Дискова херния - 13

• 131 790
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте някой можели да ми каже телефония номер на доц.Генов невролога от ВМА благодаря предварително

# 301
Все още не се решавам  да взема  Дискуса . Ще питам утре физиотерапевта  дали знае нещо  за тях , но  силно се съмнявам... newsm78

[/quote]  Ели-фен , аз когото съм питала от моите,и личният ми лекар,и познат кинезитерапевт,и невролога,никой не е чувал за тях.Дори невролога малко обидено ми отговори:"Аз нямам доверие на хомеопатията,за мен това не е лечение!" ,и си ни изписва всеки път едно и също,на повечето си пациенти.Това е,никакъв напредък нямат някои,имам чувството,че ние пациентите се интересуваме за нови методи и лечения и четем повече от доста от тях,най-вече в малките населени места.За съжаление.
[/quote]
 PeaceУра ! Физиотерапевтката ми не само  знаеше за Дискуса , но и самата тя си слага . Даде ми  адрес на аптека в София , откъдето  ще ми ги поръча /някак от анонимен сайт ми е по ...взимала съм разни неща , които се оказаха  много различни от рекламата .../ :
аптека "Мая" , ул. "Славянска" 3а
И аз ще се включа в групата , пък ще видим  newsm78

# 302
Ели , няма какво да се чудиш и същевременно да се тъпчеш със отровите ,които ти предписват!!!
Ако не ти помогнат ,със сигурност няма да ти навредят... Peace

# 303
Все още не се решавам  да взема  Дискуса . Ще питам утре физиотерапевта  дали знае нещо  за тях , но  силно се съмнявам... newsm78
Ели-фен , аз когото съм питала от моите,и личният ми лекар,и познат кинезитерапевт...
[/quote]

Кинезитерапевта въобще пък няма думата, дори да има мнение, извън правата и компетенциите му е да коментира, анализира и взема решения.
Наблюдавайки що страници се изписват за този медикамент, сериозно се опасявам, че се гледа на него като  на някакво чудо неземно.

# 304
Аз пък се зачетох в темата за протеолитичните ензими, но не видях някой да има полза в дългосрочен план.
Дренка, ти какво мислиш за тях?

# 305

Наблюдавайки що страници се изписват за този медикамент, сериозно се опасявам, че се гледа на него като  на някакво чудо неземно.

Чак на чудо неземно никой не го е определил, по скоро като алтернатива на безбройните химикали, които сме си нахакали отзад.(с извинение)

# 306
Дева, нямам опит и наблюдения, в момента имам пациент, започнал такова лечение, като монотерапия (аз принципно съм скептична и не прилагам само едно физикално средство, освен акупунктурата)
 От това, което установих при прегледа, прецених нуждата и друг вид физикална терапия и рехабилитация. За щастие, ми има пълно доверие, следователно ще приложим комплексна програма.

# 307
Благодаря, Дренка! bouquet

# 308
Ели-фен , аз когото съм питала от моите,и личният ми лекар,и познат кинезитерапевт...

Кинезитерапевта въобще пък няма думата, дори да има мнение, извън правата и компетенциите му е да коментира, анализира и взема решения.
Наблюдавайки що страници се изписват за този медикамент, сериозно се опасявам, че се гледа на него като  на някакво чудо неземно.[/quote]

Аз дълго  се колебаех , но  физиотерапевтката ми е  лекар  с доста голям  стаж , проучила е медикамента /Дискес/  и  ги слага и на себе си  , така ,че ще опитам  Peace

# 309

Наблюдавайки що страници се изписват за този медикамент, сериозно се опасявам, че се гледа на него като  на някакво чудо неземно.

Аз дълго  се колебаех , но  физиотерапевтката ми е  лекар-невролог  с доста голям  стаж , проучила е медикамента /Дискус/  и  ги слага и на себе си  , така ,че ще опитам  Peace

# 310
  • София
Здравейте някой можели да ми каже телефония номер на доц.Генов невролога от ВМА благодаря предварително
02/8510705
но ще се върне следващия понеделник, и аз го чакам.

# 311
Здравейте, група изписаха ми нивалин инжекции по схема и ми казаха да си ги слагам в къщи подкожно сам. Някой слагал ли е от въпросните инжекции споделете ако имате опит!

# 312
Като бях в болницата последния път, на другата жена в стаята слагаха Нивалин.
Нямам обаче инфо дали е имала полза.
Като цяло Нивалин-ът е много добър за лечение на увредени нерви.

# 313
  • София
Жоро, когато преди години бях с пареза, ми бяха
изписали Нивалин инжекции, който ми слагаха
35 дни по схема - с постепенно увеличаване и
постепенно намаляване на дозата. След това ми
изписаха и физиотерапевтични процедури с
Нивалин. Препаратът определено ми помогна, но
накрая много трудно го понасях, независимо че
беше на инжекции - получавах непреодолимо гадене.
Но все пак говорим за много дълга употреба, каквато
надявам се няма да има при теб.

# 314
  • София
Здравейте, приятелки и приятели!
Днес се проведе серия първа епизод № 2 в Американската клиника за гръб. заболявания. Както обещах ви давам информация от първо л. ед. ч.
Та, приеме ме  д- р Бери да ми обясни колко проблеми имам по гръб. стълб и откъде се започват. За голяма моя изненада на тези седем на брой ренг. графии не забелязах , ама изобщо не забелязах, че са правени на ренг. апарат с триизмерно изображение.  Аз ли не разбирам добре, какво означава триизмерно такова или .... съм в грешка огромна.  Моля ви, ако някои има представа за такъв вид изображение нека да сподели, как точно изглеждат... Според мен това си беше най-обикновена снимка и нищо повече. Както и да е. Започна разясняването, като най-много се обърна внимание на шийни прешлени, та аз там проблем до момента нямам, но той, д-р Бери смята, че от там идват повечето проблеми при хората. Попита какво работя, казах му, че съм на бюро в повечето време, е и разгеле, той позна с една дума.  Mr. Green
 Хернията която е видима определено, така и не се видя на тази снимка. Точно там беше размътено и неясно.  Mr. Green Какво ми предложи ли, ами да ми се прави  с пръсти лек масаж по гръб. стълб и да ми се дадат уреди да си правя гимнастика вкъщи.... ....   ......  Mr. Green
Това последното просто няма как да стане, то ако е за гимнастика, та аз мога и да си пусна някое видео и да повтарям упражненията. Цялата процедура ще продължи около два месеца най-малко, но за нея се плаща 4100 лв. Ако не се получат нещата отново 4100лв и пак се повтарят.  Оставиха ме да си помисля, е и аз мисля определено, да им дам ли тази пари или не. Май второто е по-вероятно. В интерес на истината отворих и да прочета за отзиви на пациенти. Споделеното е само от  американци до момента и повечето хора са с изкривявания на гръбнака, няма с дискови хернии.
Това е всичко. Споделих. Мисля все още.

Общи условия

Активация на акаунт