♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 37

• 84 393
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Да ама не Мерич може в другият епизод да е решила,че Йомер не е прочел писмото.

# 691
Ако не го е прочел, може да му е писнало от тайните и локумите на Дефне и да пита директно Исо за какво става дума.
Когато Корай каза нещо за любов под наем Йомер се хвана за главата, много е вероятно да знае и да иска вече и Дефне да спре да го мотае и да започнат начисто. Ако могат да започнат.
Синан беше по-притеснен, че булката е избягала.

# 692
  • Враца
Това "обещание" е на  Йомер пред Сердар - да видим как ще го изпълни  Wink

Цитат
- Мы с Дефне сами напишем свою историю. Чего бы плохого не было в ее жизни, я сделаю так, чтобы она это забыла. Не волнуйся.

Омер.

Оттук насетне, по кой път ще тръгне сериала - към SON или към 2-сезон зависи от рейтинга - до края в юни месец остават още 3-или 4 епизода  ooooh! ooooh! 

Чакам с нетърпение да видя реакцията на Йомер (как Баръш ще го направи)   - на терасата с Дефне, тази вечер, беше чудесен в предаване на чувствата  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 23:59 от mama_an_ji

# 693

Прочел ли е или не  писмото Йо ще разберем другата седмица.

Жули , момичета  ,благодаря за компанията  bouquet bouquet bouquet

Лека нощ!

# 694
  • Русе
Лекинка, момичета!  Heart Eyes  Heart Eyes   Hug

Серията пак беше скучна... Празна....  Tired

# 695
За Дефне не знам, учудващо не ме издразни ЧАК толкова днеска, ама виж снахичката й... удари дъното..  smile3555 smile3555 То бива бива тъпотия, ама тва нейното никъде го няма.. няма...  smile3538 smile3538

# 696
  • Враца
За Дефне не знам, учудващо не ме издразни ЧАК толкова днеска, ама виж снахичката й... удари дъното..  smile3555 smile3555 То бива бива тъпотия, ама тва нейното никъде го няма.. няма...  smile3538 smile3538
Когато дават кадрите с нея от екрана ми струи тъпотия и простотия в обилни количества  ooooh! ooooh!
Така навремето беше с Мукадес от КВФ  ooooh! ooooh! Не можех да я дишам, а сега и тази Нихан.  ooooh!
На какво ли би могла да  научи бъдещото си дете  ooooh!

# 697
# 698
  • Враца

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 01:00 от mama_an_ji

# 699
Защо ли имам чувството, че Йомер нищичко не е разбрал, поне сега, не е прочел писмото и ще ни разиграват още една серия, докато намерим скрилата се Дефне, и таман ще се сдобрят и някой /залагам отново на Корай/ ще изпльоска истината, когато най- малко очакваме...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 700
  • Враца
Защо ли имам чувството, че Йомер нищичко не е разбрал, поне сега, не е прочел писмото и ще ни разиграват още една серия, докато намерим скрилата се Дефне, и таман ще се сдобрят и някой /залагам отново на Корай/ ще изпльоска истината, когато най- малко очакваме...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Аз пък продължавам да се надявам, въпреки края на тази серия, че Мерич ще остави разказа за любовта под наем на Дефне - Йомер не трябва да разбира за това от външни хора  ooooh! ooooh!  Дано на сценаристката да й е останал малко здрав разум  ooooh!

И на мен ми се струва, че не е прочел писмото - и дано Нихан "Тъпото" не се изпусне с някой тъп коментар или въпрос  ooooh!

Thinking
Цитат
Kiralık Aşk ♥ Любовь напрокат
#new, Наш фрагманщик и монтажер серий ретвитнул этот твит:
"Некоторые истории начинаються в тот момент, когда говорим конец. История Дефне и Омера тоже начнется сначала, когда тайна выйдет наружу" 😊

Что это значит? Как вы думайте?

Дано новото начало не е като предното ново начало  Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 01:11 от mama_an_ji

# 701
# 702
Добро утро Hug
Ай отчайващо е положението и спасение няма за този сериал, което е наистина много жалко...ужас. Най-адекватния в епизода беше Неджми абии...остави Дефне нека разбер. Да разбира и да свършват мъките на Дафина и целия харман от лъжи, че като се отчая тъй  Дафнето ще си помисли човек, че Йомер не къща е купил, а е убил човек ooooh!
Темпи и аз имам такова чувство нищо не знае още...проблема му е друг сега на дневен ред, къща която купи за Дафина на името на Исо и това защо тя си позволява да му рови в пощата...ай сиктир,какви проблеми имате...той под вол, теле търси. От целия бъркоч който изгледах за около 30мин. с прескачания ми хареса края...Йомер като Херкулес се изправи пред разбойниците, че и погледа един такъв, помислих, че ще започне да стреля Mr. Green Сигурно ще търси севгилито да се извинява #Crazy .

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 15:53 от bobolina_nina

# 703
Ние ново начало очакваме да гледаме вече 20 серии, но нищо подобно не се случи.  Дефне веднъж вече излезе от живота на Йомер и се върна в ресторанта. Сега може би ще се разкрие играта на Неро, за да започне преобразяването и на двамата главни герои. Дефне без Йомер и задължително без Нихан и Сердар. Ще видим каква история ще напишат.

- Мы с Дефне сами напишем свою историю. Чего бы плохого не было в ее жизни, я сделаю так, чтобы она это забыла. Не волнуйся.

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 07:06 от Златина74

# 704
Добро утро Hug

Вие сте още на Ашкова вълна и сигурно днес чакате рейтинга, а аз тръпна в очакване на съботния фраг на КС Crazy

Бурак, Каан, Али Бурак, Мелиса и Хилял на сет

Кога ли е правена снимката? Thinking  Публикувана е снощи, а Бурак беше още в Кувейт. Днес пък трябва да ходи на сватба Laughing Натоварена му е програмата Crazy

И още една cнимка Flutter

Ей за този красавец говорих снощи smile3544 То мустаци, то поглед Heart Eyes  
Скрит текст:

Бая му се чудех на Великолепният век  newsm12
Да знаеш, че ме нави  Grinning
Едвам те навих, нали? Mr. Green  Приятно гледане Hug

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 09:10 от неЖност

Общи условия

Активация на акаунт