След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 362
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Голям смях му ударих, докато изчета всичко! Благодаря за хубавото настроение, за озета и превода му, за прекрасните снимки! Сега здрасти  Hug
Много е сладък Йомер, като ревнува, ама не искам пак всичко сериозно да се обърква  Sad Искам малко да се посърди Йо и след това Дафинка да си го гушне и толкоз! Елчин е умопомрачителна в тая рокля и младежът също! Двойката на годината! Без конкуренция!
Важното изречение в озета е за Фикрет и скалата. Това е, което ще ни натрови серията- така мисля. Неджми и деде ги изключвам. Философията на Неджми е да не се меси- оставил е жените в къщата си да правят каквото си искат. Деде не знае нищо и няма как да разбере каква заплаха е Галото. Дениз може да е опасен, но той няма интерес Гало да си тръгне- може да я използва за плановете си.Ще се радвам да е Йомер, разбрал посредством доктора какво чувства Дефне, и да сложи ясна граница на мераците ѝ. Но повече ще се радвам да е Дефне, която да се изправи срещу страховете си, и вместо да трепери, да каже на избелената, че между нея и Йомер нищо не може да застане. Снощи Дидето беше написала нещо много хубаво по този повод- да постави Фиката пред избора да съсипе Йомер или да мълчи и да носи мъчителната тайна. Хубавото е, че има движение около образа на Гало и това ще доведе или до отпращането ѝ, или до разкриване на тайната.
Доре, аз си мисля, че може самата Дефне да е скалата, след като вече пръстена е  на ръката и да и даде сили да се изправи срещу Галоша и да защити любовта си   Thinking

# 721
  • София
:..... ама не искам пак всичко сериозно да се обърква  Sad Искам малко да се посърди Йо и след това Дафинка да си го гушне и толкоз! .....

Споко, има ги прегърнати. Всичко ще е наред. Виж, че Йомко се сърди от ден до пладне, после ходи да я пита, дали няма да пренощува при него. Wink Съдейки по фрага, тази мисъл не излиза от главата му. Joy hahaha Joy Всяка серия е при нея с този въпрос. Laughing

# 722
 newsm78Борко

# 723
  • Perla
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Голям смях му ударих, докато изчета всичко! Благодаря за хубавото настроение, за озета и превода му, за прекрасните снимки! Сега здрасти  Hug
Много е сладък Йомер, като ревнува, ама не искам пак всичко сериозно да се обърква  Sad Искам малко да се посърди Йо и след това Дафинка да си го гушне и толкоз! Елчин е умопомрачителна в тая рокля и младежът също! Двойката на годината! Без конкуренция!
Важното изречение в озета е за Фикрет и скалата. Това е, което ще ни натрови серията- така мисля. Неджми и деде ги изключвам. Философията на Неджми е да не се меси- оставил е жените в къщата си да правят каквото си искат. Деде не знае нищо и няма как да разбере каква заплаха е Галото. Дениз може да е опасен, но той няма интерес Гало да си тръгне- може да я използва за плановете си.Ще се радвам да е Йомер, разбрал посредством доктора какво чувства Дефне, и да сложи ясна граница на мераците ѝ. Но повече ще се радвам да е Дефне, която да се изправи срещу страховете си, и вместо да трепери, да каже на избелената, че между нея и Йомер нищо не може да застане. Снощи Дидето беше написала нещо много хубаво по този повод- да постави Фиката пред избора да съсипе Йомер или да мълчи и да носи мъчителната тайна. Хубавото е, че има движение около образа на Гало и това ще доведе или до отпращането ѝ, или до разкриване на тайната.
Доре, аз си мисля, че може самата Дефне да е скалата, след като вече пръстена е  на ръката и да и даде сили да се изправи срещу Галоша и да защити любовта си   Thinking
[/quote]
Ди, и аз най- много искам това! Както видяхме новата Дефне на бизнес срещата, пък и преди това- във вилата на Синан- решителна и смела, така да я видим и сега. Стига е треперила като лист от вятъра дори! Ама не знам Мерич дали ще ѝ позволи  Mr. Green

Скрит текст:
:..... ама не искам пак всичко сериозно да се обърква  Sad Искам малко да се посърди Йо и след това Дафинка да си го гушне и толкоз! .....

Споко, има ги прегърнати. Всичко ще е наред. Виж, че Йомко се сърди от ден до пладне, после ходи да я пита, дали няма да пренощува при него. Wink Съдейки по фрага, тази мисъл не излиза от главата му. Joy hahaha Joy Всяка серия е при нея с този въпрос. Laughing
[/quote]
Мише, прегръдката може да е преди случката с доктора. Ама ще се надявам всичко да е наред и хич нямам против да пренощува при Йомко, за да ѝ прости окончателно  Heart Eyes И ние може да намажем с някоя полугола снимка- за оползотворяване на памперсите. Че зер Верка фирма ще отваря, оборот трябва да се върти, да не е шега работа Joy

Мазератито и то на снимки  Heart Eyes

# 724
# 725
  • в подножието на планината

Мераба! Hug

Памперси ли раздавате?... newsm78 И аз да се наредя на опашката... Mr. Green и да не ме пропуснете...ей... Joy Joy Joy

# 726
  • София
Доре, виж, че той като разбере, че тя има някаква друга работа и пак измисля решение: "Да видела баба си за малко и той щял да изпрати Ш. да я вземе и да я закара при него." Joy
Истината е, че той много свикна с нея и е нормално. Липсва му! Heart Eyes

Мераба! Hug

Памперси ли раздавате?... newsm78 И аз да се наредя на опашката... Mr. Green и да не ме пропуснете...ей... Joy Joy Joy

Къде без теб????? За теб цял пакет като върл фен на младежа, да има да сменяш, че 3 часа серия са си бая време.  Laughing

Hug

# 727

Мераба! Hug

Илденце  Heart Eyes Hug как ще те пропуснем    Mr. Green в Петък всички с памперси иначе няма да бъде допуснат в киносалона  Laughing  

# 728
  • София
Значи, много моля, памперсите поне да са х 2, защото, както се видя, младежът ще е гол. Crazy Joy

# 729
  • Perla
Значи, много моля, памперсите поне да са х 2, защото, както се видя, младежът ще е гол. Crazy Joy
Пък ако рекат с Дафинка да се поразсъблекат и от стълба на стълба така да я докарат до третия етаж- не знам по колко ще трябва да сменяме Joy

Доре, виж, че той като разбере, че тя има някаква друга работа и пак измисля решение: "Да видела баба си за малко и той щял да изпрати Ш. да я вземе и да я закара при него." Joy
Истината е, че той много свикна с нея и е нормално. Липсва му! Heart Eyes

Скрит текст:

Мераба! Hug

Къде без теб????? За теб цял пакет като върл фен на младежа, да има да сменяш, че 3 часа серия са си бая време.  Laughing

Hug

Мише, това коментирахме с една приятелка- че Мерич много сближи гълъбчетата в последните серии- те не могат да дишат един без друг. И понеже проблемът с тайната си виси все още, се чудим това сближаване за добро или за лошо ще е ? Дали ще помогне по- лесно да бъде преодоляна тази лъжа, или пък напротив- разочарованието му ще е още по- голямо, по- болезнено и по- трудно ще прости  newsm78

# 730
Привет, момичета! Hug
Ох, добре, че още в началото раздадохте памперси, че като изчетох последните десет страници от темата, направо се на...х от смях, памперсът беше много полезен!  Laughing

След хубавия фраг снощи, днес направо сюжетчето на една серийка сте написали, та преди петъка все едно изгледах още един епизод.

В петък ще е супер забавно - кризисен щаб на Нериман; боен щаб в офиса на Йомко; скала пред Гало; война между Йомер и Синан - изобщо очертава се екшън в романтичната ни комедия! Mr. Green

# 731
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи само с памперси няма стане работата  Naughty
Скрит текст:
hahaha hahaha

# 732
Предлагам поне 3 памперса... Joy Joy Joy

# 733
Здравейте, сладурани   Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Да ви нагушкам всичките, както сте подмокрени  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy Добре, че успях да се вредя за втората порция памперси, че цял ден в движение ви чета и съвсем подгизнах  hahaha  hahaha  hahaha
Хубава серия се очертава....надявам се  newsm53 Ревнивите Йо и Дафа с разменени роли, дано си изживеят и това неизживяно чувство и се научат и двамата на нещо. Значи за мен тайничкото приемане на шоколад и цветя от бивш обожател си е равносилно на дълга разходка с изключен телефон с тайна обожателка. Резултата е 2:1 за Йомко. Остава в пресата да се промъкне клюка за предстояща сватба на Дафа и Селим и ще го изравнят, ако докторчето оцелее все пак  Joy  Joy  Joy
Другия мач - Йомер-Синан, е с повече неизвестни, но нали пишат, че ще се развие неочаквано  newsm78 Значи може и да не се стигне до развръзка като в първото им скарване и разделяне  Tired Може би Синан ще спре да тропа с крак като капризно дете, а Йо ще съумее да облече категоричното си "не" в по-мека форма  Wink и ще се аргументира с нещо по-убедително от миналото на Яса  newsm78
По интересен ще е мача Нера-Фика  Mr. Green Не че на Нера и се получават нещата с измислените и планове, но искам да видя реакцията на избелената, ще си покаже ли ноктите, или ще продължи да гледа кравешки  ooooh! Май Нера ще загуби мача, щом избелената ще се сблъска с по-твърд отпор  Tired Ще ми се това да е Дефне, но едва ли  ooooh! По-вероятно ми се струва да е Йомер, който ще и отреже категорично мераците, или Исо, който ще и каже това, което Дафа не смее - да си вдига чукалата, че е много, ама много излишна.
Остава Кориш-Нихан  Rolling Eyes Те за мен не са една категория, ама знам ли  newsm78 Той Кориша е като царския шут - казва си истините, докато се прави на глупак и никой не му се сърди, докато Ниханката е по.......по...ами по-елементарна  Sick Интересно какво правят и двамата в дома на Йомер  newsm78
Както и да е, струва ми се, че наистина раздвижват и забързват действието, поне няма скучаем.
Ох, личи си, че цял ден съм "мълчала", проснах чаршафа  Embarassed

# 734
  • У Диспансера ...♥♥♥

Общи условия

Активация на акаунт