема на Avene?
Да, харесах го. Не знам, дали си въобразявам, но подочната ми зона има по-свеж вид напоследък. Верно че си поспивам доста, но не редовно. Laughing Кремът ползвам редовно, всяка вечер. Дразни ме, че не се вижда до къде е и очаквам изненада всеки момент, но ще взема друг. Мисля да е този, обаче.

Ще споделя за серума като го ползвам известно време. Peace

# 583
  • София
Бижу, а базата на GR как я ползваш? Само нея слагаш на цялото лице или я смесваш с ФД, ако е с ФД не се ли губи озаряващия ефект? Може ли да се наклепам само с нея вместо хайлайтър?  Simple SmileБлагодаря!

# 584
Понякога слагам само нея, но в повечето случаи я смесвам с фдт. Не се губи ефектът! Този цвят фдт, който ползвам сега, ми е една идея по-тъмен от нужното, защото все още нямам промяна от слънцето и смесен с базата идва точен до съвършенство, защото тя е бяла. А когато ползвах до скоро по-светлия си фдт, слагах базата самостоятелно.
Аз по принцип ползвам съвсем малко количество фдт, една помпичка, само за изравняване на тена, защото нямам кой знае какво за прикриване и не обичам плътни фдт, с които изглеждам като гипсова.

ПП. Серумът на Балеа мирише на българска роза, не погледнах в състава дали има розово масло или е само парфюмиран така. Кремообразен е, мазен, но не тежко мазно, а такова, което леко се разнася. Не се подух след преспиване с него, но сутринта като го нанесох, явно съм пипнала очите или е твърде близко и ми залютя. Измих се и намазах по-внимателно и по-надолу от миглите и не люти.

Общи условия

Активация на акаунт