След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 591
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Сега представяте ли си да няма конференция,а Йо да е измислил всичко  Mr. Green

# 436
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не се меси Омер е с дефне
Неджми, Дефне даже не знае, че могат да и го отнемат . Ако отделях по десет лири за всяка жена която се е ог,еждала в тебе. сега щяхме да имаме вила . Не разбираш опасността., Остави Неджми, аз всичко ще реша

# 437
  • София
Сега представяте ли си да няма конференция,а Йо да е измислил всичко  Mr. Green

Съмнявам се, ама тази конференция няма да е денонощна. Mr. Green

# 438
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чак да питам от де са тия парцали, още малко  hahaha hahaha hahaha
За рекламата на Дафа говоря, дето всички пеят от къде са дрехите  Joy Joy Joy

# 439
Ууу  ooooh! ooooh! сефте толкова много реклами да има  #Crazy #Crazy то толкова серия нямаше

# 440
  • София
Ууу  ooooh! ooooh! сефте толкова много реклами да има  #Crazy #Crazy то толкова серия нямаше

Защото има Дефмер, използват момента. Wink

Сега усещам, че Йомко ще спи на дивана. Joy

# 441

Защото има Дефмер, използват момента. Wink

Сега усещам, че Йомко ще спи на дивана. Joy

Както бяха на онази конференция 1:1  hahaha да видим сега дали ще се напие пак Дефне  hahaha
Да не вземе този път да се изпусне нещо за тайната  Thinking

# 442
Ирка  Hug, благодаря  Heart Eyes

До тук нещо скучновата ми идва серията. Пак я напълниха с Нера, поне избелената са скрили засега  ooooh!

# 443
  • near Sofia, Bulgaria

Малко са им по-различни отношенията от миналата конференция...  Rolling Eyes Казвам само...  Whistling

# 444
  • Perla
Ами пак глупавите несвързани сцени- нито продължение на дефилето, ами направо на бала; после няма продължение на вечерта за Йо и Дефне- след като тя си тръгна, вместо това- Исо и Сердар ритат топка, пък дефмерите на сутринта направо в офиса- сякаш нищо не са преживели през нощта. Ами да покажат как Дефне си рони сълзичките, как Йомер поне размишлява, дори да е гневен, че не е останала- нищо, че той е виновният, ама да го дадат да мисли- няма. Всичко като колажни части налепени. Сега да видим в хотела какво ще стане- как ли ще издържат и дали въобще ще могат!?

# 445
  • София
Цяла нощ няма да има сън, ще се дебнат яко. hahaha Такова усещане имам.

Доре, да, малко се губи сериозността на моментите така. Peace

# 446
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ако видя неправилно поведение у нея ще и дам каквото трябва

# 447
  • Още у мъглата ...
Ирка  Hug, благодаря  Heart Eyes

До тук нещо скучновата ми идва серията. Пак я напълниха с Нера, поне избелената са скрили засега  ooooh!

Честно да ти кажа, предпочитам такава по-лежерна серия, дори и да ми е малко скучна, отколкото оназ избелена крава да ми се кокори Naughty Naughty

# 448
Ами пак глупавите несвързани сцени- нито продължение на дефилето, ами направо на бала; после няма продължение на вечерта за Йо и Дефне- след като тя си тръгна, вместо това- Исо и Сердар ритат топка, пък дефмерите на сутринта направо в офиса- сякаш нищо не са преживели през нощта. Ами да покажат как Дефне си рони сълзичките, как Йомер поне размишлява, дори да е гневен, че не е останала- нищо, че той е виновният, ама да го дадат да мисли- няма. Всичко като колажни части налепени. Сега да видим в хотела какво ще стане- как ли ще издържат и дали въобще ще могат!?
-----------
И при тия претупани теми ми говорят за 2 сезон,като че ли аджеба има какво да ни показват цяла година освен пълнеж и тук-там нещо смислено...

# 449
  • У Диспансера ...♥♥♥
Търси партньор Яса и предложи на Синан, да стане такъв

Общи условия

Активация на акаунт