Боя за коса - Вlond 40 - Клуб на блондинките

• 112 425
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета! При последното боядисване на корени + мат, корените придобиха розов оттенък   Shocked Не бих казал, че бие на очи, но се озадачих. От скоро съм блондинка, какво е обяснението за този розов цвят?  Rolling Eyes

# 691
На живо косата ми е малко по-светла (ниво 9) и пастелно светло розова. Аз се харесвам с този цвят - за съжаление не успях добре да го уловя с камерата. Боята се води перлено русо от суперизветляващата серия, купувам я от Самоков. С нея правя само корени вефнъж на два месеца, после матирам с Леганза.

# 692
Розовото се вижда, но както казах изглежда шарено.  Peace
Щом се харесвам, всичко е ОК, но наистина не е твоят цвят.

# 693
  • В полите на Пирин планина
И аз да се съглася с kikamoraPeace

Алиса, някой светъл, натурален цвят, ще ти подхожда повече, дано не се обидиш.  Rolling Eyes

За мен подобни розови цветове са супер изкуствени.  Crossing Arms

# 694
Не е до розовото, а до цвета на кожата. Погледни снимката където се вижда част от лицето. Цвета на кожата се слива с цвета на косата и лицето тотално се обезличава.
Ако толкова иска русо, макар че аз съм на мнение,че тъмно ще и отива повече, то нека се направи поне натурално русо на ниво 8.

# 695
Благодаря за мненията, момичета 😊 В никакъв случай няма да се обидя на никого. Аз просто харесвам нестандартните цветове и промяната. С оцветяващите балсамчета се правя и червена, и кафява, черна, лилава, рзова, синя... Веднъж даже по грешка зелена, но се получи страхотно хахаха. Може да ви прозвучи самовлюбено и нескромно, но се харесвам с всички цветове 😂

# 696
  • Varna
Здравейте, блондита!  Hug
Отдавна не съм се включвала, но и нямам с какво ново да се похваля (все еднакво руса съм)...  Mr. Green
Мацам се с 12/81 на Велла, обаче и на мен ми се прокрадват мисли за леко потъмняване, та в този ред на мисли, да ви попитам - може ли 10-ка да се смеси с 9% оксидант?

# 697
Аз се боядисвам с 10.1 с 9 . Така че може, друг е въпросът какво целиш. С 10 няма да се потъмниш. Ще станеш с по тъмен корен. Имай предвид и че зимата косата изсветлява по трудно. При мен 8 добавя цвят, всичко по светло добавя само отенък.

# 698
Благодаря за мненията, момичета 😊 В никакъв случай няма да се обидя на никого. Аз просто харесвам нестандартните цветове и промяната. С оцветяващите балсамчета се правя и червена, и кафява, черна, лилава, рзова, синя... Веднъж даже по грешка зелена, но се получи страхотно хахаха. Може да ви прозвучи самовлюбено и нескромно, но се харесвам с всички цветове 😂
Пак си в грешка, защото не става дума за нестандартен цвят, а просто не много успешно боядисване. На снимките виждам поне 3 цвята и лека нужда от подстригване.

# 699
Цветът ти е хубав, харесва ми. Косата също.

# 700
Здравейте на всички....искам да попитам по компетентните....кажете ми как да използвам коректор?...Искам да получа лек розов цвят към русото и ми казаха да си купя към боята и коректор но незнам как да го използвам при боядисването....съотношение,смесване и т.н изобщо не са ми ясни....Благодаря предварително за отговора!!!😊

# 701
Момичета, ето това най-много се доближава до реалния ми цвят: http://www.prikachi.com/images/214/8958214B.jpg
Не знам защо изглежда толкова шарена и различна на снимките, вероятно заради щорите вкъщи.

# 702
  • В полите на Пирин планина
Момичета, ето това най-много се доближава до реалния ми цвят: http://www.prikachi.com/images/214/8958214B.jpg
Не знам защо изглежда толкова шарена и различна на снимките, вероятно заради щорите вкъщи.

Изглежда, все едно оцветителят е хванал на някой места повече, а на други по-малко, също все едно има леко червеникави кичури ... Не е грозно шарено, обаче.  Peace

# 703
Здравейте! Моля ако някоя от Вас е опитала препигментация да ми даде мнение и съвет! Преди два месеца имах злополучен опит. Исках да потъмня косата си на ниво 7, а крайщата ми бях светли около 9. По принцип се боядисвам с професионални бои, но когато реших да я потъмня нямах търпение да изчакам  да поръчам и си купих от масовите бои /мисля, че взех Велатон/. Речено сторено, следвах указанията във форума и....след като се измих КАТАСТРОФА. Не знам какво се обърка, но докато косата ми беше мокра крайщата ми лепнеха по пръстите като желе. След като се изсуших на линията на крайщата ми имах "гнездо". Гребен не можех да прокарам през косата си, дори с пръсти не можех да я  разделя. Косата ми буквално беше стопена и единственото решение беше ножицата.  Крайщата в момента са ми изтощени, но съм благодарна, че не се намазах цялата и имам останала коса. Сега си боядисвам само корените, но крайщата са ми все така светли и ме дразнят. Чудя се дали проблемът е бил в боята и оцветителя на масовите бои да не е само оцветител? Ако повторя процедурата с професионална боя рискувам ли отново да си стопя косата?

# 704
Здравейте! Моля ако някоя от Вас е опитала препигментация да ми даде мнение и съвет! Преди два месеца имах злополучен опит. Исках да потъмня косата си на ниво 7, а крайщата ми бях светли около 9. По принцип се боядисвам с професионални бои, но когато реших да я потъмня нямах търпение да изчакам  да поръчам и си купих от масовите бои /мисля, че взех Велатон/. Речено сторено, следвах указанията във форума и....след като се измих КАТАСТРОФА. Не знам какво се обърка, но докато косата ми беше мокра крайщата ми лепнеха по пръстите като желе. След като се изсуших на линията на крайщата ми имах "гнездо". Гребен не можех да прокарам през косата си, дори с пръсти не можех да я  разделя. Косата ми буквално беше стопена и единственото решение беше ножицата.  Крайщата в момента са ми изтощени, но съм благодарна, че не се намазах цялата и имам останала коса. Сега си боядисвам само корените, но крайщата са ми все така светли и ме дразнят. Чудя се дали проблемът е бил в боята и оцветителя на масовите бои да не е само оцветител? Ако повторя процедурата с професионална боя рискувам ли отново да си стопя косата?
Скъси колкото можеш и спри да се боядисваш! Явно косата ти е тотално изгорена, а за това помага само ножицата. Просто забрави за боя в близките 6 месеца- 1 година.

Общи условия

Активация на акаунт