Клуб на многодетните родители

• 15 015
  • 339
  •   1
Отговори
# 90
  Здравейте, момичета! Най-после малко време за да се поровя тук! Прочетох идеите, разгледах снимките и... просто съм ВЪЗХИТЕНА! Цвета  bouquet! Това са нещата, които си мислех свързани с протеста на 1.06 и за това питах дали ще се ходи. Ох, много се развълнувах и в мен е буря от емоции... Всичко се обърка в главата ми!
...Със сигурност знам, че гласувам с две ръце! Ще очаквам да ми пуснете заявлението за членство и да ми обясните кога и на кого да си платя членския внос!

# 91
Момичета, понеже напоследък съвсем се зашеметих, може ли да погледнете списъка на първата страница и ако някой е изпратил молба в асоциацията, а аз не съм го включила, да ме подсети.

# 92
   Това са нещата, които си мислех свързани с протеста на 1.06 и за това питах дали ще се ходи.
 Ще очаквам да ми пуснете заявлението за членство и да ми обясните кога и на кого да си платя членския внос!

Какъв е тоя протест, какво съм изпуснала?

# 93
Лелеееее, къде се изгубихте момичета Sad Май тези наши хлапета ни отнемат всичкото време, а аз съм щастлива, ако успея да се вредя и за компютъра!
Весел поздрав за всички ви и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!, ако има празнуващи...

# 94
 Майчета... много отсъствия ни се събраха Rolling Eyes Има ли нещо ново в клуба? Heart Eyes

# 95
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Сега на протеста асоцияцията ще се включва ли?Ние?Като отделно представяне или нещо подобно ThinkingЗабравих да си купя следващият брой на списанието,трябва да ида да го потърся newsm78 утре
JuliS  bdbaloni да почерпиш cheers

# 96
Ех тия Дидки, хубави хора, а и напористи newsm53! Аз също незнам какво стана с този протест, те изобщо заинтерисуваха ли се от многодетните майки newsm78? Когато гласувах, защото за мен въпроса е принципен и ако замълча ще се чувствам само консуматор, ги попитах защо не търсят връзка, но... глас в пустиня! Ако все пак се раздвижат нещата, драснете инструкции и съм на линия!
  Целувки!!! Heart Eyes

# 97
Нещо ново относно медийните изяви и популяризирането на клубът ни Thinking да има!А членски внос да трябва да се праща Thinking

# 98
 newsm78 а къде тук се казва за августовски бал на многодетните Crossing ArmsНякой ще ни каже ли нещо по-вече,че аз съм запланувала организирана екскурзия за 16-18 август,пък и да знаем и да си правим сметката за тогава

# 99
newsm78 а къде тук се казва за августовски бал на многодетните Crossing ArmsНякой ще ни каже ли нещо по-вече,че аз съм запланувала организирана екскурзия за 16-18 август,пък и да знаем и да си правим сметката за тогава
вИЖ т.4.3 от Протокола по-долу./постинг #86/
Балът е само идея, трябва да я вкараме в някаква рамка, за да започнем да я изпълняваме.
По принцип мислехме да е в края на август, когато няма много други медийни новини, за да ни чуят, все пак.
Не знам обаче сега с тоя "критичен доклад на ЕС" дали няма само с това да се занимават всички до октомври...  newsm78

# 100
Е да де,ама аз помислих doh ,че е решено вече кога е и нещо съм пропуснала  33uuЯ вземайте и измисляйте там нещо конкретно,че то с този Европейски съюз винаги ще има дебати!Няма да останем незабелязани  family6 supermama

# 101
 Thinking...няма ли да има медийна гластност на нашият клуб  Crossing Arms нещо ново по въпроса  ooooh! и въобще  Heart Eyes
 Joy пиша си аз тук самичка Joy значи Crossing Arms

# 102
дидка, дидкаааа, верно сама си пишеш...  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
дайте нещо да измислим... че тръгваме по морета и вили и край с лятото...
Да напишем нещо в "Родители"?
Да изпратим някакво писмо до по-четените вестници?

# 103
 Grinning Здравейте, момичета! Може ли да се присъединя в компанията на по-пълните къщи? Сега стигнах до тази тема и сигурно много съм пропуснала, но кога ли ще наваксам?  newsm78 Много поздрави от тоооплияяяя Пазарджик!

# 104
Как да не можеш с тази твоя  lalalala пълна къща-Добре дошла newsm51

Общи условия

Активация на акаунт