ВТОРИ клас... иии Ваканция! - 7 тема

• 60 070
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И ние сме с подобен график - първата седмица сме с приятели извън София, втората сме в Турция - останаха само третата и четвъртата, но тъй като точно ще сме се прибрали от 1000кв преход, реших да го оставя да повича 1 седмица. От 2ри юли иначе пак е на море, но с баба си и дядо си. Няма да му е скучно  Peace

Май за първата седмица на юни беше най-голям напливът. Нищо чудно, че е свършила първа  Wink

# 151
Момичета може ли малко информация за зооучилището или линк newsm78 Моите и двамцата обожават животните (даже правиха реферати за крокодил и папагал, съвсем самостоятелно, без моя помощ Flutter).

# 152
Момичета може ли малко информация за зооучилището или линк newsm78 Моите и двамцата обожават животните (даже правиха реферати за крокодил и папагал, съвсем самостоятелно, без моя помощ Flutter).

http://www.zoosofia.eu/

За тази година записването беше днес.
Ще разкажем като мине нашата смяна. Това, което четох е, че има различна тема всеки ден. Грижат се за определено животно по жребий. Учат ги за животните.
10-15,30, 5 дни.

# 153
  • София
За малките групи през юни - от 7 до 10 годишни, едва ли има места. Може да има за по-големите - от 11 до 14г.

Обади се на този телефон и питай, може пък да имаш късмет - 0878640192

# 154
Смятате ли да ги оставяте лятото вече сами вкъщи, поне за няколко часа? Или ще разчитате на роднини, лагери и др.под.?

# 155
Благодаря и на двете gerka, feel the rush  bouquet bouquet ще се радвам да разкажете:) Явно, че за тази година няма да се класираме:(((

Аз ги оставям вкъщи сами, да. Но те сами и от училище се връщат. Даже и навън играят сами.

# 156
  • Варна
Мойто от сега си седи само, така че - да... Но в кооперацията е пълно с хора, които или са на смени или по майчинство, на които мога да разчитам, че при нужда ще се отзоват мигновено.
Ние снощи бяхме на РД и се срещнах с няколко майки от родителския актив. Очертава се да нямат родителска среща до края на годината, тържество също не се предвижда, някъде ще идат да се почерпят вероятно само. Подарък на класната също мисля ще има, но не е решено какво. В момента усилено правели контролни Rolling Eyes Това от майките го разбрах ooooh! Марти после като я питах ми каза: "Еми правим, разбира се, нали е края на годината!" Аз: "ОК, а аз защо не знам?", тя: "Е, те са за мен, като ги върнат нали ти ги давам да ги подписваш... И преди контролно ли трябва да ти казвам?" Shocked Явно до такива чак "подробности" в учебния Й процес няма да съм допусната... Rolling Eyes

# 157
Моя и сега седи сам в къщи. По принцип има кой да го гледа, ако се наложи, но той е отговорен ,а и иска да е самостоятелен.
През ваканцията, ако желае ще поди с брат си на тренировка сутрин, а следобед са неговите. Ако пък иска сутрин ще си седи сам у дома.
Освен зоото ще ходи и на други лагери.

# 158
Абсурд, само дете не оставям в нас, нито някъде навън. Peace

# 159
  • София
gerka, какви други латери сте си харесали? Аз все още сондирам идеи  newsm78

Моят си седи сам по няколко часа, въпреки че сме в къща. Излиза и сам навън, но при нас е много спокойно.  Peace

# 160
Dive, много ме радва твоята щерка Simple Smile. Дребен пък държи да ме информира с маниакална точност за всичко, което се случва в училище...

Естествено зависи от детето, населеното място и куп други обстоятелства, но моето разбиране е, че на 8-9 години децата са малки да стоят сами дълго време. Съдя от своята камбанария, разбира се. Дребен съм я оставяла сама вкъщи най-много за половин час, докато ида до магазина. Не се страхува, за нея не е проблем да стои сама, обаче аз се притеснявам. Да я оставя сама навън изобщо не ми е идвало на ум, но и там, където живея, няма условия за това. 

# 161
gerka, какви други латери сте си харесали? Аз все още сондирам идеи  newsm78

http://www.scouts-bg.org/page/21/

Това е скаутският градски лагер.

http://adventurenetbg.com/sports.php?lang=bg&sid=12&tab= … id=18&lang=bg
На рафтинга ще ходи с брат си. По- екстремно е и ми се иска като за 1- ви път да са заедно в палатката.

И още 2 футболни лагера. Единия с неговия отбор, а другия с на брат си. Мъжът ми е треньор и в двата случая . Laughing

# 162
  • София
А къде тренира футбол? Аз много се чудя дали да не го записвам в Славия, че ни е най-близо.

# 163
А къде тренира футбол? Аз много се чудя дали да не го записвам в Славия, че ни е най-близо.

Разстоянията са фактор, съгласна съм.  Peace
Тренира в РДСПОРТ, базата е до МГУ.

https://www.facebook.com/groups/373722686165879/

http://rdsport.bg/

# 164
Баща му не разрешава да стои сам, а пък на мене ми се иска по няколко часа да го оставям, докато съм на работа сутрин.
Като слуша баща си, и не иска да остава сам.
Има приятелчета от блока, които вечно играят навън. Той ги води и вкъщи. И затова баща му се страхува, да не направят някоя беля вкъщи. Тези приятелчета са деца на една многодетна майка, която постоянно ги извежда навън, а тя си остава у дома си. Но много-много не мога да й имам доверие.

Общи условия

Активация на акаунт