Забавни въпроси за бременността

• 1 412 353
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Диагнозата на тази жена очевидно е тежка, за съжаление.

# 2 161
АйсShocked тази тема съм я пропуснала, но не е ли същата потребителка, която питаше кога е бил последния ѝ цикъл?

# 2 162
АйсShocked тази тема съм я пропуснала, но не е ли същата потребителка, която питаше кога е бил последния ѝ цикъл?
Същата е.

# 2 163
Погледнх й и аз старите постове и нещата не са добри за съжаление.
Момичето е с ОКР освен хипохондрията и направо не знам как ще се справя натам.

# 2 164
Светна ми вече лампичката, след първия пост постнат тук и аз гледах предишните публикации след като съфорумка сподели затова.
Успех на момичето и дано превъзмогне всичко.

# 2 165
  • Варна
Цитат
Цикълът ми беше 35-7 дни.
И точно си спомням, че трябваше да ми дойде около 10.10 ... но си направих теста на 3.10 - защото леко на майтап пробвахме за бебе на 3.09 ... и нямах търпение да разбера резултата. Реших, че е минало достатъчно време, ако има нещо да отчете.. то пък взе, че отчете. Синът ми се роди в деня преди термина. Ако има и това някакво значение за статистиката..

С риск да изглеждам много лоша отстрани, че цитирам изказването на някой..
Все пак тук сме и да се посмеем, и всеки може да каже нещо "умно" без да се усети  Laughing
Дано се е объркала жената с датите нещо  Rolling Eyes ако не, изглежда е заченала по време на цикъл.
Теста за бременност и отчел седмица преди кървене.

# 2 166
  • София
Цитат
Оказа се ,че съм забременяла благодарение на Дуфастона или поне така ми го обясни лекарката.

bowuu

Цитат
No spa-то е както за болка така и за задържане.

# 2 167
  • Варна
Цитат
Оказа се ,че съм забременяла благодарение на Дуфастона или поне така ми го обясни лекарката.

bowuu

Знаех си аз,че секса е отживелица  Crazy

# 2 168
Браво, честито на Дуфастона.

# 2 169
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Цитат

ooooh! hahaha hahaha До къде сме стигнали........секс не трябва.Пиеш Дуфастон и честито  Mr. Green

# 2 170
Цитат
здравейте, преди 2 дена с приятелят ми го направихме ( за втори път е ) , всичко беше ок , когато приключихме презерватива се махна едва ли не сам , започнах да се притеснявам да не се е махнал през половия акт .. Днес вечерта имах кървене ( не е обикновено както ми дойде ) + това трябва да ми дойде след 10 дена чак . Има ли вероятност да съм бременна и да взимам ли Ескапел ??

# 2 171
Какъв е въпросът на дамата? Дали е бременна или дали съществуват магически презервативи, които се махат и слагат сами по време на акт?  Thinking Mr. Green

# 2 172
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ех,това страха е голямо нещо  Naughty Какви ли не мисли се пораждат тогава.Лошото е,че масово девойките правят секс без да са наясно с много неща. Confused

# 2 173
На мен последния въпрос много ми хареса... чудно ако има вероятност ВЕЧЕ да е бременна, с какво Ескапела ще спаси положението  Whistling. Пък и въпроса за Ескапела е ДВА дни след акта... не два часа  Laughing

# 2 174
Доживяхме и това. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт