Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 807
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
На мен пък ми хареса тоалета на Башак  newsm78  newsm43 На нея и отива  Laughing Скоро гледали ли сте я в предаването ? Нещо ме усъмни тази рокля  Mr. Green а Киво както винаги е прекрасен  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 20:25 от queen_fenka

# 361
Айра Heart Eyes Hug, не знам булката като за сватба на плажа ли е облечена, но Башак със сигурност Simple Smile Сигурно е по бански от долу Joy Joy Joy Joy

Светле Hug, за кубинките Joy Joy Joy Joy

А дали не е бременна newsm78 Simple Smile

# 362
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Оооо, Киво е сладур, обаче тя ме заслепи, та не го огледах по-подробно.

На мен никак, ама никак не ми харесва тоалетът - нито цветът, нито материята, нито моделът. Малко етно, малко ретро и накрая - евтин резултат. Башак е жена с много интересен стил, а тази рокля е някак безлична. С хубаво стройно тяло като нейното би могла да си позволи всичко, за какво й е да се увива в тия пердета, не разбирам. Освен ако наистина не прикрива нещо newsm78

# 363
Миси  Heart Eyes и на мен ми се видя с коремче, ама може да е от роклята  newsm78 определено е облечена за сватба на плажа , но ми хареса  newsm43

# 364
# 365
Фенче Heart Eyes Hug, няма нужда да се криеш Simple Smile Ние си я харесваме Башак, но тази рокля не Laughing Има разлика Joy Joy Joy Отива и, но все пак, и ако крие нещо, защо да го крие Simple Smile newsm78

# 366
Светле, съгласна съм за Башак-че можеше да си избере нещо по стилно и изчистено Peace
отива й такъв стил, ама не и за такъв повод Peace

като гледам ФЕ и Берг Peace

ммммм Crazy Crazy

но сега като изгледах пак видеото, не е толкова лоша роклята, на живо може да е много ефектна!!

http://vk.com/feed?z=video-59313557_456239078%2F88d48655f2260b79 … _-59313557_213504

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 20:39 от Airra

# 367
Айре  Heart Eyes ами Башак винаги е различна, защо не и сега  Thinking
Миси  Heart Eyes шегувам се, явно само на мен ми хареса  Joy Joy Joy Само си представям какви плювки ще отнесе сега  Mr. Green

# 368
# 369
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, ама пък инак е много хубава - сепла прическа, елегантен и премерен грим, харесва ми на снимката до кръста. Може би си права, че е рокля за плажна сватба...По-скоро не мога да й простя, че пропусна случая да изглежда фантастично до Киво в някой елегантен и стилен тоалет.

# 370
Светленце  Heart Eyes  Joy Joy Joy ми тя вече показа, че може да изглежда фантастично до Киво ... определено ми хареса много повече от тази със зелената рокля, не успях да я позная коя е, от клипчето на Терзи  Heart Eyes

# 371
а да, тая последната с тъмно зелената рокля-много зле Joy

ама пък Киво е прекрасен Heart Eyes

# 372
Айре  Heart Eyes и Джансуто не е по-добре  Joy Joy Joy

Ами тази ?

Киво е прекрасен, както винаги  Heart Eyes
А младоженците са щастливи и готини!

Леле, вижте сватбата на дъщерята на Ердоган  ooooh! ooooh! ooooh!
http://www.ucankus.com/video/6411/cumhurbaskani-erdogan%E2%80%99 … er-gelin-ve-damat
Да знаете, че не само ние се чудим дали ще има малък Киво  hahaha

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 21:31 от queen_fenka

# 373
хаха Джансуто е за карнавал Laughing
а другата Tired
тоя Ердоган, пак като е дал дъщеря си да се ожени ooooh!

абе ФЕ ми е най, за сега Peace

# 374
Ама видя ли каква е забулена  ooooh! ooooh! ooooh! Този е болен мозък  #Crazy
На мен Берг ми хареса най-много  Peace Фе е прекалила малко с грима като, че ли  newsm78

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 21:59 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт