След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 525
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Много интимен жест. Peace

# 571
Здравейте, сладурки  Hug Hug Hug
Ееееее страхотен финал! Браво на Йомко - светна му лампичката най-сетне!
И още нещо - обещавам, че другата серия ще бъда най-големия фен на Нера само да се справи с изпроводяка на Гало отвъд океана  Praynig

# 572
  • Още у мъглата ...
Сега Нером ще я направи  smile3508 от избелена, черна  newsm44

Сега е неин ред, най-после един от плановете й да се изпълни Naughty

# 573
Хаха и това ни е много от него Joy
Мен Дефненцето ме разтопи повече  Heart Eyes
Чак се разплака  Heart Eyes

Peace Heart Eyes

# 574
  • Varna
Завърна се Йош. Crossing Arms Дава се пръстен без целувка.

Повече не сваляй този пръстен . Повече няма да се разстройваме един друг. Заедно ще вървим

Думичките забрави, думичките "обичам те" пропусна, г-жо Мерич.

Хубав финал! Heart Eyes
Съгласна съм. Тази серия колко целувки видяхме-по ръчичката и толкова. И пак телефона се намеси. Не съм съгласна че каквото напише сценариста -това е, режисьора обработва сцената-развива я ,така както трябва да изглежда и миналата серия е на Мерич ама друго изглеждаше. Върнете ми да снима  Деврим!

# 575
# 576
  • София
Аз се притеснявам Нера да не се съюзи с Гало, ако разбере за парите.

# 577
  • near Sofia, Bulgaria
Това, което й каза, е по-важно от "обичам те", защото тя знае какво значи този пръстен за него  Peace А пък момента с коляното, без да ги гледа някой като предния път, само заради нея, беше знак, че й поднася сърцето си завинаги  Peace Галантен, но и в плен на любовта, няма гордост, само ашк, ашк, ашк!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 578
Да задържат тайната за края на сезона.

# 579
Габунчи Heart Eyes Heart Eyes Hugпри рускините  Laughing

и те искат Йош да си беше почивал още  Mr. Green

# 580
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 581
  • Още у мъглата ...
Е, гледането тази вечер ми беше кошмарно... ooooh! ooooh! ooooh! Гледах последните минути на серията и то без звук...преинсталираха ми компа и сега нямам звук..уж, всичко е наред, а няма...ще се побъркам... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Илденце  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ей сега ще го пуснат в нета и ще си го изгледаш на спокойствие с мишката Wink Hug

# 582
  • София
Скрит текст:
Завърна се Йош. Crossing Arms Дава се пръстен без целувка.

Повече не сваляй този пръстен . Повече няма да се разстройваме един друг. Заедно ще вървим

Думичките забрави, думичките "обичам те" пропусна, г-жо Мерич.

Хубав финал! Heart Eyes
Съгласна съм. Тази серия колко целувки видяхме-по ръчичката и толкова. И пак телефона се намеси. Не съм съгласна че каквото напише сценариста -това е, режисьора обработва сцената-развива я ,така както трябва да изглежда и миналата серия е на Мерич ама друго изглеждаше. Върнете ми да снима  Деврим!

Не знам от кого зависи, но интимните сцени на Деврим бяха. Crazy На сутринта във вилата огън гореше. Самите стойки, самите погледи ....  Crazy Много добри попадения имаше, много. Heart Eyes

# 583
  • Още у мъглата ...
Хаха и това ни е много от него Joy
Мен Дефненцето ме разтопи повече  Heart Eyes
Чак се разплака  Heart Eyes

Аааа епизода беше уником хахахах толко не съм се смяла не знам откога Joy Joy Joy  чак сълзи ми течака по едно време

Тетиното  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 584
  • У Диспансера ...♥♥♥

И тука Омер, как я гледаше също ми хареса тази сцена  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт