Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 759
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, скоро не съм ви чела, съжалявам ако е коментирано назад. Искам да си купя завеси + тънко перде /органза или воал/. Като цяло не съм ориентирана, нито знам как искам да ми го ушият, нито си представям как точно ще се закрепи. Искам да го харесам и оттам да се прецени с корниз ли ще е  с релса, набори и т.н. Трудно ми е и да си ги представя кое тънко с коя завеса как ще стои. Като си има обучен търговец, по-лесно става.
Ходихме на едно място на сточна гара, но първо че бяха много неусложливи продавачките, второ че не бях подготвена за цена от 600 лв за едната стая за пердетата.

Препоръчвам "Текстилна къща Даниела" имат магазин на "Пещерско шосе" 113 в кв.Смирненски и до сладкарница Неделя на "Шести септември".Преди време слагах в хола на голям прозорец и врата Римски щори и всичко ми излезе 300 лв. Като минавам покрай магазина им заглеждам витрината и винаги е много добре аранжирана. Обслужването също беше добро,спазиха дадените срокове.Аз съм доволна  Peace

Допълвам си поста и с мнение за блиндирани врати.Нашата е на фирма Дизар имат магазин на бул."Васил Априлов"31. Навремето,когато си правихме апартамента ми беше голям кошмар темата с вратите..Към днешна дата съм много доволна от избора си  Grinning

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 20:43 от vox

# 421
  • Пловдив
Здравейте! От къде мога да си купя овесени трици, нахут (който аз да си смеля в къщи) и овес? Изключвам всякакви online сайтове за пазаруване. Проверих в тракийския Кауфланд, но не намерих.

# 422
  • Пловдив
Овесени трици има във всички хипермаркети, включително и Кауфланд.

# 423
Подкрепям текстилна къща Даниела - има и бюджетни и качествени решения, като самата Даниела винаги дава адекватни съвети. Години разчитам на нея и никога не ме е подвела.

Торти във всякакви форми - https://www.facebook.com/tonbonbontorti/photos/a.207596886249725 … ype=3&theater

# 424
  • Пловдив
Търся мнения за др.Червенкова детски пулмолог Thinking

# 425
  • Пловдив
Търся мнения за др.Червенкова детски пулмолог Thinking
Не знам доколко мога да съм полезна. Препоръчаха ми я като отговорен специалист с добра апаратура, но слава Богу не се наложи да я посетим.

# 426
  • Пловдив
Фирма, от която да си взема касов апарат?

# 427
  • Пловдив
Фирма, от която да си взема касов апарат?
Изотсервиз
г-н Хърков

# 428
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, мами, моля за помощ!!! Поръчах си сватбената рокля онлайн, но ми е доста голяма. Понеже съм бременна, я взех малко по-голяма, но явно са доста уголемени размерите. Просто няма как да напълнея толкова, че да я изпълня.
Та имам още 10 дни да я върна, но ми се иска да потърся някоя шивачка да ми я стесни, но знам, че не всички се съгласяват, а и не искам да се промени самата рокля от стесняването, тоест да не ми я развалят.
Ще помоля за съвет къде в Пловдив да намеря свестен шивач. Предпочитам в Тракия, но не ми е проблем да е по-далече.

това е роклята:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00OUQT5SS/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 429
  • Пловдив
Дни преди сватбата се оказа, че роклята ми е огромна. Доверих се на шивачката, която работи срещу "Тони 2000" на Хлебозавода. Останах изключително доволна. Жената заминаваше на почивка на следващия ден, но въпреки това стесни роклята перфектно за отрицателно време.

# 430
  • Пловдив
Дни преди сватбата се оказа, че роклята ми е огромна. Доверих се на шивачката, която работи срещу "Тони 2000" на Хлебозавода. Останах изключително доволна. Жената заминаваше на почивка на следващия ден, но въпреки това стесни роклята перфектно за отрицателно време.

Къде там точно има, че и аз търся в Тракия, от тази в к-кс Сани, до Триумфа съм изключително недоволна. Някъде под блоковете ли?

# 431
  • Пловдив
Точно в блока, който се намира срещу магазин "Доналд", на първия етаж. Не знам кой номер е.
И аз едно обяснение му дръпнах...  ooooh! Ще питам мъжа ми за номера на блока и ще пиша пак.  Peace

# 432
Привет, мами, моля за помощ!!! Поръчах си сватбената рокля онлайн, но ми е доста голяма. Понеже съм бременна, я взех малко по-голяма, но явно са доста уголемени размерите. Просто няма как да напълнея толкова, че да я изпълня.
Та имам още 10 дни да я върна, но ми се иска да потърся някоя шивачка да ми я стесни, но знам, че не всички се съгласяват, а и не искам да се промени самата рокля от стесняването, тоест да не ми я развалят.
Ще помоля за съвет къде в Пловдив да намеря свестен шивач. Предпочитам в Тракия, но не ми е проблем да е по-далече.

това е роклята:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00OUQT5SS/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Мога да ти препоръчам много добра шивачка,но е от Асеновград,ако те устройва ще ти пратя координати  Peace

# 433
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря ви, ще чакам за номера на блока.  Hug

# 434
  • Пловдив
Точно в блока, който се намира срещу магазин "Доналд", на първия етаж. Не знам кой номер е.
И аз едно обяснение му дръпнах...  ooooh! Ще питам мъжа ми за номера на блока и ще пиша пак.  Peace

Сетих се, виждала съм го. И аз не зная номера на блока, но ще посетя, че ми дойде една пола от Манго с поне 4 номера по-голяма. Благодаря  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт