Пластични хирурзи - нови мнения

• 190 102
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравей,Кристин и честити нови гърди! Simple Smile
Кой доктор направи първата ти операция?
Не бяха Ок,определено...

# 211
Благодаря ти Даяна
Милко Ковачев ми направи първата операция - създаде ми куп проблеми ,беше ми дори обърнал десния имплант...
Нямах дори дренажи ,а принципно са препоръчителни при големи гърди!
А да не говорим за разрезите ми отдолу.. белезите са брутални и криви.. първокласник би ме зашил по-качествено!

# 212
Относно разрезети определено Стоянов, се справя доста добре. Първият път беше мнг малък и изчезна напълно с 3 процед за белези при тях, 2рия път си беше голям, но с времето се позаличи. Незнам дори на кого да се доверя за консултация за въпросните платна, четох в инет, съответно информация никаква. Мисля да попитам и мамолог какво му е мнението и дали просто да се примиря, че ще са такива и това е.

# 213
  • София - Бургас
monday, д-р Молов напървата консултация ми разказва, че слага мрежа - не знам дали става дума за едно и също нещо, но мрежа се слага за подпиране, един вид, ако импланта е по - голям, да не стане беля за предпаздване  и  сигурност за минимилизиране на риска. Поне аз така разбрах, не слушах много, защото мен това не ме вълнуваше, но м и доста добре се получавало с тази т.нар. мрежа  - звучи  ми едно и също като платно, може и да бъркам...Споменавам само, ако решиш може  да се допиташ до него...

# 214
  • София
Благодаря ти Даяна
Милко Ковачев ми направи първата операция - създаде ми куп проблеми ,беше ми дори обърнал десния имплант...
Нямах дори дренажи ,а принципно са препоръчителни при големи гърди!
А да не говорим за разрезите ми отдолу.. белезите са брутални и криви.. първокласник би ме зашил по-качествено!
И аз се бях наосочила към него,но видях гърди,които определено не ми харесаха и се разубедих.
Не искам да защитавам др.Стоянов,понеже все още не ме е оперирал,но признавам си странно ми е да повярвам,че той не е добър. Naughty
Да,сигурно и той има грешки,но това че някой не е доволен от това как са се получили гърдите му не означава непременно,че той е сбъркал.Понякога ние си имаме наши си очаквания и си представяме,че ще се сдобием с гърди като на "еди коя си от снимката" и като не станат същите не сме доволни.Еми да,но понякога няма как да станат същите.
В случая Monday и Кристин си имат основателна причина да не са доволни.Това е друго нещо.
А за др.Стоянов мисля,че се чуват негативни неща просто защото той има адски много клиентки и прави много операции и естествено,че за него най-много се коментира.
А защо е така според вас?Защо има най-много клиентки той?
Въпросът ми не е риторичен,понеже и аз самата понякога се чудя дали постъпвам правилно като избирам него.Знам,че риск винаги има,но съм го избрала заради гърдите правени от него,които съм видяла,както и заради това,че мои познати оперирани от него са без усложнения.
Само не си мислете,че Енчев,Ковачев,Динев,Кънев,Пеев,Михайлов,Заякова,Тепавичарова и т.н нямат грешки само защото не сте чули за тях.Имат!Виждала съм ужасяващи гърди правени от тях във форума Тялото(мамопластика)
Там много жени споделят за много грешки.Има и снимки на красиви гърди,но вече почти никой не пише,жалко.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 19:06 от Даяна1111

# 215
  • Бургас
kpustunaqueen за кой др. Михайлов става въпрос точно, ако е удобно и в коя клиника? Благодаря предварително!

# 216
Даяна споделям моето мнение за Стоян Михайлове защото съм доволна и наистина ми станаха хубави с малки белези отдолу и то на огромен имплант! еее със сигурност всеки си има грешки,все пак това е и до организма на човека,на някой дори не им понасят имплантите,някой др неща имат.. просто е относително много!

# 217
  • София
Даяна споделям моето мнение за Стоян Михайлове защото съм доволна и наистина ми станаха хубави с малки белези отдолу и то на огромен имплант! еее със сигурност всеки си има грешки,все пак това е и до организма на човека,на някой дори не им понасят имплантите,някой др неща имат.. просто е относително много!
Аз не казвам,че този доктор не е добър,нее.
Според мен,той ти ги е направил доста добре,а Ковачев се е изложил тотално първия път. Peace
Как е могъл да ги направи така?Направо не мога да повярвам..А ти каза ли му,че не ги харесваш?
Обясни ли ти причината поне?Предложи ли ти реоперация?

# 218
Не ми предложи реоперация,защото той смяташе ,че няма грешки и вс е ок..
И дори след втората ми операция му доказахме грешките със снимки и той отрича ,че е било точно така....  Луда работа

# 219
Не ми предложи реоперация,защото той смяташе ,че няма грешки и вс е ок..
И дори след втората ми операция му доказахме грешките със снимки и той отрича ,че е било точно така....  Луда работа

Ехе, това вече е гадно, да виждаш и да се правиш, че не етака. Аз не подлагам професионализма на Стоянов под въпрос, за момичетата, който се чудят, просто очевидо на мен ми е такъв органзима и съм го изнендала с резултата, но пък е категоричен да ме убеждава и да каже примерно, ехе ти имаш 2 раждания с кърмене, какво очакваш или нещо подобно.Напротив, смята,че трябва да се оправи, докато не изглежда перфектно, което говори за професионализъм.

# 220
kpustunaqueen , имам въпрос към теб , колко време след операцитя ти се възвърна чувствителността в гурдите и зърната.

# 221

kpustunaqueen , имам въпрос към теб , колко време след операцитя ти се възвърна чувствителността в гурдите и зърната.
[/quote]
 Седмица след това,защото в първите дни ги усещах леко изтръпнали Simple Smile)

# 222
А пък в моя случай, доста изразена птоза, точно Стоян Михайлов предложи корекцията да е само с импланти, а след него четирима други напълно отрекоха това. Тяхното мнение беше задължително повдигане и премехване на излишната кожа. При такова увисване поставянето само на имплант би било като “паве в чорап”. Така че, аз вече незнам кой е добър...... и в какво?

# 223
  • Бургас
А пък в моя случай, доста изразена птоза, точно Стоян Михайлов предложи корекцията да е само с импланти, а след него четирима други напълно отрекоха това. Тяхното мнение беше задължително повдигане и премехване на излишната кожа. При такова увисване поставянето само на имплант би било като “паве в чорап”. Така че, аз вече незнам кой е добър...... и в какво?
Аз не съм слагала, но смятам да сложа до няколко месеца и от всичко което изчетох, питах, разпитвах и видях, разбрах,  че зависи много и от големината на имплантите които искаш,  поне според мен, ако не смяташ да изпълваш "чорапчетата" изцяло, а искаш по "кокетен" бюст, би трябвало да има повдигане иначе зърната ще ти останат отдолу, вместо отпред, ти си знаеш бюста, застани пред огледалото и мислено си представи надути гърдите, те имплантите зърната не могат да ти преместят само запълва пространството.... Тоест, ако зърната са много надолу, няма как само с импланти да се разминеш....
Това е само мое мнение де..... Simple Smile
Разгледай и прочети и Михайлов какво пише, как ги поставя той, пише, че ги поставя междинно, не както повечето или под мускулно, или надмускулно, междинно със сцепване на мускула за да не се получава този двоен ефект отдолу, разгледай му подробно галерията и обясненията, ако си се насочила към него.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 22:39 от DolliGi

# 224
  • в 1001-та нощ
За първи път чувам за тази техника. Дайте линк към сайта му.

Общи условия

Активация на акаунт