"Като две капки вода" - 4 сезон, 5 тема (04.04.2016 г. - 10.04.2016 г.)

• 26 664
  • 433
  •   1
Отговори
# 285
Нямало чалга в шоуто?

Тази песен на Преслава няма нищо общо с поп-фолка.

А сигурно е рок, така ли? Странно, защо не съм я слушала тази песен по Z-Rock, Star FM, или дори по БГ Радио  newsm78

# 286
Налазиха ни фенове гледам. Mr. Green
Абе, хора, на морето се препичаме пред караваната на Калин. Ми този човек не е особено висок и як. Като гледам тук какъв изглежда, че е и по-висок от Рачков и Зуека...  Rolling Eyes Ми тези двамата колко са височки?! Laughing

# 287
  • Berlin
 Laughing Калин изкара цялата вечер на токове като гледам.

# 288
  • София
И като какъв победи Калин?! Даже елементарна имитация нямаше. Това е някакъв абсурд.
И започна вече чалгата да настъпва здраво. Не била чалга песента на Преслава за другия път, да бе да, не е ама друг път!

# 289
Уф Калин го насадиха другата седмица с тази малоумна песен Rolling Eyes, и Орлин не вярвам да се справи с трилър.

# 290
Обикновено колко време след края на предаването го качват в Нова Плей? Благодаря! Simple Smile
Изпуснах го цялото.  Blush

# 291
Реших да се образовам за Преслава, която пеела рок!?!?!

Да ме прощават феновете й - може и да са прави - песента й е 95% крадена от Sleepwalker / Nightwish

Което не я прави по-малко чалга в изпълнението на Преса!

# 292
И като какъв победи Калин?! Даже елементарна имитация нямаше. Това е някакъв абсурд.
И започна вече чалгата да настъпва здраво. Не била чалга песента на Преслава за другия път, да бе да, не е ама друг път!
И чалга да е какво от това? Като толкова ви дразни тази музика превключете канала докато пее Поли и проблема решен!

# 293
Калин ми е фаворит, но тази вечер Орлин беше страхотен, яд ме е, че не спечели.
Очаквано беше песен на Преслава да се падне на бутона, не съм изненадана. То и парчето на Таркан си е жива чалга.

# 294
Почти бях сигурна, че публиката ще даде най-много на Калин защото беше най-атрактивен. Радвам се, той ми е фаворита Heart Eyes

newsm10

# 295
  • гр. Шумен
Бутонът в резюме

Прея - Николина Чакардъкова - Македонско девойче (не я понасям тая смешната)
Кого? Чакардъкова или песента? Щото в изпълнение на Костадин Гугов или Любка Рондова(дето скоро се спомина) звучи много добре. А Чакардъкова е фолклорна чалга.
Дует - RUN DMC&Aerosmith - Walk this way
Преслава - Таркан - Шакадъм
Джулия - Кристина Агилера - Hurt
Поли - Преслава - Лъжа е (нье, хич няа чалгъсъ за другия път)
Геро - Тодор Колев - Фалшив герой
Орлин - Майкъл Джексън - Трилър
Калин - Миси Елиът - Get ur freak on

Аз няма да гледам другия път май...
Преслава и тя си падна на чалгата. А Поли... абе направо да слагат в тоя бутон само чалгии  #2gunfire
Халваджан е лицемер! #Cussing out

# 296
Защо ми се стори, че бутонът се върти много бързо? Дали не са ви чели коментарите кои звезди се въртят? Е, сега не се вижда.

# 297
  • гр. Варна
Скрит текст:
Нямало чалга в шоуто?

Тази песен на Преслава няма нищо общо с поп-фолка.
А сигурно е рок, така ли? Странно, защо не съм я слушала тази песен по Z-Rock, Star FM, или дори по БГ Радио  newsm78

Hands Thumbsup  hahaha hahaha

Другия път май няма да е толкова интересно. За пореден път съм приятно изненадана от Поли  Grinning

# 298
Sessilly, за Чакардъкова ми е коментарът.

# 299
Дразни ме чалгата, защото за това си има специализирани канали - да си пеят там на Планета и с-ие.
А Маги Халваджиян е абсолютен лицемер! Принципен бил - е принципите важат докато не заговорят паричките.

Хареса ми Поли, която се извини на баща си предварително какво ще пее  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт