♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 35

• 67 024
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Хора имам молба моля покажете ми таз Мерич да се запозная визуално с нея...търсих ама йок нищо не ми излиза, пък от любопитство ще се пръсна #Crazy

bouquet
вай бе аз се чудя що тъй се лута ту люляк, ту карамфил  Mr. Green
А дали изобщо ще разберем реакцията на Дефне на дефилето  Thinking Thinking  
Сърдита ли, не е ли, отишла ли си е, останала ли е  Thinking Thinking
Както имат навика да започват новата серия в нищото, без връзка с предишната  ooooh! ooooh!
Досега май само два - три пъти продължиха действието от края на предния епизод.
Ще има май пак да се чудим какво ли се е случило  Rolling Eyes
Най вероятно Анджи пак ще започнат със сюрпризи за юни месец, пък после както им дойде вълната я я хванат, я изпуснат ooooh!

# 646
Лаве Hug Heart Eyes  Благодаря ти за новата анкета! bouquet

Веднага казвам кой ми е най-омразния и антипатичен герой Twisted Evil
Елиф, Елиф и пак Елиф Twisted Evil  Мразя тази вещица, а и Еда Едже намразих покрай образа й Mr. Green

Умишлено не си ползвах 3-те опции за гласуване, защото по-голям гадняр от Елиф ( за мен Mr. Green ) няма!

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 07:25 от неЖност

# 647
  • Пловдив
Добрютро  Hug
Гласувах и аз:
1.Суде
2.Елиф
3.Друго - уточнявам, че за тук , според мен, са и Галип Козджуоолу и Величка Сезиновата. Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 10:02 от Горгона

# 648
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

еййй пуснали фрага снощи  Whistling
ама общо взето нищо не ми стана ясно  Crossing Arms
къде ще ходи Йомер, че настоява Дафа да е с него  newsm78 и защо Синан се опитва да му пробута Дерия  ooooh!
както и да е, ще разберем в петък  Naughty

сега да се изкажа по въпроса в анкетата  Mr. Green

за мен по-долно и гнусно същество от Судето - няма  Naughty Naughty Naughty
/е може и да има в КС, ама там нямам поглед  Laughing/
това малко змийче с огромна отрова  #2gunfire като сама не може да намери щастието си, и другите трябва да страдат  Close
Еймен можеше и да разтопи ледовете в сърцето й / както направи Исо с Яса/, ама йок - тя не му дава шанс, пък и него напоследък не го дават  Rolling Eyes
дали Мерич и него не е забравила, че го има  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде лека, спорна и доходна

# 649
  • Бургас

къде ще ходи Йомер, че настоява Дафа да е с него  newsm78 и защо Синан се опитва да му пробута Дерия  ooooh!

това малко змийче с огромна отрова  #2gunfire като сама не може да намери щастието си, и другите трябва да страдат  Close
Еймен можеше и да разтопи ледовете в сърцето й / както направи Исо с Яса/, ама йок - тя не му дава шанс, пък и него напоследък не го дават  Rolling Eyes

Айде лека, спорна и доходна

Здравейте! За Еймен: някой беше писал, че преди около седмица е публикувал, че напуска сериала и му е било много приятно, и благодари на новите си фенове.......

# 650
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Еймен май няма повече да го видим - спря да се обажда и по  телефона  ooooh! Mr. Green
А и артиста беше благодарил наскоро в туитър на "командата" за топлото посрещане и добрата работа, което ме навежда на мисълта, че вече няма да го показват  Rolling Eyes

Гласувах за Асу - скрита лимонка е тя - тепърва ще я видим в действие  ooooh!
Медиха - тя е двигател на всичко, всички простотии дотук произлизат от нея  - Елиф без нея е кръгла нула  ooooh!
И трето - друго:  И за мен Галип е отрова номер едно в КС

Започвам да се замислям и за Хакъ бей - колко отрицателен ще бъде - някак, макар и очаквано от мен, изведнъж лъсна манящината му  ooooh! - добре е подредил фигурите в играта си ooooh! ooooh! 

И Суде ми е от фаворитите за отрицателен герой - и тя тепърва ще се показва, ама много станаха - няма толкова опции ooooh! Mr. Green
То в тия сериали май отрицателните герои са повече от другите Mr. Green

# 651
http://dnes.dir.bg/news/skandal-turtzia-22285652?nt=4   "Каква  е демократична Турция?"

# 652
  • Русе
Хелоууу,
Гласувах за Суде, е, няма такова змийче..Тооолкова отровна и гнила отвътре, не мога да я понасям, в началото като се появи, не съм и предполагала на какво ще е способна, и че ще е тоолкова зла... #Cussing out

# 653
  • Русе
Скрит текст:
Турция отдавна не е демократична, Ататюркова, а такива неща хич не са нещо ново, за съжаление. Налагането на някакви забрани на религиозна основа води до ей такива ненормалности и други извращения...  ooooh! На всичкото отгоре ще излезе забулена някаква си там патка и ще каже- "От един път нищо няма да им стане" Представяте ли си??  #Crazy Тцтцтц, идиоти...  #Cussing out Дълга е темата и не й е мястото тук.. 

# 654
  • Русе
42. BÖLÜM BASIN ÖZETİ
ÖMER'iN SÜRPRİZİ KALPLERİMİZİ ERİTECEK...
Kiralık Aşk, defile sonrası verilen gösterişli bir partiyle başlıyor! Ne oluyorsa bu partide oluyor, ortalık karışıyor. Üstelik basın da orada!
Ömer'in şehir dışında bir seminere gitmesi lazım. Sinan bunu, "Defne ve Ömer’in arasındaki buzları eritecek" bir ön balayı olarak organize ediyor. Bakalım Sinan, bir dargın bir barışık çiftimizi ikna edebilecek mi?
Diğer yandan Yasemin harekete geçiyor. Hamlelerine çok şaşıracaksınız! Beklenmedik hamleler ard arda geliyor!
Neriman İplikçi'nin yeni bir hedefi var: Fikret GALLO! Neriman bu, Fikret Gallo’yu taktı kafaya. O kadını buradan gönderecek. Neriman’ın ince hesapları nereye çıkacak?
Ömer, Defne'ye öyle bir sürpriz yapacak ki... Tüm kalpleri eritecek cinsten.

Резюме на 42 епизод на "Любов под наем"
Изненадата на Йомер ще разтопи сърцата ни...
"Любов под наем" започва с парти, след ревюто. Каквото ще се случи, се случва на това парти. Всичко се обърква. И пресата е там.
Йомер трябва да отиде на семинар извън града. Синан смята това като повод да се разтопят ледовете между Йомер и Дефне. Да видим Синан ще разубеди ли двамата ту сърдити, ту помирени?
От друга страна, Ясемин влиза в действие. Ще се изненадате от ходовете й. Нериман Ипликчи има нова мишена. Фикрет Гало! Ще изпрати тази жена от тук! Къде ще излязат сметките на Нериман?
Йомер ще направи таква изненада на Дефне... Ще разтопи сърцата ни...

Wink

# 655
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=ERX2gYPNYx8

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 12:04 от vania_e

# 656
Здравейте, момичета! Hug Hug

Благодаря за фрага, за преводите и останалите красоти! Heart Eyes

Juliette14, newsm51, мерси за резюмето!

Надявам се Нериман да не въвлече Дефне в нова интрига. Синан е нахитрял много по отношение на Дефом, знае как да ги накара да отидат заедно на конференцията! Wink

Дано сценаристите да не прекаляват с глупостите сътворени от Дефне. Tired

Но, най- много ми харесва  тази дяволита физиономия на Омер бей/тя обещава много/  , а Дефо пак е качена на клона...

# 657
  • Враца
Резюме на 42 епизод на "Любов под наем"
Изненадата на Йомер ще разтопи сърцата ни...
"Любов под наем" започва с парти, след ревюто. Каквото ще се случи, се случва на това парти. Всичко се обърква. И пресата е там.
Йомер трябва да отиде на семинар извън града. Синан смята това като повод да се разтопят ледовете между Йомер и Дефне. Да видим Синан ще разубеди ли двамата ту сърдити, ту помирени?
От друга страна, Ясемин влиза в действие. Ще се изненадате от ходовете й. Нериман Ипликчи има нова мишена. Фикрет Гало! Ще изпрати тази жена от тук! Къде ще излязат сметките на Нериман?
Йомер ще направи таква изненада на Дефне... Ще разтопи сърцата ни...

bouquet bouquet bouquet

Обаче ..., това много хубаво звучи и ми е съмнително  - нали знаете - много хубаво, не е на хубаво  Rolling Eyes ooooh! ooooh!  (какво направиха- да не може човек да се отпусне да се порадва на хубави моменти ooooh! Wink)

Надявам се Нериман да не въвлече Дефне в нова интрига. Синан е нахитрял много по отношение на Дефом, знае как да ги накара да отидат заедно на конференцията! Wink

Дано сценаристите да не прекаляват с глупостите сътворени от Дефне. Tired

Тя, тази остана - Дефне да се оплете още повече - дано покаже малко здрав разум, а не да действа първосигнално, както досега. ooooh! ooooh!

Йомер - хитър лисугер е той  Wink Laughing Очаквам да ми "разтопи" сърцето  Rolling Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 12:07 от mama_an_ji

# 658
# 659
  • Разград
Зерин Текиндор се включва в състава и на друг сериал.

Скрит текст:
Стало известно, что к актерскому составу фильма "Ikimizin yerine"/"Вместо нас двоих", главные роли в котором исполняют Неджат Ишлер и Серенай Сарыкая, присоединилась Зеррин Текиндор. В перерывах между съемками сериала "Бесконечная любовь", в котором она исполняет роль Лейлы, актриса ездит на съемки фильма в город Муданья.

https://www.youtube.com/watch?v=C0kwAuFsGY8

Общи условия

Активация на акаунт