Търся електронна книга - тема 18

• 183 247
  • 737
  •   2
Отговори
# 195
Търся "Завръщането на пурпурната гвардия" на Иън К. Есълмонт във формат различен от PDF.

Има я във http://books.stoitsov.com ,както и  втора книга -Нощ на ножове ,смятани за поредица,във всички формати ,но се влиза само чрез фейсбук групата .
Благодаря Бор_яна не знаех за тази група. Кандидатствах за член, надявам се да ме приемат. "Нощ на ножове"я имам, дръпнах я от Рулит.

# 196
  • ВАРНА
Откъде да намеря Мис Каприз на Сюзън Елизабет Филипс?

# 197
  • Велико Търново
Много моля ако някой може да ми прати линк за Домът на мис Перигрин за чудати деца? Търся я и в книжен вариант, но никъде не намирам.

# 198
Търся "Престъпен ум " и "Отвъстителят" на Крис Картър. Някой има ли гиили ако знае къде мога да ги намеря ?
mds777@abv.bg

# 199
Много моля ако някой може да ми прати линк за Домът на мис Перигрин за чудати деца? Търся я и в книжен вариант, но никъде не намирам.
В Zelkaя има, ако нямаш регистрация дай мейл и ще ти я пратя.

# 200
Здравейте, на някой да му е попадала - Укротяване на кралицата от Филипа Грегъри - оnline или като файл за сваляне без значение от формата?

# 201
  • София
Здравейте, на някой да му е попадала - Укротяване на кралицата от Филипа Грегъри - оnline или като файл за сваляне без значение от формата?
Подготвя се в Читанка.

# 202
  • Пловдив
И да я обработват, няма да я пуснат преди 2018г. Книгата току-що излезе на пазара. В алтернативните сайтове трябва да се търси.

# 203
  • София
щом я подготвят, оглеждай се по торентите.

# 204
Здравейте,търся Невидимият пазител на Долорес Редондо.Не я намирам в МБ и Дата.
Скрит текст:
Имейл адресът ми е eki75@abv.bg.
Благодаря предварително.

# 205
Здравейте! От известно време търся поредицата на Камила Лекберг "Патрик Хендстрьом", намерих няколко от книгите, но не откривам Проповедникът, Каменоделецът и Прокоба. Ще съм много благодарна ако някой ги има и ми ги изпрати на of_neznam@abv.bg. Благодаря предварително Simple Smile

# 206
http://www.rulit.me/author/gregori-filippa/the-taming-of-the-que … -free-425117.html
На английски език , но аз нямам търпение Simple Smile

# 207
Скрит текст:
Благодаря предварително.
За съжаление я няма, в Зелка също. Намира се само втората книга.

# 208
Скрит текст:
Благодаря предварително.
За съжаление я няма, в Зелка също. Намира се само втората книга.
Много жалко,благодаря все пак за информацията  bouquet

# 209
Търся

Завръщането на негодника                                        Сабрина Джефрис     
Съпернички                                                                     Джейн Фийдър
Прелъстяване                                                                 Никол Джордан
Любовта е приказка                                                      Джоана Линдзи
Страст                                                                                Никол Джордан
Цената на удоволствието                                             Кони Мейсън
Моите пари                                                                      Джери Бейли
Три седмици с лейди Х                                  Елоиза Джеймс
Магия                                                                   Лайза Клейпас
Господарят на Дяволския остров               Кони Мейсън
Близо до теб                                                     Кристина Дод
Вълшебна нощ                                                    Лайза Клейпас
Неочаквано едно лято ...                                  Джули Джеймс
Мис Каприз                                                        Сюзън Елизабет Филипс
Езерото на мечтите                                        Лайза Клейпас
Господин неустоим                                         Сюзън Елизабет Филипс
Кристалния залив                                            Сюзън Елизабет Филипс
Ваканция в Тоскана                                        Сюзън Елизабет Филипс
Съдбовно бягство                                            Сюзън Елизабет Филипс
Сладко поражение                                          Теса Деър
Опасна съблазън                                             Сабрина Джефрис 

ana7508@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт