Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 257
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Аз вчера се регистрирах и получих код, който се отказах да ползвам, мога да ти го дам. Не виждам смисъл вече, при наличието на толкова онлайн магазини и добри намаления да пазаря от ХМ  Peace

# 631
  • у дълбоката провинция
Момичета,през мобилното приложение защо не виждам от къде да се регистрирам за бюлетин.Направих си нов мейл,но не мога и да регистрирам нов клиент.Изписва ми,че мейла е регистриран вече,все едно не е нов.Пращат ли изобщо кодове при нова регистрация?Излезнаха на печалба и взеха да се побългаряват.Ееее,ако я карат така догодина няма да са напред.
Може вече да си регистрирала веднъж този мейл.

Не.Не съм.Нови са.Ще пробвам през компа.

# 632
  • Варна
Аз вчера се регистрирах и получих код, който се отказах да ползвам, мога да ти го дам. Не виждам смисъл вече, при наличието на толкова онлайн магазини и добри намаления да пазаря от ХМ  Peace
Би ли споделила откъде пазаруваш детски дрешки ,например..

# 633
  • при моите любими
Аз днес получих една парка за ММ, Малко му е широка, но беше доста намалена и с допълнителното намаление и безплатна доставка, излезе много изгодна и ще я задържи.  Peace

# 634
  • Варна
Да ги похваля - на 5 май върнах неща общо от 3 поръчки, но всяка опакована поотделно с бланката за връщане и т.н., само че накрая ги опаковах общо. На 13 май са ми превели парите точно както ги  пресметнах, без да удържат 5 лв. дори веднъж (а аз бях готова психически и за 3 пъти по 5 лв.)  #Crazy

Връщането да не е било по тяхна вина или просто не искаше нещата? Друг път се е случвало да не удържат такса връщане при дефектна стока, грешен размер или друго.

За кодовете-работят ли вече?

За детски дрешки-не е към мен въпроса, но и аз да отговоря. Пазарувам от Некст. От ХМ вземам масово за вкъщи и нещо друго ако ми грабне окото, но вече и в горната горната възрастпова група съвсем нищо не ме грабва. В бебешлата секция имаше по-сладурски модели. Поне до 3г да я бяха направили.

# 635
Детски дрешки още не ми се е налагало да купувам. За мен и приятеля ми пазаря от Fashiondays, Mango, сега чакам Зара да направят намаление, тоест от масовите марки. Взех си от ХМ един спортен панталон, XS размер/който не намирам на сайта, още на първото обличане ми стана като шалвар. От техни кожени обувки premium quality ми се изкриви походката от убиване,страшно неудобни. Засега преустановявам покупките от ХМ Peace

# 636
Трябва да се преценява конкретно за всеки артикул, имат сполучливи неща, но има и големи боклуци, които са и скъпи на всичкото отгоре. За това обичам да видя нещо на живо преди да поръчам, да не дойде някой парцал. Пък и вече съм им свикнала някакси на материите и като го видя на снимката добивам представа що за стока е. Peace

# 637
Съгласна съм с горния пост.
И преди съм писала, че почти никога не си харесвам нищо от женските колекции. Евентуално на разпродажбите им, и то във физическите магазини, да ме грабне нещо, най-вече заради цената. Така после поне няма да ме е яд, дори бързо материята да се скапе.

Ето, вчера от мола на Стамболийски си взех панталон - нещо между слим дънки и клин, сиво-черен за 10лв,беше останал последна бройка. Ами, в сайта няма как да знам дали ще ми "залепне", каква е материята и т.н.  Simple Smile

# 638
  • Пловдив
Вчера се скъсаха под дъжда ей тея обувки след много малко носене:

Сега, съвсем вярно е, че "имитация на велур" не е особено подходящ материал за дъжд, но понякога се налага да стигнеш от колата до сградата. Явно съм настъпила някакво камъче със задната част на подметката и... дупка в имитацията на велур точно над подметката.
Язък, имат фасон и не са съвсем евтини.  Twisted Evil
Като цяло не съм недоволна от марката (щом продължавам да пазарувам от нея), но от тези обувки съм ама много разочарована.

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 10:03 от Магдена

# 639
  Купих на дъщерята от кафявите сандали от естествена кожа. Детето ги харесва, но според мен са боклук. Подметка та е твърда, отпред са прекалено отворени.

За тези говоря:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0379677001.html

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 10:36 от Windekind

# 640
H & M наистина си струват и са качествени най-вече в детските серии. Там нямат равни като съотношение качество-цена. Постепенно усещам, че гардеробът на децата вече е основно от там.
Детските обувки също са добри (или може би не успяваме да ги износим и скъсаме, защото децата растат). Имали сме най-различни обувки от блестящи балеринки до боти на цветчета, гуменки и ботуши. Все от изкуствена кожа, носени до дупка и нищо им няма.

За възрастни вече нещата не стоят по този начин, качеството е доста по-ниско, преобладават изкуствени материи, лоши шевове. Добрите неща са от premium quality серията и са на доста високи цени, съответно.

Windekind, благодаря за този отзив, гледах и слагах в количката тези сандали, защото ми се видяха прилични за цената си. Но няма да ги купя при това положение.

# 641

Windekind, благодаря за този отзив, гледах и слагах в количката тези сандали, защото ми се видяха прилични за цената си. Но няма да ги купя при това положение.
   Много исках да ги взема от магазин, но уви, никъде не ги намерих. Да ми е за урок.

Иначе детските дрехи, наистина са отлични за цената си. И аз основно от там зареждам, особено на намаления не подбирам много Simple Smile.

# 642
И на децата гардероба е от h&m основно и теранова Simple Smile
Днес на малката и взех от магазина ето тези неща
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0333882009.html и една тениска
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0397161002.html и тази блузка с ресни Simple Smile Много са сладки и свежи на живо Simple Smile
и след hm  случайно влязох в мат стар и с намаление и взех сандали за 13 лева  Joy .

# 643
Връщането да не е било по тяхна вина или просто не искаше нещата? Друг път се е случвало да не удържат такса връщане при дефектна стока, грешен размер или друго.
Не мен ми се случи веднъж и не разбрах защо. Бяха забавили плащането, точно на последния ден ми го пуснаха, но едва ли това е било причината.

За възрастни вече нещата не стоят по този начин, качеството е доста по-ниско, преобладават изкуствени материи, лоши шевове. Добрите неща са от premium quality серията и са на доста високи цени, съответно.
Peace
Като сякаш мъжкото е по-добро от женското.

П.П. Дано не пускат кодовете, заплатата ми си седи почти цяла, това не се е случвало никога  hahaha

# 644
  • София
Не беше по тяхна вина, на мен не ми харесаха някои неща. Интересното е, че беше сборна от 3 поръчки. Сега видях, че на мейловете са ми изпратили обратни разписки какво връщам и пише "такса връщане - безплатно"
Вярно, че аз опаковах максимално грижливо и в оригиналните пликове, макар и скъсани, но очаквах поне 1 такса. Не че се оплаквам, де...

Значи не само на мен ми харесват предимно детските дрешки. Мъжките ризи също не са лоши, но само за мен, реално рядко уцелвам вкуса на ММ, от 4 негови неща върнах 2 и продадох 1  Laughing
Споделете за саката - за мъж 186 см стандартния размер къс ли ще е?

Общи условия

Активация на акаунт