Размяна на stikeez (стикита) ot Lidl 2016

• 68 153
  • 493
  •   1
Отговори
# 360

За Русе: редактирам

Търся за приятелско детенце  Румъния, Исландия, Ирландия, Купа

Предлагам: Швейцария, Италия, Унгария, Белгия, Украйна, Уелс, Австрия.

# 361
Предлагам Украйна и Северна Ирландия.
Предлагам и стикита от 2015г - Подводница - Oscar, Sweetyq Hi, Lobby, Beany, Goupy, Tuffy, Drup, Roxx,
Cragy, Ollie, Mr. Squid, Chukapi, Baloon, Russl, Nohorse, Toodalou, Kha.
Предлагам стикита от 2014г - Loggy, Ely, Rapsy, Puf-Puf, Igor.
Търся: Clam и Turbo от Подводницата -2015г.
Търся: Moody, Frankey, Chompy, Kitie, Bunny, Piggy,Guinny, Giry Joe, Hip-Hip, Froggy
гр. София, не кореспондирам с пощи   

# 362
Здравейте
Актуализирам за БУргас
Продължваме да търсим Португалеца
Имаме за размяна иот днес ни се паднаха повторки Ирландия, Полша, Италия Чехословакия Франция Уелс, Швеция, Чехия Италия Харватия

# 363
Здравейте сега намирам темата, търсим : Купата, Hungary, Iceland, Portugal           За размяна предлагаме: Ireland, Northern Ireland, Sweden, Ukraine, Gzech Republic, 2-бр Turkey

# 364
здравейте,

мислех, че вече сме събрали стикетата, но за жалост писмо от Ivaylo1001 така и не пристига, а и не ми отговаря на лични ... но може да е възпрепятстван...

та ..остана ми само Унгария да намеря..

предлагам Словакия, Хърватска, Румъния, Испания, Русия, Австрия, Полша, Уелс, Швейцария и Исладндия

от Бургас, може и по пощата
лек ден на всички Simple Smile

Здравейте на всички във форума!

Пиша до всички, за да отговоря на обвинението на Vicho Petrov, че не е получил писмото ми и не му отговарям на личните съобщения.
1. С обещаните от него приключих търсенето и не съм отварял форума. За това не съм видял писмото му от 13.06 и не съм отговорил. Вчера вечерта го видях и му писах, но и той явно не си проверява пощата.

2. Писмото за него го пуснах на 10.06, регистрирано е в пощата на 11.06, а на 13.06 е получено в пощата в Бургас и пише че е прието, от кого не знам. Това е кода за проследяване, на който се вижда всичко: PS40020065Q5T.
Моля всеки, който се е усъмнил в коректността ми да провери в сайта на Български пощи, за да можем спокойно да разменяме в бъдеще. Отнема минута.

3. Очаквам както публично съм обвинен в некоректност, така и публично да получа извинение!

Успех на всички, които имат още да събират! Ще събирам и за приятели, така че скоро пак ще публикувам.

# 365
За БУРГАС                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Търсим Англия                                                                                                                                                                              Предлагаме за размяна: Сев. Ирландия, Ирландия, Уелс, Швейцария, Украйна, Швеция,
Румъния, Чехия, Белгия, Испания, Италия, Словакия, Исландия
                                                                                                                                                                                              Лична размяна                                                                                                                                                                                                                               

# 366
Ivaylo1001 никой досега не съм си позволил да обвиня в този форум, нямам и намерение и занапред да го правя..Това е вече 5та различна колекция, от 2012 г, която събираме тук заедно с другите..

1. Ако ми прочетеш внимателно поста, ще видиш, че не само не те обвинявам, а дори те защитавам, като пиша, че може би си бил възпрепятстван !!!
(но може да е възпрепятстван...)
Така, че моля те нека не играем филми от рода на "гузен не гонен бяга".

2. Когато, поемеш ангажимент към някой, най-малкото трябва да върнеш обратна връзка .. а не 5 дена да отсвириш хората, които са на зор и да не пишеш нито ред..

3. Та ти не ми отговори 5 дена ... и снощи като си решил да цъфнеш тука и да пишеш, искаш на секундата да ти се отговори ли като си писал?

остани си със здраве, искрено съжалявам, че реших да отговарям подред на писмата и тези двечките стикета да ги пратя на теб, а не на двете майки след теб, които ми бяха писали в пощата на лични..

Пак казвам, нито обвинявам, нито търся сметка на някой в този форум.
Всичко добро Ви желая и най-вече живи и здрави без ядове Simple Smile

П.П. Писмото ти и днес го няма, ще отида днес с цитирания от теб номер за да проверя в пощата какво става.

