Професионални серии за коса - тема 104

• 70 346
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас / София
Точно и аз съм като теб Илли, даже на третият ден си имам ароматите на финишите. Ех, как ме изкуши сега, да взема да им пиша на Арленци, да ми сменят олиото с това за тънка коса и без това си чакам гребена, но не май ще си взема това за всеки тип коса, че ми идва добре, а и аз си мислих така като теб, че това за тънка ще е по слабо, но сега ме зариби с коментара  Heart Eyes

Едит: Да, наистина тази тема е много неприятна, едва ли не ние които мием косите си на третият ден смърдим, но повярвайте ако беше така щяхме да я мием и ние на вторият. Никои не иска да мирише неприятно. Майка ми определено не би ми спестила това, че косата ми смърди, ако беше така newsm78

# 601
СИТИ,никой не го казва  Peace Ние малко се отклонихме,извинявай.В началото просто исках да кажа че косата ти е напълно нормална!Според мен  Peace

СЕТОНИ,купих го тоя парфюм и останах зверски разочарована.Аромата е ужасен,освен това не видях никаква полза за косата.Все едно нищо.Нито блясък,нито омекотяване.Само остър и непоносим аромат.

# 602
  • Бургас / София
Бубка, няма проблем не говорих за теб като цяло, а за мнението на Тузарка, тя винаги е била така настроена към тази тема, едва ли не ние нямаме обаяние  Sick
Спирам да пиша по тази тема, не искам темата да се изпълни с глупости.

# 603
  • Варна
Илли, сигурна съм,че за теб няма никакво значение какво е в моите очи. Просто си казах мнението по въпроса.Все тая ми е кой колко се къпе.
Сити, не искам да кажа,че ти нямаш обоняние,а че има хора с доста по-развито от на другите.Ама техен си проблем пък в крайна сметка.

# 604
СИТИ,ИЛЛИ,познавам ТУЗАРКА лично и ви уверявам че е много мила.Не е искала да ви засегне,нито пък аз.Просто сподели своето мнение,аз също...Нали това правим всеки ден-споделяме  Peace Просто бях любопитна за някой неща относно миризмите.Лично аз се тормозя от факта че скапаната ми коса обира всипко.Яд ме е.Затова питах и вас как се справяте и така ли е с вашите коси.Исках съвет.Не да се караме.

# 605
Мисля да си закупя  двуфазният серум за цъфтяща коса L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium .  Има ли смисъл да пробвам и друг продукт  и то кой да е ?

# 606
Да приемем, момичета, че всеки мие косата според нуждите си. И аз къпя коса на 4-ти, че и 5-ти ден и не само защото не се омазнява, а колкото дни минават по-хубава и плътна става. Трудно поема други аромати освен ежедневните олиа. Някои дами имат ли такива случаи? Първи ден чистичка ., с леко обемче, мекичка....от втория ден се повдига ообема, става все по-плътна и стегната някак...и третия така, и четвъртия, а петия изведнъж клюмва някак..

# 607
  • Бургас / София
Добре, момичета няма проблем, наистина не искам да разнищваме тази тема, наистина има хора които не могат да се усетят и си мислят, че са неотразими, а около тях не се живее. В работата ми се сблъсквам с много такива. Иначе и моята коса обира цигареният дим в заведения, понякога, но аз много рядко посещавам такива, предпочитам разходките на природа. В работата ми всекидневно влизат някакви хора, които от сутринта са се вмирисали на манджа и чесън. Като се прибирам след работа си готвя, но нямам проблем, понеже си пускам аспиратора. Иначе и аз понякога не усещам обаянието на лука примерно, чак толкова колкото другите го усещат, нито ми люти на очите. Дрехите ми обаче поемат мириса на сготвено и умишлено съм си мирисала косата и съм давала и на нашите да помиришат.

# 608
Вие сте късметлийки  Peace Моята гадинка освен всичко,на 2я ден е като разплетена кошница,ама от смачканите  hahaha Хем без обем,хем фризи. Оформям с финиши,но издържа максимум до след обяд.После става неспасяемо  Mr. Green И това откакто се помня  Confused

# 609
  • Чукарландия
Нямам случай, когато косата ми на 2-ри, камо ли на 3-ти ден да изглежда по-плътна, по-обемна и по-хубава в сравнение с деня в който съм я измила. Може би, защото косъма ми е тънък, след едно преспиване и обема си е отишъл. Peace

Не говоря за случаите, когато ме е правила фризьорка и ме е тупирала до неузнаваемост. Mr. Green

# 610
  • Бургас / София
Бела  bouquet , по принцип и аз съм така ама напоследък забелязвам странни неща, че точно на вторият ден косата си е по хубава  Praynig

# 611
  • Чукарландия
Блазе ви, момичета!  Heart Eyes
Аз не съм сред тези щастливки! Нооо... здраве да е. Толкова продукти за коса имам, трябва да се изразходват, все пак. Mr. Green

# 612
И аз за моята коса говоря, всеки си преценява, разбира се!
Аз като готвя и неминуемо и косата поема от "аромата", а и носът ми е много чувствителен та съвсем...  Grinning

# 613
Обичам косата си жилава, гъвкава, а не мека и въздушна и по тая причина до скоро имах само една хидратираща серия- все протеинови и балансирани - мисля си отскоро, че може причината да има косата ми по- рядка нужда от миене да е от това  newsm78
Ще експериментирам с 3-4 поредни пъти хидратация и 1 път протеин да видим дали нуждите ще се променят, а и самата коса.. Blush

# 614
  • Бургас / София
Did-ko, привет радвам се, че има нови попълнения и че се включват в дискусиите. Hug

Общи условия

Активация на акаунт