"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 238
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
В момента до кой епизод сме?
21.
Във вторник ще  е 22.

# 631
  • София
За какво бебе говорите? Май нещо пропускам!
То е само плод на форумската развинтена фантазия  Joy

# 632
Аз на тия промота не им вярвам, малко са ми на принципа да изкараме компотите компютри и после във филма самите ситуации изобщо не са така напрегнати или не се отнасят до това, което първоначално си си помислил.
Но пък, ако гледаш само промотата, ще си кажеш, ууу, много динамичен сериал, браво.

# 633
Аз на тия промота не им вярвам, малко са ми на принципа да изкараме компотите компютри и после във филма самите ситуации изобщо не са така напрегнати или не се отнасят до това, което първоначално си си помислил.
Но пък, ако гледаш само промотата, ще си кажеш, ууу, много динамичен сериал, браво.
Е, имах предвид, че ще се раздуха най-накрая за Василев и Биляна! Wink

# 634
  • Там,където се събуждам щастлива.
малко са ми на принципа да изкараме компотите компютри и после във филма самите ситуации изобщо не са така напрегнати или не се отнасят до това, което първоначално си си помислил.

На мен точно това ми харесва, че не е това, което си си мислил.
Сега Калин ще побеснее...В депресия не го виждам да изпадне.

# 635
Да бе, дано залухавият Калин вече разбере за либоффта на Сашето и Биляна, да има някво раздвижване.  Mr. Green

# 636
  • До морето

Майкооооу, къде са чак 48  ooooh! ooooh! ooooh!

# 637
  • Пловдив
Какви забременявания ви се въртят...те се пазят  Flutter нали са доктори,учени хора,знаят рисковете!

# 638
  • София
Какви забременявания ви се въртят...те се пазят  Flutter нали са доктори,учени хора,знаят рисковете!
хохо, всички ги знаем на книга. Лекарите пушат, пият и т.н. колкото пациентите си.

# 639
Могат ли да се гледат сериите онлайн след излъчването им? Че утре следобяд летя за Германия и ще съм там месец и половина и ще го изпусна  Tired

# 640
На новаплей гледам аз онлайн. Peace

# 641
Могат
Аз се чудех как до 33 епизод няма да разберат за размяната, а то ей го 22 и още не се е разбрало за "невъзможната" любов, па камо ли за размяната...това сигурно в 185 епизод ще го видим  Tired

# 642
Дари, благодаря ти  bouquet Значи няма да го изпусна Simple Smile Супер!  Blush

# 643
  • ES

smile3532
Каквито са всичките трейлъри между впрочем. Колкото показват, толкова и объркват.

# 644
  • София
Мен досега най ме изкефи сестрата: Знаех си, че сте мъж на място, д-р Захариев
Да знаете що е то мъж на място Joy

Общи условия

Активация на акаунт