Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 367
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Момичета търся си фон дьо тен за суха кожа до 20 лв. Ако имате отзиви за някой ,бих се радвала,че не ми се рискува Blush

Защо не пробваш ББ крема на Гарниер. Адски много ми харесва като финиш, стои много добре, но не е за моята мазна кожа, лъсвам от него.

# 676
  • Стара Загора
ББ-то в по-късата опаковка не е добро особено. Аз съм също със суха кожа и лъсвам с него, както и приятелка с много суха кожа. В дългата тубичка (за комбинирана кожа) е в пъти по-добър. Изразходих 2 опаковки от него.

# 677
Чувала съм/ чела, че при борбата с целулита трябва да се включат и масажи, вендузи също. Само с мазане няма да стане  Peace

# 678
  • Бургас
Чувала съм/ чела, че при борбата с целулита трябва да се включат и масажи, вендузи също. Само с мазане няма да стане  Peace

Peace Така е!
Интензивни масажи,загряващи,с вендузи!
ММ е масажист и от там черпя инфо  Mr. Green Crazy

# 679
Изобщо, трябват си финансова и времева инвестиция, а резултата е краткосрочен.
Добре, че от както си смених режима на хранене, моят почти изчезна.

# 680
  • София
Кой ти разчита само на крем против целулит  Crazy де така да беше ...
Аз лично започнах вендузи и си взех червеният крем на Евелин, с кофеин, с който да мажа след това.  Hug
Храненето и спорта са си ясни, тях не ги коментирам.

# 681
Вивче, учудвам се, че изобщо имаш  newsm78

# 682
  • София
Леми, много е малко, наистина, но аз съм болна перфекционистка и искам напълно гладки бедра и дупе, като стисна да е чисто гладичко като яйце   Laughing
Сигурна съм, че няма да постигна бедра и дупе на фитнес модел, ама ми е интересно като имам цел за гонене   Crazy

# 683
  • Пловдив

Peace Така е!
Интензивни масажи,загряващи,с вендузи!
ММ е масажист и от там черпя инфо  Mr. Green Crazy
Вендузите не са подходящи за хора предразположени към разширени вени и с повърхностни капиляри като мен Confused.

# 684
Ами аз нямам много, но съм решила да се стегна и да потренирама. Да видим дали и Eveline ще допринесе за добри резултати.

# 685
Момичета, гледам в новия каталог на Лили има 10-12 парфюма намалени. Само че като отида на място и помириша повече от 2-3 и ми става каша. Може ли да препоръчате към кои да се насоча? Има ли изпробвани от вас? Търся нещо с лек,свеж мирис за лятото и траен разбира се. bouquet
Струва ми се, че Булгарито ще ми хареса. Чудя се и за Мошиното, гледам описанията в друг сайт, но все пак на "хартия" не става.
Скрит текст:

# 686
  • Сливен
в каталога на ДМ също има доста парфюми намалени

# 687
На Булгари за лятото много ми допада Омния Корал, но не е намален в момента в Лили. Вчера специално заради него ходих, беше на редовна цена 98 лв.

# 688
Днес нямаше къде да се обърне човек в Лили и Дм в мола на Цариградско. Подариха ми червилце на Катрис в някакво безумно оранжево и се чудя как да го притъпя малко.
Иначе купих един шампоан на Балеа нов "Свежест"в зелена опаковка с мента ииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 689
  • Бургас
Момичета,някоя да е използвала тази подхранваща вода за коса с бреза на Балеа  newsm78
Отдавна съм й хвърлила око и май ще я взема пък каквото такова  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт