Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 221
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • Хасково
Момичета много се чудя на Mythic Oil олиото с блестящи частици за коса и тяло . Ползвали ли сте го ?

Hug

# 511
Момичета много се чудя на Mythic Oil олиото с блестящи частици за коса и тяло . Ползвали ли сте го ?
 Hug
И аз съм му хвърлила око на него.  Grinning

Момичета, имате ли наблюдения след колко време горе-долу някои продукти са отново в наличност? Следя някои неща от сигурно месец-два вече и нито едно от тях не е отново налично.  Confused  Да знам да си чакам ли или да поръчам от други места.

# 512
различно - някои се появяват бързо, за други се чака доста по-дълго, а някои /спрени например/ изобщо не ги зареждат, но и не ги свалят от сайта

# 513
различно - някои се появяват бързо, за други се чака доста по-дълго, а някои /спрени например/ изобщо не ги зареждат, но и не ги свалят от сайта
Мерси.  Wink

# 514
  • София, България
Момичета, в сряда вечерта поръчах от ензо и днес пристигна, доста са бързи. Преди години, когато сайтът беше нов, бях поръчвала и се бавеха доста. Поръчах парфюм и четка за коса - доволна съм, парфюмът си е оригинален!  Peace Поръчах си и мостра на Boucheron Quatre по хвалби на съфорумки, невероятен е наистина, скоро ще го поръчам!  Heart Eyes

# 515
И аз съм доволна от този парфюм. Много силен и траен. Писах преди 5-6 стр., че си го поръчах; дойде бързо, оригинален е.

# 516
  • София
И аз съм доволна от този парфюм. Много силен и траен. Писах преди 5-6 стр., че си го поръчах; дойде бързо, оригинален е.
Това ли е парфюмът:
http://www.enzo.bg/boucheron/quatre-parfjumna-voda-za-zheni/

# 517
Да, това е, но аз си взех по-малка разфасовка, 50 мл.

# 518
  • Sofia
Търся гланц за устни, да стои много лъскаво, много обемно, цвят бледо розово (не nude), да подхожда на синеока, русокоса.
Стандартните Манхатън не ми вършат работа, искам нещо по-добро.
Някой може ли да препоръча подобен от Ензо?

# 519
Mac имат гланц за устни с такъв ефект. Ще го потърся да ти го покажа, както и дали го има в сайта.
Сега погледнах сайта, от там нищо не мога да препоръчам. Евентуално Ланком, но точно тази серия не съм я ползвала.

# 520
Търся гланц за устни, да стои много лъскаво, много обемно, цвят бледо розово (не nude), да подхожда на синеока, русокоса.
Стандартните Манхатън не ми вършат работа, искам нещо по-добро.
Някой може ли да препоръча подобен от Ензо?
Да глосовете на Диор. Peace

# 521
  • Бургас/Пз
Някой поръчвал ли е http://www.enzo.bg/hermes/elixir-des-merveilles-parfjumna-voda-za-zheni/ Дали има риск да се окаже просто добро копие??

# 522
  • Стара Загора
ani_d, Еликсира съм поръчвала от parfimo.bg , в началото на тази година беше и си е съвсем наред.

# 523
  • Бургас
Ани,по-добре си купи Ермес от сигурен реален магазин,според мен не рискувай точно с този бранд от нета.

# 524
  • Бургас
Аз пък имам Водата на чудесата и Амбровия от сайтове - и двата са наред. Единият беше от Венера Козметикс, другият - от Парфюми Шоп. Поръчвала съм  за приятелка Еликсира от Парфимо - и той беше оригинален. Не вярвам в Ензо да има проблем.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт