След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 520
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • Керодиспансера
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug
Да се намеся и аз в темата за липсата на нежности  Mr. Green мисля ,че в Турция много се промениха нещата с Ердогановата власт ,, СЕМ-а им стана по -строг заради опита да се наложат по -ограничени прояви на "непристойно" поведение , като изразяване на сексуално привличане . А Перлата е снимана преди Ердоган  Peace Ако се замислим , даже  в Слънцата имаше повече нежности  Heart Eyes

# 331
  • София
Ели, лоша работа тогава като цяло у комшиите. Не само за сериалите.

Не знаех, че "Перла" е сниман по време на друга власт.

# 332
 Здравейте  Hug Hug Hug

Зайче,мн готини гащета  Crazy всеки път ме напушва на смях като ги видя  Laughing
Изобщо кюлотите на всички са по новата мода-завърти ми главата...няма ли някой да се наконти с момента с маската и предложението,че миксът да е пълен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз продължавам да си въртя готините сцени, насищане нямам  Crazy Mr. Green

# 333
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 334
# 335
  • Още у мъглата ...
Хехоооо, добър следобед и седмица, мадамки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габа-фотаджийката се явява  Mr. Green Joy Joy Joy

# 336
 wavey  Hug

Стара е, но много ми харесва тук  :love

Газовете на Кориша и косматите крака на Йош ни докараха до 9-то място  Mr. Green Ако Мерич продължава да ни обгазява, и Дефмер няма се справят, ако ще и от кревата да не слизат  ooooh!

# 337
Смеехме се на Керем и Сера, ма колко време изкараха  Mr. Green

# 338
wavey  Hug

Стара е, но много ми харесва тук  :love

Газовете на Кориша и косматите крака на Йош ни докараха до 9-то място  Mr. Green Ако Мерич продължава да ни обгазява, и Дефмер няма се справят, ако ще и от кревата да не слизат  ooooh!
Диди  Heart Eyes Hugтака е, миналата седмица стигнахме 7-мо и сега пак обратно към десетката  Whistling
Габунчи  Heart Eyes Hug

# 339
  • Още у мъглата ...
Чай малко да похейтвам първо, че от сутринта ми се набиват в очите тия убавци ooooh! ooooh! Sick

Малииии, ма как се е сгрозил патроня ви ooooh! То тя му е предала огрозяването  ooooh! ooooh! ooooh! Уджааас Shocked Whistling

Та в тоя ред на мисли Thinking Ирчооок Hug Heart Eyes Heart Eyes Гледам, че нещо си се загледала по новото патронче в последно време Mr. Green Молим таааа, заглеждай се по Йо, ма не по Борко, че те знаем, кат се загледаш по някой и таз усойница му се лепва Sick Mr. Green Пожали го Борко, молим та Mr. Green

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 340
  • Още у мъглата ...
Смеехме се на Керем и Сера, ма колко време изкараха  Mr. Green

Миии, да са живи и здрави, да се множат и към други да не поглеждат  Naughty Mr. Green Joy Joy Joy
Знам, че вече не ви пука за Керо и затова си мисля, че мога да си се изкажа така, иначе в началото не знаех колко любов ви е останала към него и бях толерантна Mr. Green Joy

Терка Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 341
А аз съм от най-големите хейтъри на Керемчик  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Боре и Сера  Shocked Shocked Shocked САКЪН  Stop Stop Stop Stop

Гъбке  Hug Heart Eyes

# 342
  • Още у мъглата ...
Чай и да си довърша хейта Mr. Green

И квоооо, тая цифка била на първо място за секси актриса  newsm78
Миии, нещо са объркали анкетата Naughty Първо каква актриса е таз ooooh! ooooh! И второ, може да е Мис "Силикон", но не и Мис "Секси" Naughty И ако навляза в конкретика, по-скоро е Мис "Крив силикон" Naughty Mr. Green

# 343
В туитър казват, че Йо ще чете тази поема на Дефо  Peace

Такъв бил вкуса на фрагмана според Айкут  Laughing

# 344
  • София
Аз няма да се изненадам. Сера е винаги с актуалните на деня. КБ се задържа дълго време без проект и се чудя кога ще бъде сменен. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт