Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 644
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Ето и програмата пред Общината -
http://odk-plovdiv.com/

Hug

То много работен 1 юни, та не виждам особено освен за бебешоците и за големите, които сами се оправят (ама и са на училище още), да има смисъл  Crossing Arms

Ааа,има си майки-айляци,които ще заведат децата

# 541
знаете ли някоя автоморга, която да работи след 6 часа през седмицата или в събота?

# 542
Спешно ми трябват няколко стека картонени чаши, но с по-оригинални и шикозни десени. Не детски. Имате ли идея къде мога да намеря?

# 543
Освен ако не ти се занимава да ги правиш ръчно, разнообразието /но предимно едноцветни, почти няма десени освен на точки и райе и едни завъртулки/ - Лекси на Марица и Джъмбо. Понякога и в Кауфланд, но отново предимно едноцветни.

Ако има път към София - Икеа - има 3-4 серии, които не са детски, фламинго, различни големини точки.

# 544
Благодаря!  Ще погледна в Лекси и Джъмбо

# 545
Здравейте,
Да ми препоръчате неврохирург със ЗК да работи и да имат скенер.. че имам направление за такъв специалист, с препоръка за скенер..
Благодаря! Simple Smile 

# 546
Скенера се плаща, трудно постижимо е да успееш да минеш по каса, баща ми чака над 7 месеца за резонанс след подадена молба и още няма отговор.

# 547
Скенер и резонанс са различни.
За скенер е по-лесно, може с направление. И има на повече места.

# 548
Скенер и резонанс са различни.
За скенер е по-лесно, може с направление. И има на повече места.

И аз така разбрах, че неврохирургът може да те насочи за скенер... затова и така си зададох въпроса Simple Smile В поликлиниката в Тракия разбрах, че имат и скенер и такъв лекар, но не знам колко добър е този вид лекар там, въпреки че ще ми е най-удобно Simple Smile Затова потърсих мнение и от тук  Peace Peace

# 549
Казвам от личен опит, преди повече от 8 години правих и не минах с направление. Платих го.
Аз го правих в Окръжна болница, 100 и нещо струваше.

На баща му му се налагаше да прави скенер, пак си го плати, също като резонанса  Peace
В Пълмед си прави резонанса, скенера в Хирургиите.

Да те насочи лекар е едно, да минеш по каса съвсем друго. Дано успееш!

# 550
  • Пловдив
Скенерът в поликлиниката в Тракия е добър. Докторът също. Аз съм правила два пъти при него. Веднъж там и веднъж във втора поликлиника. Работи и на двете места. Но съм плащала, защото не ми се чака. С направление става. Не се чака толкова колкото за резонанс. Зависи какъв ти е проблема и болката. Аз не можех да чакам.....

# 551
  • Пловдив
Искам да си направя домашно сладко от ягоди-няколко бурканчета,обаче нямам буркани- да ме насочите от къде мога да си купя?  newsm78

# 552
  • Пловдив
Искам да си направя домашно сладко от ягоди-няколко бурканчета,обаче нямам буркани- да ме насочите от къде мога да си купя?  newsm78
Лидал,Метро  има различни размери  с капачки.Гледах в Лидал  6 броя  бяха някъде около 2-3 лв с капачките.

# 553
Здравейте! Препоръчайте ми добър класически хомеопат за гр. Пловдив Simple Smile Благодаря предварително!

# 554
Аз съм правила скенер с направление в ДКЦ Св. Георги.
И втори в транспортна болница, но там бях в неврологията.
Това също е вариант, I miss you,  когато си приет в отделение, по самата пътека имаш скенер.

Общи условия

Активация на акаунт