Мъжете и домакинстването

• 115 026
  • 2 432
  •   1
Отговори
# 2 280
Като не желае външна помощ, да домакинства той, а не само част от дребните домакински неща да поема.

# 2 281
Аз живея само с детето и сме абсолютно сами.БНД не съществува,родителите ми починаха,а аз работя на открито по 8 часа права на крак..Няма дъжд,вятър,виелици,жеги...Навън си...Втора смяна ми е от  10 до 19,което значи,че излизам в 9.15, и се прибирам в 19.45...
Някакъв ад е и по отношение на контрола върху детето,и за домакинските дейности,а за уют пък да не говорим..
Тъжно ми е,обвинявам се,че допуснах малкия да расте така..
Който има възможност,да не се впряга много,времето за самия себе,времето с любимите хора..Това е най-ценното време в живота, голяма работа,че чинийте не са измити..
Hug Hug Hug

# 2 282
  • София
Е, от това което си написала, при 10 часа плътно работа и при същата любов към домакинстването, сте си лика прилика. Peace

Само се чудя, че не можеш да му надвиеш за домашна помощница, но пък щом си успяла да го научиш да те отменя, пак е постижение.

# 2 283

Така че съвсем реално е човек да работи нормални часове и да изкарва прилични пари. Милиардер няма да стане, но ще живее съвсем комфортно.
В крайна сметка какво значение има, че имат малко повече пари, при положение, че не могат да си хванат шапката днес и да кажат - ей сега 3 дни ще си почина на някое приятно място. Парите са сладки, когато можеш да ги похарчиш. Не да си затрупан с работа и да се чудиш как да отделиш време за отпуск.

Разбира се, че човек може да изкарва добри пари от нормална работа, с нормално работно време. Абсолютно е реално и все по-постижимо за младите хора.

Милиардерите, повярвай  Joy имат доста повече, а не просто малко повече пари от нас. И не просто могат да си хванат шапката и да идат на някое приятно място, а могат даже и да си го купят това приятно място. Grinning По-вероятно е хората с "нормалната" работа да не могат да си вдигнат шапката, точно днес.  Peace

# 2 284
Assos, не му казвай  Mr. Green цената е ниска, така че няма да усети финансово.

Милиардерите, повярвай  Joy имат доста повече, а не просто малко повече пари от нас. И не просто могат да си хванат шапката и да идат на някое приятно място, а могат даже и да си го купят това приятно място. Grinning
Хаха, не, имах предвид твоите познати кариеристки Simple Smile
Милиардерите - там е много относително, зависи откъде идват парите. Има и доста свободни, но и има и такива, които са нон стоп по пътувания и ангажименти и не успяват често да ползват купените си места.

# 2 285
  • София
Не мога да не му кажа  ooooh!
А финансовата част няма значение. Така или иначе с нея за се занимавам само аз.

АbsurT, сигурна  съм, че има жени, които жулят фуги с удоволствие, но въпреки че си харесвам фугите чисти, на мен ми е досадно.

# 2 286
 Joy
Assos, не му казвай  Mr. Green цената е ниска, така че няма да усети финансово.

Милиардерите, повярвай  Joy имат доста повече, а не просто малко повече пари от нас. И не просто могат да си хванат шапката и да идат на някое приятно място, а могат даже и да си го купят това приятно място. Grinning
Хаха, не, имах предвид твоите познати кариеристки Simple Smile
Милиардерите - там е много относително, зависи откъде идват парите. Има и доста свободни, но и има и такива, които са нон стоп по пътувания и ангажименти и не успяват често да ползват купените си места.

Joy Ааа ясно. Аз помислих, че за милиардерите. Извинявай.

Оооо да, абсолютно е така. Моите познати са направо като роби. Вярно много пари, децата в най-добрите частни училища, но са вързани като на каишка, буквално. Аз и друг път съм писала за тридесет годишната девойка, която роди планово секцио, защото до последният момент ходеше по срещи и стоя майчинство един месец, а за кърмене изобщо не можеше и дума да става. Аз на себе си такова нещо, не бих си причинила, дори и за техните пари. Ама приоритети, к'во да праИш. На тях си им харесва, такъв им е филма.

# 2 287
Не мога да не му кажа  ooooh!
А финансовата част няма значение. Така или иначе с нея за се занимавам само аз.

АbsurT, сигурна  съм, че има жени, които жулят фуги с удоволствие, но въпреки че си харесвам фугите чисти, на мен ми е досадно.

Е, какво ще му казваш? Не искал външна помощ, ама не можел да чисти. Въобще не го питай иска или не, просто му го съобщи и толкоз. Peace

# 2 288
Ако пуснеш хора да изчистят, докато е на работа, даже няма да разбере. Какво, колко изкарваш с тая работа newsm78 Преквалифицирай се в нещо друго, поне на топло да си, че ми стана мъчно за теб. Ако идеш в Асос да изчистиш, за 3 - 4 часа, за 40 лв, и в някой друг, пак за толкова, ще се прибираш с добър надник newsm78

# 2 289
  • София
Ако пуснеш хора да изчистят, докато е на работа, даже няма да разбере. Какво, колко изкарваш с тая работа newsm78 Преквалифицирай се в нещо друго, поне на топло да си, че ми стана мъчно за теб. Ако идеш в Асос да изчистиш, за 3 - 4 часа, за 40 лв, и в някой друг, пак за толкова, ще се прибираш с добър надник newsm78
3 - 4 часа, за 40 лв не е ли много newsm78 Всъщност колко струва една чистачка - часове, какво върши и за какви пари - горе долу, че ми стана интересно?

# 2 290
40 лв за около 4 часа. Прахосмукачка, моп, прах. Измиване на сервизни помещения. И евентуално гладене. Един или максимум два пъти седмично е ОК. Става въпрос за 120 кв м апартамент с две тераси.

# 2 291
  • София
Сандоканчев, за мен или за Какво? се отнасяше постът ти?  newsm78

# 2 292
40 лв за около 4 часа. Прахосмукачка, моп, прах. Измиване на сервизни помещения. И евентуално гладене. Един или максимум два пъти седмично е ОК. Става въпрос за 120 кв м апартамент с две тераси.
Толкова, 10 лв на час, долу, горе. Ако искаш нещо допълнително, като прозорци, хладилник, плащаш допълнително и няма проблем.
Сандоканчев, за мен или за Какво? се отнасяше постът ти?  newsm78
За Какво ми стана тъжно, че се бори с вятърни мелници, и детето и е безпризорно. Предложих и идея за по - добър живот, поне да не студува. Какво, колко ти е надницата, сподели newsm78

# 2 293
Какво му чисти чистачката на хладилника?  newsm78

# 2 294

Ааа,не съм за жалене аз.Само детето ми..
Инак аз от акъла си се докарах до това дередже..
Живях си животеца без да мисля,не учих,останах без квалификации,хак ми е мизерията!
Ама патка с патка,що реших,че пък непременно трябва и да се изживея като майка?!?
Заради тъпия ми егоизъм и глупост,сега детето ми понася последствията...
Не искам да уточнявам каква е работата,щото само си навличам ядове с това,но ....да кажем,че е общинско предприятието в което бачкам и макар всичко(цялата система да е отвратително порочна и гнила),има едно хубаво нещо,че веднъж влязъл,е малко по-трудно да те изгонят,отколкото при частника..
Инак парите са малко за това което правя,а осигуровките пък са на минималния щат и ако ползваш болничен,после седиш гладен..
Но поне е някаква „сигурност”,колкото и смешно и илюзорно да звучи..

Ама Асос ако ме иска ей ся яхвам прахосмукачката и долитам.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт