"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 6

• 96 092
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
  • Тра-ла-ла
A Виолета знае ли на кого е теста?
Тя чу в коридора как сестрите си говорят, че Стилянова е одрайфала всичко и май е бременна. И тогава й хрумна пъкления план, бръкна в джоба и извади теста. Според мен се усети

# 751
Ясно и тоя грозник, на Биляна баща й, сега си мисли, че и двете са бременни.
 Joy Joy Joy

# 752
  • Тра-ла-ла
Ясно и тоя грозник, на Биляна баща й, сега си мисли, че и двете са бременни.
 Joy Joy Joy
Да направи една комуна и да сбере всички майки заедно да си гледат децата Joy Не, че в реала няма такива сектантски истории

# 753
А тази Вили обича ли го или обича престижа да е съпруга на доцент?

# 754
обича, как не. Просто си му вгорчава живота

# 755
  • Бургас
Аз пък искам да питам анестезиолозите наистина ли така преглеждат и преслушват пациентите? Аз с анаестезиолог съм имала вземане даване 4-5 пъти, ама нито ме е слушал, нито ме е преглеждал  newsm78

# 756
Д-р Стилянова е издокараха по-тъпа и от Миро. Не стига, че не можа да се опази и забременя от раз, ами и тръгна да прави аборт на работното си място. То вярно, че според сценаристите това е единственста болница във вселената, но моля за малко въображение все пак.

# 757
И аз ще предпочета да правя манипулация при колега. Ти пък хептен под вола теле...  Rolling Eyes

# 758
  • София
А тази Вили обича ли го или обича престижа да е съпруга на доцент?
Според мен си го обича. Женкар цял живот. И дете му е родила като слънце. Погледнете го от тази страна.  Ако съм аз, сигурно ще го утрепам.

# 759
И аз ще предпочета да правя манипулация при колега. Ти пък хептен под вола теле...  Rolling Eyes
При колега, да, но по-дискретничко малко пък. Но иначе младия татко как щеше да влети и да оправи положението  Stop

# 760
  • Тра-ла-ла
Но иначе младия татко как щеше да влети и да оправи положението  Stop
Щеше да шофира бясно и да има екшън, надпреварване с времето...но нали филмът е статичен Crazy

# 761
Нека не забравяме, че все пак това е сериал. Да, влетя точно навреме. Да, разбра баш накрая...ама сериал е. Факт е, че в лекарската професия всички са навързани, защо да не направи аборт при колега?

# 762
В реалния живот не би го направила при колега от същата болница, защото после цялата болница ще разбере и ще я удумват Peace
Би било логично само ако става въпрос за колега-приятел, на когото има доверие и ще я покрие, а Стилиянова е специализант там, надали има дългогодишно проверено приятелство Peace

# 763
Тя е втора година с специализант, може да е завързала приятелства. То ако за одумване става дума, те вече са я почналии клюкарите. А ако Пецко се реши да направи връзката им явна и открита, тогава... Mr. Green
Но Вилито как го бъзика, просто ме радва. hahaha

# 764
А той дали наистина ще остави съпругата си, за да се изживява като младо татенце?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт