WIZZ AIR - 22

• 107 648
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
В ръчен багаж може ли да се носи един стек цигари? Има ли риск да го конфискуват  newsm78 Знам за допустимото количество тютюневи изделия, но ме притеснява, че ще са в ръчния, а не в чекирания багаж.
Аз винаги си нося по 1 стек в ръчния, не съм имала проблем. И не ги купувам от летището.

# 631
  • Mediterraneo
Да, за такива говоря и аз, които не са купувани от летището. Родителите ми ще пътуват с ръчен багаж само, освен да им кажа да си разделят единия стек в двата ръчни багажа за по- сигурно.

# 632
  • София
Да, за такива говоря и аз, които не са купувани от летището. Родителите ми ще пътуват с ръчен багаж само, освен да им кажа да си разделят единия стек в двата ръчни багажа за по- сигурно.

Ти си прецени. Ние с мъж ми пътуваме, пушим различни, всеки носи по 1 стек от неговите. Най-често сме с ръчен багаж. Някой път, ако няма място, съм слагала и 2та стека в единия багаж.

# 633
  • Sofia
И аз съм носила 2 стека, няма проблем

# 634
  • В страната на бурите
Моля напомнете ми какви бяха изискванията за вино и алкохол в чекирания багаж. Четох някъде нещо за над 10 литра, не че ще нося толква, но не помня как беше.
Благодаря.

# 635
Защо не напишете в Гугъл - митнически изисквания за страна.... - ще прочетете и за алкохол и за цигари и за всичко, което ви интересува. Всяка страна си има изисквания какво и колко може да се внесе.

За Испания не съм проверявала, но мисля, че и за нея важат 400 къса цигари на човек, което прави по 2 стека. Ако това са изискванията, какъв е проблема дали ще бъдат в чекирания, или в личния багаж?

# 636
Когато пътуваш В ЕС , все едно пътуваш..София- Пловдив без течности (извън 1л. в малки до 100мл. разфасовки в плик) всичко друго може
Цигари в ръчния за лична употреба до 2 стека, селфи стик, сешоар,маша,преса,машинка за епилиране,машинка за подстригване, сирена вакумирани,кашкавал,суджук,луканка,шоколади,подправки, ВСИЧКО това МОЖЕ.
Проверено лично нееднократно!

# 637
  • София
Здравейте,
искам да попитам ще ми направят ли проблем, ако освен ръчния багаж, който е раница и с малко сплескване е в размерите на височина, багажът за Приорити бординг-а е пак раница с описаните размери?
Питам, тъй като видях само 3 варианта описани в сайта-ръчна чанта, чанта за лаптоп и чанта за фотоапарат. bouquet

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 02:11 от Av '

# 638
Здравейте,
искам да попитам ще ми направят ли проблем, ако освен ръчния багаж, който е раница и с малко сплескване е в размерите на височина, багажът за Приорити бординг-а е пак раница с описаните размери?
Питам, тъй като видях само 3 варианта описани в сайта-ръчна чанта, чанта за лаптоп и чанта за фотоапарат. bouquet
Малкият салонен е с размери 42x32x25 см или по-малък, а допълнителният личен багаж е с размери 40 x 30 x 18 см. Ако раницата ти е в разрешените размери, никой няма да ти направи проблем. Не се притеснявай, че е раница. Simple Smile

# 639
Здравейте, има ли възможност да се сменят избраните места по време на резервация, след като тя вече е приключена. Намирам само за добавяне на багаж и други услуги. Благодаря предварително

# 640
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте, момичета, имам платен чекиран багаж до 23 г., но се притеснявам да не го надвиша. В сайта на Wizz air пише, че може да се промени чекирания багаж до 23 кг на такъв до 32 кг при добавянето на допълнителни услуги или при чекирането онлайн до 3 часа преди излитането. Не ми става ясно промяната може ли да се направи след като съм се чекирала  и как ще им докажа, че съм платила  допълнителната такса newsm78 Полетът ми е в понеделник от 18 часа, ако се наложи да го променя и съответно заплатя допълнителната такса сутринта през онлайн банкирането си, на летището ще приемат ли разпечатано платежно, на което има банкова референция, че е осчетоводено или тр. да има печат от банката, че е минало плащането.  Моля, ако някой е променял чекирания си багаж да сподели, как точно го е направил.
Още един въпрос - мога ли да нося 4-5 бурканчета бебешки пюренца в чек. багаж?
Благодаря Ви предварително!

# 641
  • София
Здравейте,
бихте ли ми казали има ли касетки за багаж(раници) на Термини, къде се намират горе долу, колко струват и за колко време е цената. Оказва се, че с моята тежка раница няма да издържа цял ден обикаляне в центъра. Имаме има няма 12 часа Crazy

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 21:30 от Av '

# 642
Здравейте,
бихте ли ми казали има ли касетки за багаж(раници) на Термини, къде се намират горе долу, колко струват и за колко време е цената. Оказва се, че с моята тежка раница няма да издържа цял ден обикаляне в центъра. Имаме има няма 12 часа Crazy

http://www.romatermini.com/en/service/detail/left-luggage

# 643
  • София
Zaharinka
Благодаря bouquet

# 644
  • Варна
Малинка, доплащаш за багаж и разпечатваш наново бордната карта. Платежните на чекина не минават. Каквато информация излиза в системата, на такива услуги имаш право. Ако има разминаване, се проверява и при представителите на Уиз какво  пише. Носи си ги за всеки случай, но и си разпучатай новите бордни карти.

Общи условия

Активация на акаунт