Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 845
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Поне на петдесет е. Трябва да питам половинката за графика. Ще пиша допълнително. Simple Smile
Изнамерих тел. и се обадих...разбрах го.Питах за нови пациенти-каза ок и за детето.Обаче пита от къде идем...и като казах от същата поликлиника и докторката и се усети недоволство в тона...или не знам как да го нарека Thinking

И що така? newsm78

Учудвам се, наистина.  Shocked Може да имат някаква договорка да не си взимат пациентите, знам ли... Rolling Eyes

# 241
  • в сърцата на децата <3
Трапезица, може дори тук да споделиш кой е този прехваления... И аз съм си патила от "светила", но в друга област на медицината  Whistling

Мъгла, може и да успееш да си запишеш час, но се запаси с търпение за чакане на дъъъъъъъълга опашка. Последния път бях втора и влязох с 45 минути закъснение... Може и да е инцидентно, но и двата пъти когато съм ходила все така ставаше, та по-скоро е практика...

# 242
Здравейте, можете ли да ми препоръчате заведение с детски кът в Кичука, подходящ за деца - 5-8 г. Сещам се за "Гладиатори", но не съм ходила скоро.

# 243
Нямам личен досег с "прехваления",дори не се сещам името му. Лекуваше моя приятелка . По телефона основно Simple Smile))

Добър за едни,за други може да се окаже не толкова адекватен.

И да похваля отново Др Гяурова,ехографист,ненадмината е.  bouquet

# 244
Добър ендокринолог е д-р Васил Мечкаров, работи по ЗК.

Още един глас за д- р Гяурова, която е гастроентеролог, освен, че е невероятна на ехото.

# 245
  • тук-там
Въпросът ми най-вероятно не е за тук, но....може ли да се изследва хранопровод и стомах без да ти  вкарват в гърлото онези гадни сонди. Имам съмнения за язва. Напоследък се обострят симптомите, но...не мога да "преглътна" тъпата сонда. Ехограф, рентген? Ако да - къде?

# 246
Зайче, сондата вече я вкарват с упойка, няма да усетиш.
Другите изследвания не са така достоверни.

# 247
  • Пловдив
Поне на петдесет е. Трябва да питам половинката за графика. Ще пиша допълнително. Simple Smile
Изнамерих тел. и се обадих...разбрах го.Питах за нови пациенти-каза ок и за детето.Обаче пита от къде идем...и като казах от същата поликлиника и докторката и се усети недоволство в тона...или не знам как да го нарека Thinking

И що така? newsm78

Учудвам се, наистина.  Shocked Може да имат някаква договорка да не си взимат пациентите, знам ли... Rolling Eyes
Не знам...но промени тона като и казах.Пак ще ида и ще говоря с нея,да проуча как е Peace

# 248
Къде мога да купя олекотени завивки ,близки до цени на производител?

# 249
  • Пловдив
Трапезица,в Смирненски е фирменото магазинче на Свежен.Точно на кръстовището на хирургиите.Знам от познати ,че цените са ниски -имало много чаршафи,калъфки и завивки на прилични цени.Аз лично никога не съм влизала там и не мога да кажа от първо лице какво е качеството.
Минавам всеки ден от там и ако искаш мога да проверя само кажи размери или какво те интересува.

# 250
Благодаря за отзивчивостта,ще го проверя.За моя близка питам,ще проверя на място.МНого балгодаря!

РЕД.Жената на телефона беше много любезна Simple Smile

# 251
Къде в Пловдив мога да намеря Тилапия или Треска? В метро има ли ги?
Както и качествено пилешко филе?

# 252

И мен ме интересува, бях гледала в JYSK по едно време на промоция бяха. А дали са качествени???? Мен ми трябват за зимата, та се оглеждам сега, ако правят някакви намаления.
Какви олекотени зимни  завивки да си купя на нормални цени и откъде????

# 253
  • Пловдив

И мен ме интересува, бях гледала в JYSK по едно време на промоция бяха. А дали са качествени???? Мен ми трябват за зимата, та се оглеждам сега, ако правят някакви намаления.
Какви олекотени зимни  завивки да си купя на нормални цени и откъде????

В момента в Юск има намалени няколко модела, а за днес и утре допълнителни 15% отстъпка, моите са от там и съм доволна
http://ipaper.ipapercms.dk/jysk/bg/CampaignPaper/8c14cca6_fb31_4 … 663_2758d9461846/

# 254
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря Тилапия или Треска? В метро има ли ги?
Както и качествено пилешко филе?
Преди имаше, скоро не съм търсила. Вчера случайно забелязах, че в Кауфланд има, но замразени.

Общи условия

Активация на акаунт