Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 792
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, къде мога да подам сигнал за опасно стърчащи ламарини на строеж, които могат да наранят минаващите?

# 361
  • Пловдив
Здравейте, къде мога да подам сигнал за опасно стърчащи ламарини на строеж, които могат да наранят минаващите?

общината  по райой

# 362

общината  по райой
Благодаря. А по телефон може ли? Чудех се дали 112 ще свърши работа.

# 363
  • Пловдив

общината  по райой
Благодаря. А по телефон може ли? Чудех се дали 112 ще свърши работа.
Не мисля,че 112 ще ви свърши работа,но мисля, че и по телефона може да подадете сигнал в общината или на електронната им поща.

# 364
Още веднъж благодаря Simple Smile

# 365
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря разсад на розов храст и дивите карамфилчета?

# 366
Не съм компетентна по въпроса, но на прима виста се сещам за разсадника на Голямоконораско на изхода за София. Peace

# 367
  • Майничка
Рози има в Палмцентъра на Асеновградско шосе, но див карамфил-едва ли.

# 368
Къде в Пловдив мога да намеря изварата на Маджаров? Ако кажете верига магазин около центъра и Кичук Париж още по-добре Wink

# 369
Извара на Маджаров съм купувала от млечния магазин на Събота пазара /този по който се слиза по едни стълбички/ срещу дрогерии Лили се пада горе-долу.

# 370
Здравейте!От къде мога да си купя голям размер цял бански? newsm78

# 371
Къде в Пловдив мога да намеря разсад на розов храст и дивите карамфилчета?

В парниците на Овощарския.

# 372
Момичета , моля Ви спешно ми трябва шкаф за повиване  на фирма Дибо в Пловдив. Моля ви ако някоя знае къде се предлагат такива да ми каже. Praynig

# 373
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря изварата на Маджаров? Ако кажете верига магазин около центъра и Кичук Париж още по-добре Wink

Верига Слънчеви лъчи в Кичука

Благодаря за предложенията за сладкарница в Кършияка  bouquet

Здравейте!От къде мога да си купя голям размер цял бански? newsm78

Кауфланд имат големи,цели бански.Илиенци.Триумф

# 374
  • Пловдив
Момичета , моля Ви спешно ми трябва шкаф за повиване  на фирма Дибо в Пловдив. Моля ви ако някоя знае къде се предлагат такива да ми каже. Praynig
Нашият го взехме от фирмения им магазин в Тракия. Преди почти 6 години, обаче - и идея си нямам съществува ли още.
Помня, че и на нас ни трябваше спешно - исках бял, но имаха наличен само син, та и кошарата я поръчахме синя (докараха я след седмица) Peace

Общи условия

Активация на акаунт