След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 422
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Освен че е с различни дрехи Дафа, и букетите са различни  newsm78

# 496
The, фанатка же вчера писала, что видела сцену, где он на кухне голый с Дефне обнимается! Party

щели да се прегръщат в кухнята както

Нема и помен вече,че някога е имало мегдан за баклава  hahaha  Joy  hahaha
Ей  Mr. Green пак го подпука зетя  Stop абе гледай си Мерти, той нали има баклава. Как си тръгнала ще намериш кусур и на Аби bowuu

# 497
Доктора явно 2 букета е пратил в два различни дена.

# 498
Освен че е с различни дрехи Дафа, и букетите са различни  newsm78

Любовния доктор я станал много настъпателен Mr. Green букети,картички  Joy Joy Joy

# 499
The, фанатка же вчера писала, что видела сцену, где он на кухне голый с Дефне обнимается! Party

щели да се прегръщат в кухнята както

Нема и помен вече,че някога е имало мегдан за баклава  hahaha  Joy  hahaha
Ей  Mr. Green пак го подпука зетя  Stop абе гледай си Мерти, той нали има баклава. Как си тръгнала ще намериш кусур и на Аби bowuu
Аааа абсурд Joy Аби ми слабост,той душа човек  Naughty нема го закачам

Тоя феймъса може си го плювам оти можем да си го позволим  hahaha

# 500
Тя Дефне като крие чичеците в кошчето е с зелена тениска, после е с черната рокля като ги намира Йомко  Thinking Thinking
Тоя да не е пратил 2 пъти  hahaha hahaha hahaha
Ма сериозен е Доктора, явно е решил, че не е изпуснал влака, а ако знае какъв локомотив ще го смачка  rotfImbo

# 501

Кажи й, кажи  Crossing Arms Mr. Green Joy

# 502
Тя Дефне като крие чичеците в кошчето е с зелена тениска, после е с черната рокля като ги намира Йомко  Thinking Thinking
Ма сериозен е Доктора, явно е решил, че не е изпуснал влака, а ако знае какъв локомотив ще го смачка  rotfImbo

Ей го локомотива, да не си му на релсите  Joy Joy  Joy

Heart Eyes  Heart Eyes

# 503
Ма сериозен е Доктора, явно е решил, че не е изпуснал влака, а ако знае какъв локомотив ще го смачка  rotfImbo

Ей го локомотива, да не си му на релсите  Joy Joy  Joy

Heart Eyes  Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy
Влака стрела не си поплюва  Mr. Green

# 504
  • Perla

Направо готов и на бой наш Йомко! Ще му изтупа праха за две бройки! Че после Дефне била ревнувала много и без причина! А Йомер какво прави? Направо ще умра от смях, като ги гледам. И после тя как се примъква към бюрото му с виновна муцунка!  Joy Пък Йомко- сърдит го раздава! Струва ми се, че там, където е гол, тя е отишла у тях след случката с доктора, да му се подмазва Heart Eyes

# 505
Joy Joy Joy Joy Joyосвен цветя имало и шоколад  -направо се обърка какво имало

фрага на руски  Peace  http://vk.com/video-95575917_456239198?list=e057dfd89a98356262

# 506
  • Perla
на път съм да стана фенка на Нера!  ooooh! Ако успее да разкара Избелената, направо съм в Нериния отбор  Joy

# 507
на път съм да стана фенка на Нера!  ooooh! Ако успее да разкара Избелената, направо съм в Нериния отбор  Joy
и всеки ден ще влизаш с помпоните и ще викаш за Нера  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 508

на път съм да стана фенка на Нера!  ooooh! Ако успее да разкара Избелената, направо съм в Нериния отбор  Joy

В коя серия Нера пак събираше отряда  newsm78
Явно Фикито се е оказала костелив орех, не е успяла да я сплаши  Mr. Green Нерини работи  ooooh!

# 509
  • в подножието на планината
и всеки ден ще влизаш с помпоните и ще викаш за Нера  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
И аз...и аз... Mr. Green Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт