Искам да кажа ... (77)

• 64 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Ямбол
Има и тежки, но аз си взех такива, които са приятни. Например единият ми е този: http://www.fragrantica.com/perfume/Rasasi/Instincts-21951.html

# 691
Добро утро!
Бела, честит рожден ден! Бъди много щастлива с твоите мъже!

# 692
  • Sofia
беллаbouquet! Да е прекрасен празничният ти ден!

Още рожденички имаме тия дни  newsm78-Жаклин, Акаша...признавайте си! Hug

# 693
  • дядовата ръкавичка
Жаки, много цветно разказваш  Laughing.

Честит рожден ден на Бела! Здрава, щастлива и обичана!
ЧРД и на Бърди на дъъъълги патерици  bouquet

На мен предела на бебегледането ми е една година. Честно казано, много ми писваше. За първото дете се грижех абсолютно сама, заточена във вилна зона в покрайнините на Сф. А и не шофирах тогава. Социалните ми  контакти се свеждаха до няколко майки в квартала. Изпитвах неистова нужда от общуване с нормални хора - немайки. За щастие имах шанса да се върна на работа за половин ден, което за мен беше оптималния вариант. Децата тръгнаха направо на градина след 3 години.

# 694
  • София

За мен е много важен жизнения стандарт на детето - спестявания, фонд за дете, дом, стая, храна, мед. грижа, консумативи, книги, качествено време и отглеждане в домашна среда поне до 4 годишна възраст, възможност за почасова социализация в детски клубове по интереси след 3 годишна възраст и време и с двата функционално взаимозаменяеми родители.

На теория това звучи ОК, но на практика, моите деца ще ги посъветвам различно - да раждат млади. В момента, с опита ми на родила млада и родила по-късно, с натрупването на годините и умората ми, виждам, че това е единственото, което е важно.

По отношение на яслите съм по-скоро против, макар че децата ми са ходили за по малко на такива, но към края им, на около 2г и нещо. От първата им годинка съм се връщала на работа, но до 2 и половина са гледани от жени у дома (наети или баби, според случая). Няма такова нещо като социализиране в ясла или по-малко боледуване след това.

Честит рожден ден на Бела!

И благодаря за моите честитки! Simple Smile Утре отиваме в Милано да допразнуваме  Laughing Е, с децата, защото и ние сме като Тонка, не пътуваме без тях (поне без малкото, големият вече сам си избира кога му се идва с нас и кога не - сега ще идва Simple Smile) - но пак ще си е разнообразие от рутината. Вчера вечерта казах, че ми е писнала тая кухня и не искам да я виждам скоро  Laughing

# 695
Добро утро!  Очертава се слънчево,  дано да е така целия ден.
Тоня, скъпа, защо да чакаме Оксфорд, винаги има повод мама да е прекрасна  Grinning
А и роклята ми не е  с гол гръб, моля те  Laughing, нормална семпла рокличка, стои много женствено и сладко, ето такава от Zalando
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 09:09 от Ша

# 696
  • София
Бърди, да си изкарате страхотна екскурзия!  Hug Еййй, всички се юрнахте по чужбинско, не ви е срам. Аз тая година само ще завиждам.  Crossing Arms

Белла, и тук честито! Здраве и всичко, за което мечтаеш.  bouquet

Днес ми е последната сутрин с ранно ставане, до 15-ти септември. Последен учебен ден. Изкласихме го успешно първи клас. Голям кеф, че идва ваканцията, за да си почина.  Mr. Green

Ша, хубава ти е роклята. За голия гръб се помайтапих. А и аз рокли не нося, освен лятото на морето.

# 697
Добро утро!
Белла, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива.

# 698
Ох, и аз така със ставането рано се радвам, че приключваме. Blush
 Но ти като ходиш на работа, не ставаш ли така или иначе в 7?  newsm78

# 699
  • София
Тони, ние много отдавна не сме ходили в чужбина (освен морето в Гърция). Даже, като се замисля, изобщо не сме, в тази конфигурация семейна  Grinning Вълнуващо ще е, дребното не се е качвало в самолет, а голямото умира от страх от летене  Laughing Аз от два дни викам по всички по повод багажа, изобщо, хубавини Simple Smile

Честита ваканция на първолачетата  Hug bouquet

# 700
  • София
Ша, ще ставам малко след 7,30 ч. и ще се мятам на такси.

Бърди, как решихте точно в Милано? Аз напирам за Рим, Венеция и Флоренция. Милано ми е леко тъмна Индия и честно казано не съм се интересувала какво точно може да се разглежда там.

# 701
Хубава рокля, Ша.

Обичам да нося рокли, не само лятото. Стига да не е много студено, че не обичам да зъзна в името на модата. Laughing
Вчера си накупих бельо. Мога да отворя бутик, често си купувам. Но ми е слабост.
Рожденият ден на мама мина много добре. Почерпих се доволно с торта и се наприказвахме добре.

Мър, какво стана с боята? С червена коса ли си вече? Grinning

# 702
  • София
Тони, ще имаме гид там - братовчед на мъжа ми - затова този град. Ще ни е пробна чужбина с двете деца и самолет, та решихме да не се изхвърляме много-много  Laughing

# 703
  • София
Бърди, и аз реших, че сигурно имате човек там.  Grinning Ние пък имаме близък до Болоня и сме с перманентна покана от 20+ години, но ето, че още се ослушваме. Точно защото знам, че можем да отидем по всяко време все отлагам и се назлъндисвам.

# 704
Добро утро и честит празник на рожденичките!
Нямам нищо против детето ми да ходи на ясла ако говори. Но най-вече не ми се ходи на работа. Искам да си домакинствам, да си гледам детето, да си почивам, мъжът ми да ни води на големи разходки с колата извън града, когато почива - това са нещата, които ме правят щастлива.

Искам да отида до два магазина - единият е тесен, а в другия ме интересува нещо, което е на втория етаж. Синът ми не иска да върви и се чудя какво да правя. Усещам, че следобед ще бъда от майките, които дърпат едно ревящо и го молят да върви.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт