След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 367
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
А сега кажете, защо доктора праща цветя на Дефне нали и той знае, че е сгодена  hahaha hahaha
Щото прави много хубаво турско кафе Joy със страхотен каймак  Joy Joy Joy

Верче ще ме умориш  hahaha hahaha
Иве ама преди кафето прати ли й цветя ... Не  Mr. Green  значи му е харесало хахах

# 541
  • У Диспансера ...♥♥♥
Изглежда вика ти мен не ме познаваш. Добреее  Mr. Green
Егати заканите  hahaha hahaha hahaha
Ами Дафа кво се е заобяснявала , да му каже - Омер, стига глупости не ставай параноик  hahaha hahaha hahaha
Тя чак цветята фрасна в коша, той пък мисли че се изчервила заради него  Mr. Green

# 542
фръцльо заради една цветя и взе да се фръцка  

Как ще го умилостиви  Joy

# 543

Да бееее, едни цветя и взе да се мета и фръцка Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И да разправя на доктора: Ти мен познаваш ли ме, ааа? Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще се фръцка ами  hahaha hahaha тя малко ли врати тръшкаше, нека малко и той врати да отваря и затваря  Joy Joy течение да стане, свеж въздух да влезе  hahaha hahaha
Иве Hug тя имаше и има за какво ,докато любовния доктор е толкова безобиден   Mr. Green

# 544
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма може ли не го умилостивява , нека му горят ушите там Stop От кога го чакаме тоя момент  Party

# 545
А сега кажете, защо доктора праща цветя на Дефне нали и той знае, че е сгодена  hahaha hahaha

Щото в природата трябва да има равновесие   Laughing Сега нека Дафа му обяснява, че не трябва да обръщат внимание на никого, да не се карат помежду си за глупости и да не слушат какво говорят другите  Naughty
Само дето фръцльо кара направо - няма се кара с Дафина, направо с доктора ще се изяснява. Което и наша фръцла трябваше да направи - да говори с Фика, вместо да се фръцка  Thinking

# 546
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ашк доктора пък да ми е толкова сладък, че няма накъде  hahaha hahaha hahaha В сравнение с Галоша.

# 547
какво ли пише на картичката , та чак се разболя  Mr. Green

# 548
  • По света и в нас.
Ооо,имаме фрагмент Бомбе. Party

Да бееее, едни цветя и взе да се мета и фръцка Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И да разправя на доктора: Ти мен познаваш ли ме, ааа? Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще се фръцка ами  hahaha hahaha тя малко ли врати тръшкаше, нека малко и той врати да отваря и затваря  Joy Joy течение да стане, свеж въздух да влезе  hahaha hahaha
Иве Hug тя имаше и има за какво ,докато любовния доктор е толкова безобиден   Mr. Green
[/color]
Дали нямасъс Синан да се разделят пак,за това Йо да е намусен newsm78.

# 549
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да, Омер е директен , няма тънта мънта,  извикай доктора се запознаем  Laughing

# 550
Машалла машалла Joy
Покажете на ония ...как се прави Joy мутлу чифте тъй се показва  Mr. Green

И дано се задържат още и да са хепи,че тая уруспия да не се оглежда за нови  hahaha че ще страдаме ...мощно  hahaha

Вай аркадаш Joy докъде стигнах да искам щастие за Сера Joy

# 551

Щото в природата трябва да има равновесие   Laughing Сега нека Дафа му обяснява, че не трябва да обръщат внимание на никого, да не се карат помежду си за глупости и да не слушат какво говорят другите  Naughty
Само дето фръцльо кара направо - няма се кара с Дафина, направо с доктора ще се изяснява. Което и наша фръцла трябваше да направи - да говори с Фика, вместо да се фръцка  Thinking
Диде,нашата фръцла няма как да се разправя директно с Галоша защото ѝ дължи пари  и затова си се фръцкаше на фръцльо ,а той като кон с капаци и не виждаше че Галоша е лапнала въдицата

# 552
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе стига с тая Сера бе, направо на тръни заставам като я видя . Егати противното , Кюспела на квадрат  ooooh!

# 553

Права е Ирка, заради рекламата пак се нахилиха влюбено  Mr. Green Чак ще им повярва човек. Ай да се обичат там, та Сера да те мята погледи към друг успешен артист  ooooh!

# 554
Бе стига с тая Сера бе, направо на тръни заставам като я видя . Егати противното , Кюспела на квадрат  ooooh!
На мен Кюса ми е по-противна  Sick Joy

Общи условия

Активация на акаунт