Професионални серии за коса - тема 104

• 70 329
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
И аз съм пристрастена към аромата...а и към ефекта им Heart Eyes

Извинявай само че повтарям, но имам спомен че и хидр.крем имаш, има ли разлика между него и smooth-a?  bouquet

# 646
Имам отливка от него подарък от любима съфорумка, която вече ми е на свършване и сега ще си взема нов, голям крем.
Има разлика да определено. Приглаждащия крем в комбинация с олито мен ме къдри, а хидратиращия ми изправя косата. Хидратиращия ми хидратира доста косата и не лепне грам, докато приглаждащия има леко лепнене. Усещам го между пръстите и върху косъма при сушене. Приглаждащия крем мирише по- силно, но другия все пак ми е отливка в пластмасово бурканче, а това променя аромата със сигурност. Сега като взема цял ще сравня. Двата крема могат да си наслагват без проблем един върху друг, кто хидратиращия е отдолу.

# 647
Ох, добре, че поне Лакме не ме изкушават, след неколкократния мой и на колежки злополучен опит.

Днес съм с шампоан и балсам Тен и ефектът е както винаги неотразим.Heart Eyes
Много ги обичам.

По темата за това кой на колко време си мие косата нямам отношение.  PeaceНо ще споделя нещо за моето миене на косата. То никога не се състои едвовременно с вземанията на душ през деня. Често се получава следната ситуация: вземам аз душ, обличам се тържествено и измивам косата на мивката с глава надолу. Това предимно заради маските, да не би да оставят лигав филм по  пода, колкото и да го мия. Но ми е и много по-лесно и равномерно нанасянето на продуктите. И да ми се смеете, това я положението. Mr. Green

# 648
Денс, много ти благодаря Hug

# 649
Моля, няма за какво! Hug bouquet

# 650
За липидиум, мисля повечето отзиви за положителни. От мен също + 1 глас. Слагам три помпи от както го купих. Не зная, как "изчезват" нацъфтели вече връхчета но при мен е факт. Имах два кичура с такива, не ясно защо само два и точно в дясно?!  Mr. Green Шантава работа, но сега не ги виждам, не съм и подстригвана. Мисля, че ще ти хареса.  Simple Smile
Благодаря, ще го пробвам.

# 651
Да споделя моите наблюдение като цяло от всички продукти за коса до сега,  че  Керастасе преобрази косата ми, невероятен е този шампоан Олео релакс,и всичко друго което има към момента, пре уош Еликсир, пре-уош Терапист,  шампоани: Терапист, Хронолоджист,  Хрома рич,    Дисциплин, балсам Дисциплин, олио Еликсир Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes яд ме е че дълго ..дълго време все заобикалях марката, като преоткрита и възродена съм Heart Eyes Grinningкъм друго не посяга, просто от разнообразие и да не ги свърша бързо карастасите Laughing Laughing Laughing Сега в кошницата чакат серума Терапист, маската Хрома рич, маската Олео релакс  и маската Терапист Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 07:38 от DELI22

# 652
Дели, маската хрома рич е мега добра  Flutter аз я чакам в енцото да заредят 500мл  Hug

# 653
milavanila, супер, ще следя  и аз Simple Smileв енцо ще е и на по добра цена Simple Smile

# 654
  • Бургас / София
Днеска, пак измих с Ливинг Прууф за обем, не сложих този път толкова финиши и резултата е УАУ, супер много обем, даже днеска сутринта косата беше запазена, но реших да я измия. Сега съм решила да тествам по обстойно шампоанът  Heart Eyes

# 655
Здравейте, набързо да питам серията Kerastase Densifique протеинова ли се води, балансираща ли или хидратираща (да ме прощавате за глупавия пърос)?
Благодаря  bouquet

# 656
Аз идвам с отзиви след няколко измивания Ш+Б+крем 5in1 PhD на Living Proof. Много хубава ми става косата - обемна, къдрава, но я пресушава  Crossing Arms Поне засега така ми се струва. По-нататък може би ще пробвам с балсам от Restore серията, май някой беше споделил по-назад такава комбинация. Много ме кефи марката и се надявам да намеря точната си комбинаця  Praynig

Моята коса също на втори ден изглежда по-добре, особено сега, когато почти на всяко миене суша с дифузер. На следващия ден са ми по-дефинирани и подредени къдриците. Аз няма да казвам на колко дни я мия  Mr. Green

# 657
Докога е намалението -10% на всичко в Арлен? 20 и някой ми е върти в главата, но не мога да намеря публикацията нещо...
Май няма такова в момента  newsm78 С код ли е?

# 658
  • София
Бубе,  код Sale  Hug
Епонка, до 24-ти е  Hug
Денси, и аз обожавам Марокан  Heart Eyes Една от най- добрите марки за косата ми.
Дели, да докладваш за всичко на Керастаз, което опиташ. Те са ми като Марокан,  двете марки си делят първото място при мен Crazy

# 659
  • Чукарландия
При мен Мароканския шампоан за обем страшно заплита. Кое му е хубавото, щом заплита така зверски косата? Балсамът е гъст, богат, страхотен, но с шампоана не мога да се разбера. Не обичам заплитащи шампоани. Peace

Общи условия

Активация на акаунт