Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 302
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • В.Търново
Аз пак се връщам на темата за химическите хилинги.По-рано проучвах, направих среща с една докторка в козметичен салон и се отказах.Достраша ме.Да ви попитам наистина колко е възстановителния период, докато кожата се изчисти от лющенето, за да се върна на работа.Аз работя с хора и е абсурдно да се появя обезобразена в лицето.А и имам страх да не сатне обратен ефекта с този химически пилинг.Знам, че се прави от есента, но да си попитам да набера пак смелост, за да го направя.Много ли боли и щипе процедурата?  Confused
Веднъж си правих с плодови киселини химически пилинг и едвам издържах накрая, а се оказва, че не са много силни тези пилинги и всъщност нямаше никакъв видим ефект.

# 436
  • София
Аз съм си правила химически пилинг,курс от 2 или 3 процедури(не помня точно)Ами при мен нямаше толкова лющене.....въпреки че мнохо ми щипеше при процедурата....Аз препоръчвам лазарен пилинг.Правих си го след първата бременност...Много по-голям,по-видим ефект от химическия....Но там лющенето е много голямо,наистина е хубаво да се правим през отпуската например..Аз си слагах фон дьо тен и някак си успявах да ходя на работа.Но резултата след това е почти като бебешка кожа...😋

# 437
Къде прави лазерния пилинг ?

# 438
Последния път като си правих хим пилинг с излющване бях обезобразена около седмица. Не веднага, след 2-3 дни се почна.
Според мен вече не е подходящо времето.
Правих от новите пилинги без излющване- никакви резултати.
Периодично правя  микродермаамбразио.  Peace

# 439
  • София
Правих лазарен пилинг в Нирвана,покрай лазарна епилация.Беше преди 7-8години,не помня цената.Болеше,но не повече от хим.пилинг,но ефекта е в пъти по-добър.

# 440
  • София
perunika77, не се притеснявай!!! От отока е. До 2-3 дни ще намалее, а до 10 дни вече ще са така както ще останат. На мен ми бяха сложили 1 ампула и бях...страшна, щях да я "убия моята". Хем ме предупреди. bowuu После сложих половин ампула, ама ми се иска мааалко повечко в горната устна, та тия дни ще ходя. bouquet
И честито !!!

rusalka1, моя приятелка беше правила химичен пилинг. Някъде преди десетина години. Не беше лято, но си спомням, че й бяха казали един месец  да не излиза когато е слънчево и да се маже с не знам си какво. Заради това се отказах от всякакви пилинги. Верно, че кожата й е като "бебешко дупе", ама аз нещо не си падам. bouquet

# 441
  • някъде
Питах по-назад, но никой не отговори...
Фракционен лазер правил ли е някой? Имам стари белези от акне на бузите и много бих искала по някакъв начин да ги махна (или поне залича).

# 442
  • София
Д и д и, може би никой не е правил. Затова не ти отговарят. Аз даже не съм и чувала за фракционен лазер. Embarassed

# 443
  • някъде
Предположих, но все пак да питам Simple Smile..или ако някой нещо е чул за него от познати.
То и аз не ги разбирам много тези неща, но като написах премахване на белези излезе това като нещо ново и ефикасно. Писах и на д-р Катя Паскова, но тя нищо не отговори.

# 444
Като чета описанието,явно аз съм правила,но не знаех,че се казва така.  Embarassed
Правих около 5 повторения на един белег,който намаля ,но не изчезна.

# 445
  • В.Търново

rusalka1, моя приятелка беше правила химичен пилинг. Някъде преди десетина години. Не беше лято, но си спомням, че й бяха казали един месец  да не излиза когато е слънчево и да се маже с не знам си какво. Заради това се отказах от всякакви пилинги. Верно, че кожата й е като "бебешко дупе", ама аз нещо не си падам. bouquet
Аз имам малко кафяви петна и вече имам и ново високо на челото.С годините ще стават все по-големи и нови.Също така ми остават петна и от заздравели пъпки, които ми излизат от време на време.С една процедура няма ли да има поне малко ефект?

# 446
С една процедура няма да станат нещата. КАкъв фактор ползваш?
На есен прави процедури и си купи крем Глико А, преди 2-3г бяхме пощурели по него.

# 447
  • София
Скрит текст:

rusalka1, моя приятелка беше правила химичен пилинг. Някъде преди десетина години. Не беше лято, но си спомням, че й бяха казали един месец  да не излиза когато е слънчево и да се маже с не знам си какво. Заради това се отказах от всякакви пилинги. Верно, че кожата й е като "бебешко дупе", ама аз нещо не си падам. bouquet
Аз имам малко кафяви петна и вече имам и ново високо на челото.С годините ще стават все по-големи и нови.Също така ми остават петна и от заздравели пъпки, които ми излизат от време на време.С една процедура няма ли да има поне малко ефект?

За кафяви петна - не знам. Нито приятелката ми, нито аз имаме.
Питала съм за кафяви петна моя дерматолог, защото майка ми има на лицето от прекомерно директно излагане на слънце / не в Б-я, в субтропиците и години наред/ и без защитен фактор.
От акне и това съм го виждала. Стават едни синкави петна, които преминават в кафяви. Да им се не начудиш. Та, док каза, че мн лесно се премахват с лазер. Ама какъв, на каква честота, не съм я питала. Ако се интересуваш пиши на л.с. ще ти  кажа за кой док говоря, ако искаш ще те и придружа. В София е. bouquet

Камалия, спомням си гикото. Wink Ама то не е ли като леко дермоабразио? Смисъл сваля само повърхностния слой на кожата?

# 448
Да, но много добро за такива петна. Третиране и фактор 50.  Peace

# 449
  • София
Mucuni ,
обмислям да ида при първа възможност. Напоследък обаче нямам никакво време. Освен това се чудя дали все пак не е по-удачно да е на есен, заради жегите. Чудя се и в кой салон да ида. Знам, че това също е от значение, какво ти инжектират, как и т.н. Аз съм в София, сега ще преглеждам тепърва салоните. Вие спрели ли сте се на конкретен салон?
В момента полагам домашни грижи и има лек ефект. Знам, че клетъчното делене е на 20 и няколко дни и тогава се вижда разликата. При всички положения, със сигурност ще си направя и ще Ви пиша.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт