"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 125
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Ако е така ще е мега тъпо, че казва името на Рая в началото на изречението, а не това на (уж) любимата си. Но да, и аз си мисля, че може би все някак си ще успеят да завъртят нещата за да е поне малко по-интересно Peace

# 331
  • София
В предаването Комбина по НТВ гостува подуцента Краси Ванков. Каза, че е явление този сериал, защото е направил 100 серии, досега такива формати са се проваляли. Твърди, че всички участници във филма не са професионални актьори. Завършил е НАТФИЗ. Водещите казаха, че с този сериал подбива професионалните актьори и дори и в чужбина се бойкотират такива сериали именно защото не участват професионални актьори, а сериала става хит. Участниците имали много фенове, причаквали ги в заведенията, където снимат или пред квартирата, имитирали героите в сериала....Политиката при тях била участниците в сериала да не излизат пред медиите, а само продуцента.

# 332
  • София
Ако е така ще е мега тъпо, че казва името на Рая в началото на изречението, а не това на (уж) любимата си. Но да, и аз си мисля, че може би все някак си ще успеят да завъртят нещата за да е поне малко по-интересно Peace
Аз го спирам ако е това.

Пп. А за поста по-горе: пази боже сляпо да прогледа ooooh!
Май е време да заредя Къща от карти sе04 Whistling и после да ги видя тези прословути Тронове. Grinning

# 333
В интервюто се потвърди и че всяка сцена се снима по веднъж и за това било нормално да има гафове.
Та в този ред на мисли няма как да им се отрече, че за непрофесионалисти се справят. А аз лично ако бях на мястото на актьора, играещ Коко, сигурно щях да се хиля като ряпа в 99% от случаите  Mr. Green

# 334
Явно другите са по-добри от него, щото много рядко съм ги виждала да се хилотят, а той - непрекъснато, но то и ролята му е абсурдна, как да не се хилиш.
Този Краси Ванков винаги ми се е виждал с прекомерно самочувствие и в интервюто ми се затвърди.

# 335
A защо снимат по един път? Пестят лента ли?  hahaha

# 336
  • SF
По-естествено е. Без репетиции, без заучаване на фразата, без втори шанс. Ако стане гаф, може да се преповтори нещо, но като цяло си представи интервю с въпроси по телевизията и гостът да има шанс да   преснима отговорите си.

# 337
Явно другите са по-добри от него, щото много рядко съм ги виждала да се хилотят, а той - непрекъснато, но то и ролята му е абсурдна, как да не се хилиш.
Този Краси Ванков винаги ми се е виждал с прекомерно самочувствие и в интервюто ми се затвърди.
А кой друг в сериала има подобна нелепо-нереална роля, освен той?
За мен ролите на другите са елементарни ... Много по-лесно е да се играят сцени със скандали, с любов, с ревност, с изневери, с тъга - такива, които почти всеки някога е изпитвал, от колкото тотален заплес Peace

# 338

Na men nikoga ne mi se e struval nadut. No az nego moga da si go spomnqm samo taka:) https://www.youtube.com/watch?v=h-9DLnziUzY . Edin ot malkoto pyti v koito sym se smqla s glas, sylzi I s nevyzmojnost da si poema dyh:) Sorry za latinicata:)

# 339
А касиерката какъв странен глас имаше...доста изкуствено звучеше

# 340

Na men nikoga ne mi se e struval nadut. No az nego moga da si go spomnqm samo taka:) https://www.youtube.com/watch?v=h-9DLnziUzY . Edin ot malkoto pyti v koito sym se smqla s glas, sylzi I s nevyzmojnost da si poema dyh:) Sorry za latinicata:)

По-скоро визирах продукциите му. Той си вярва и има самочувствието, че са нещо изключително и феноменално, а всъщност са доста посредствени. Mr. Green

# 341
  • SF
Посредствени, посредствени, но счупиха рейтингометрите. Може би предлагането е съобразено с търсенето.

# 342
Всяка простотия пусната в ефира чупи рейтингометрите, досега не съм видяла да има изключение.

# 343
На мен отначало не ми хареса, заради това, че го обявиха за реалити и очакванията ми бяха да няма сценарий, животът на млади хора дошли от провинцията и развитието им в София. След като схванах смисъла, че това си е сериал, режисиран, само че с аматьори, зпочнах да го гледам и ми стана интересно. То нямаше и какво друго да се гледа по това време. Само че се изчерпаха явно на идеи, сценаристите, взеха да повтарят сцени, само че актьорите сменени, някой влиза с нова роля, след 2 епизода изчезва безследно и никой в сериала не се сеща за него и не говори за него... Напоследък взе много да ми доскучава и след като започна Мастър шеф...няма шанс да го пропусна заради реалити сериала... чета коментари тук, да се информирам малко от малко какво се случва, пускам си някой епизод в нова плей, пак да видя да не съм изпуснала нещо, все пак доста епизоди изгледах поне края да видя...
Та ако има нещо по интересно в този часови пояс може би много други, като мен ще пропускат София ден и нощ.

# 344
  • SF
На мен идеята ми хареса.
А Бона, да, всяка простотия има рейтинг, защото публиката е такава.

Общи условия

Активация на акаунт