Отговори
# 450
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ДидкоHug благодаря за постнатото,  bouquet отиват си.  Heart Eyes

Приятен ден! bouquet

# 451
# 452
Невиждана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 453
Диди, bouquet

Още една нова снимка на Керемчи. Heart Eyes

# 454

Снежии bouquet Hug

# 455
# 456
Привет! Hug Hug Hug

Дидиbouquet

Между другото доста унил ми изглежда Керем на новите снимки в реала - за първи път го виждам да не се усмихва широко.  Sad

Приятна събота ви желая! bouquet

# 457
Привет! Hug Hug Hug

Дидиbouquet

Между другото доста унил ми изглежда Керем на новите снимки в реала - за първи път го виждам да не се усмихва широко.  Sad

Приятна събота ви желая! bouquet
Снимали са го без негово знание цигарките са на показ затова може нали всички фенки си пишат на любимците не пуши и не пий,че вредно та сигурно е саднал,че фенките ще видят  Joy Joy Joy Joy

Около проекта нищо направо е тъй гледам  ooooh! ама те като го спрегнаха с всяка възможна не се чудя грам то остана вече за спрягане  Tired Laughing

# 458
И две нови предложения от мен... Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Башак Парлак

Йозге Йозпринчджи Heart Eyes

# 459
ДидиHug добро оправдание си му намерила - дано е така.  Praynig Въпреки това, искам да го видя отново усмихнат.  Heart Eyes Колкото до предложенията - и двете са хубави, но Башак Парлак повече ми харесва. Wink Heart Eyes

# 460
ДидиHug добро оправдание си му намерила - дано е така.  Praynig Въпреки това, искам да го видя отново усмихнат.  Heart Eyes Колкото до предложенията - и двете са хубави, но Башак Парлак повече ми харесва. Wink Heart Eyes
Знаеш,че съм му адвокат без пари  hahaha
Шегата на страна очите на Башак и аз много ги харесвам пък и два пъти игра с екранното ни братче що да не пробва и другото  Joy Joy Joy

# 461
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Диди, bouquet

Хубава неделя! bouquet

# 462
Добър вечер! Hug
Един хабер да пусна от Ранини който казва,че до края на тази седмица ще започнат снимки на 2-3 трейлъра за канали демек промота демек ще се разбере кой ще го има в новият сезон и кой не... Peace

# 463
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дидко,  Heart Eyes мерси за хабера!  bouquet Дано Керем го има, макар че той и миналата година беше в промото на Канал Д, ама...  ooooh!

В класацията на сп. "Мари Клер" сме сред 10-те най-стилни млади актьори в Турция. Heart Eyes Wink

http://www.marieclaire.com.tr/turkiyenin-en-sik-10-yakisiklisi/

Успешна нова седмица! bouquet

# 464
 Hug Hug Hug

Тея дни много пак тъгувам по ШМ и много се радвам,че в Пуерто Рико са го оценили като проект
Искрено се надявам новия проект на Керем дори да е по добър вярвам му просто! Peace Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт