"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 4

• 63 889
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Какво се случи с бебето, че смених канала?
Не можах да го изгледам  Cry

# 421
  • София
Какво се случи с бебето, че смених канала?
Не можах да го изгледам  Cry
Захариев и Стилянова го изродиха. Wink
После Генадиев срещна Захариев в коридора и, когато Захариев му каза: "Мъртво-родено, поради генетична малформация.", Генадиев попита с кого е оперирал и после каза, че втора операция на Стилянова, в която има фатален изход и трябва да я махнат. Захариев каза: "Тръгне ли си Стилянова, смятай, че си тръгвам и аз." Rolling Eyes

# 422
Ох и аз много се разстроих  от този случай и точно защото знам, че се случват и реално

# 423
А Генадиев защо реши, че Стилянова е виновна, нали уж е мъртво родено?

# 424
Значи все пак не са сгрешили за проблема на бебенцето?
Тази жена не знам как се съгласи без да потърси други мнения!

# 425
  • ES
И на мен не ми стана ясно имаше ли наистина малформация бебето или не? И в този случай защо да е виновна Стилиянова?

# 426
Много тежка ситуация.

# 427
  • София
Не е виновна - просто Генадиев вече не я долюбва хич, и отбеляза, че втора операция със Стилянова, в която краят е фатален. Той въобще не е наясно какво е станало всъщност. Wink

# 428
Ужасен е случая...просто нямам думи
Направо ме потресе. Съжалявам, че гледах този епизод.

# 429
  • Sofia
Ужасен случай, но с добър уред подобна малформация се вижда ясно. Техния вероятно беше от типа за фетална морфология, грешка за съжаление май нямаше. На фетална морфология виждат всякакви малформации.
На Калин май му писна от Биляна.

# 430
  • София
Ужасен случай, но с добър уред подобна малформация се вижда ясно. Техния вероятно беше от типа за фетална морфология, грешка за съжаление май нямаше. На фетална морфология виждат всякакви малформации.
Може би и точно затова са я пратили от Бургас специално при д-р Захариев. Wink

# 431
  • Ню Йорк
Честно казано това, което направи Захариев беше възможно най-хуманното.

# 432
  • Sofia
Да, и аз мисля, че точно за специализиран преглед е изпратена, логично е, всичко останало може да се прави в Бургас.

# 433
Цитат
Тази жена не знам как се съгласи без да потърси други мнения!

Още с влизането тя каза, че я изпращат от Бургас, или идва от Бургас. Това предполага, че може би други доктори са я изпратили...

# 434
.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 22:10 от a_tita

Общи условия

Активация на акаунт