П.П 2. "Писмото ми", за което говориш от 13.06. всъщност е последното от 4те ми други писма, които ти изпратих за последните дни:

Изпратени:
пн, 13 юни 2016, 14:09    Re: (Без заглавие)    Ivaylo1001    
пт, 10 юни 2016, 12:42    Re: (Без заглавие)    Ivaylo1001    
чт, 09 юни 2016, 23:03    Re: (Без заглавие)    Ivaylo1001    
чт, 09 юни 2016, 21:30    Re: (Без заглавие)    Ivaylo1001

П.П 3. Проследих я по кода, който цитираш, казваш че и приета "но не знаеш от кого".
13 Jun 2016 13:56:00    БЪЛГАРИЯ    БУРГАС    ГИШЕ       
13 Jun 2016 13:56:00    БЪЛГАРИЯ    БУРГАС    Пратката е приета

Значи на 13 Jun 2016 13:56:00 пратката влиза в гишето и още на секундата 13 Jun 2016 13:56:00 някой "но не знаеш кой" я приема, защото така пишело?!? Simple Smile Simple Smile Simple Smile е не съм аз

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 11:13 от Vicho Petrov

# 367
  • Севлиево
   Здравейте!
   Останаха ни повтарящи се стикита - Русия; Португалия; Швейцария; Турция; Чехия; Франция; Словакия и Унгария.
   Разменяме ги за стикери от албума на Panini „Euro 2016“ или етикети от Кока-Кола към същия албум.    Разменяме и по пощата.
   Ако някой има интерес да пише на лични.
   Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 20:31 от Stenlyboy

# 368
Вичо Петров
Именно с пощите в Бургас имах проблем и аз на два пъти но при размяна на стикери била. Трасирането даваше че са в Бургас още в събота а сряда следната седмица дамата още не ги беше получила. Като им направила скандал в клона се оказа че то било писмо но го сложили при пакетите и затова не го търсили на правилното място.
С другата дама беше подобен случая. Затова си търсете стикитата, защото съм сигурна че са на место особено щом в платено за препоръчано. Явно обаче пощите в Бургас не са на ниво като си вършат задълженията.

# 369
Вичо Петров
Именно с пощите в Бургас имах проблем и аз на два пъти но при размяна на стикери била. Трасирането даваше че са в Бургас още в събота а сряда следната седмица дамата още не ги беше получила. Като им направила скандал в клона се оказа че то било писмо но го сложили при пакетите и затова не го търсили на правилното място.
С другата дама беше подобен случая. Затова си търсете стикитата, защото съм сигурна че са на место особено щом в платено за препоръчано. Явно обаче пощите в Бургас не са на ниво като си вършат задълженията.

Най-вероятно си права. Но аз пак повтарям - не съм целял да обвиня никой досега, откакто разменям тук ..от 2012 г., всичко си е ОК.
Аз просто помолих за обратна връзка през тия 5 дена. Защото, след като не получих такава впрегнах нови усилия и време и средства и си ги намерих от другаде. И тъй като колегата си е почивал през уикенда (няма лошо за което Simple Smile ) и сметнал да не пише и да не го занимаваме след като неговите стикенца са уредени, аз се принудих да ходя до едно село за да взема това стикенце. Неговото ми е излишно вече и ще го подаря на една майка съм го обещал дори.

И пак казвам - никой, никога, никъде не съм искал, целял, помислил да обидя, обвинявам и т.н. Ако съм засегнал някой - не съм искал и се извинявам Simple Smile. Просто както на Вас ви е важно и спешно да ги съберете, така и аз искам и бързам, но .... сития на гладния не вярва Simple Smile

Извинявам се, че ставате свидетели на този диалог ... в 17.00 отивам в пощата

лека Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 370
Огромно благодаря на Toni_baraboni, Milky way, milenski_m за помощ в събиране на стикита  Hug! Успех на всички!

# 371
Здравейте и от нас Simple Smile
Имаме повтарящи се : Austia, Croatia, Italy, Turkey, Ukraine, Wales i kupata
Търсим: Spain, Romania, Belgium, Hungary, Slovakia, Albania, Sweden, Czech Republic

# 372
  • Пловдив
Аз също искам да споделя,че не пощенските ни услуги са на лошо ниво,а некадърноста и некоректноста на някои пощенски служители.
На мен на скоро ми се случи две препоръчани писма със стикери да си ги намирам пуснати в пощенската кутия,а на разписката че съм си ги получила лично,се беше подписал пощаджията.
А относно Ivaylo1001 мога да кажа че е точен и коректен,и на няколко пъти вече разменяме в Пловдив стикери и стикита.А в това натоварено ежедневие обикновенно пишем и проверяваме съобщенията си в полунощ и не винаги имаме времето и сили да сядаме всеки ден на компютрите.
И на мен няколко стикита са ми обещани и може да престигнат чак другата седмица,но когато съм сигурна че са ми заделени,знам че ще си ги получа.
За това мили хора бъдете по търпеливи и толерантни един към друг,в този форум сме се събрали за да направим щастливи децата си.

# 373
  • варна,
здравейте търсим Ирландия. Предлагам Англия и Украйна. За град Варна

# 374
  • Варна
Аз търся само Русия, имам много повторки. Ако някой е навит да ми прати Русия, ще дам повече стикита Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт