Ваксините:ПолЗата или Вредата от тях?-продължение

• 56 525
  • 824
  •   1
Отговори
# 45
Не е моя публикация,Бьрди.

До госта

Цитат
въпреки че съм твърдо "за" ваксините...Това е опит за манипулация, който за мен означава, че противника е безсилен

Вьпросьт ми кьм теб е... Кой успя да те манипулира да станеШ "ЗА" ваксините?
И наистина няма смисьл да водим дискусия,Щом след вси4ката информация,която е в нета и иzобЩо (не само таzи която сьм дал на линкове) не те е накарала дори поне малко да се zаммислиШ.

# 46
  • Linz
Знае ли някой zаЩо децата ти имат алергии и какви по то4но?
Защо? newsm78 Грешка на имунната система, нали това са алергиите... А какви- предполагам може да се знае само след изследване. Както и да е. Сори пак за спама Peace

# 47
  • Пловдив

Накратко това е за тези, които не могат да изчетат всичко:
ЗА ВАКСИНИТЕ:www.vaxini-bg.com/download_save.php?file=14

ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ: http://www.yosif.net/bg/med/index4.htm и http://www.yosif.net/bg/med/index5.htm
А дискусията е хубаво нещо...

# 48
  • Plovdiv->Toronto
Не разбирам какво толкова ви възмущава в текста, цитиран от Кристиян, той е просто жалък, възмутително би било само ако наистина е публикуван в медицинско списание, защото е просто една излагация  Laughing. "Открили", че ваксините причиняват подутини и червенини у 2/3 от децата, а медицината, представяте ли си, не може да направи нищо за да се справи с проблема, абе безсилна е, ибупрофена е като пласебо, абе кошмар казвам ви Laughing Rolling Eyes newsm78. Всеки който си има и хал-хабер от механизма на действие на ваксината трябва да се изчерви като прочете тази глупост  Close
Кристиян, мислех че сме достигнали определено ниво вече, а ти пак ни предлагаш плява  Rolling Eyes.
Отнасяй се по-сериозно, моля те Crossing Arms! Може би искаш конкретен въпрос?

Доколкото си спомням, освен че тимерозала, алуминия, формалдехида, белтъчните остатъци, умрелите вируси и т.н. нямат място в бебешкия организъм, твоето мнение в общи линии беше че освен силна храна и здрава имунна система друго практически не ни трябва. Така ли беше ?
Добре, да разгледаме нещата по-подробно. Тъй като азиатския грип в момента е на мода да развием една ситуация. Както знаем, грипните вируси са три типа - А, В и С.  А  вирусите, които нападат патици, пилета, прасета и китове (?!) , също така ходят и по хората и са най-опасния тип. Разделят се на две групи, базирани на два протеина - хемаглутинин - 16 типа (Н1-Н16) и нюраминидаза - 9 типа (N1-N9). Mежду тях са възможни общо 144 комбинации. От тях само три комбинации циркулират между хората - H1N1, H1N2 и H3N2. Ето защо за здрави хора сезонните грипове не са особено опасни, всяка година вируса се различава съвсем минимално от това което сме прекарали предишни години и имаме някакъв имунитет. Но от време на време се появява коренно различен вирус тип А. Това се е случвало три пъти през 20 век - 1918, 1957, и 1968. Опасенията са че H5N1 - азиатската инфлуенца може да е следващия. Говори се че е въпрос на време вируса да мутира и да започне да се предава от човек на човек по въздушно-капков път. Достатъчно е човек заразен с познат тип грип да се зарази и с птичия, да стане някакъв обмен на гени и да се получи хибриден вирус, силно заразен като азиатския, плюс ефикастността на заразяване на човешкия вирус.  Ето ти една схемичка, която илюстрира как имунната система не може да се справи с вируса.

Ваксини ще има, но тъй като ги отписваме по твоя препоръка, въпроса ми е, ти какво предлагаш?

# 49
Eli_c ne e nujno da praska6 tolkova jla4.
Vaprosat s pti4ia grip e dosta po-slojen i se dalji nai-ve4e na politi4eski pri4ini,koito vav foruma ne se zasiagat.Ina4e sam saglasna s teb s edno:"Govori se..."
Ima edna dosta po-prosta shema za pandemiata i tia e:
Pti4i grip=na pt4ia mozak na 4ove4estvoto.
Sled znaka na ravenstvoto shema e prilojima  v mnogo oblasti.

# 50
Ели_ц
За да можем да говорим zадьлбо4ено zа вируси,обвивки,ДНК,тип и тн...трябва най малкото да се zапоzнаеШ с процеси от молекулярната биология.Не го приемай като наzидание или като опит да те сложа на по ниско ниво. Naughty
От цветните картинки,които си сложила ми стана малко весело...Ако беШе така лесно и така обяснимо,нямаШе да има болести на zемята.
Тьй като в медицината 90% ниЩо не е 100% и не е докаzано,а постоянно се правят опити с цел докаzване на стари и нови теории,постоянно каzваме,4е трябва да обновяваме zнанията (ако раzбираШ дословно смисьла на теzи думи),мога само да ти сь4увствам на сляпата вяра.

Специално zа вируса,който споменаваШ (Аzия) се zанимавам оЩе откакто беШе пусната пьрвата клиука zа него.Мога само да те уверя,4е няма нито един 4овек да се раzболее от него.За да се осмеля да напиШа такова иzре4ение,ми е струвало много труд и иzследвания.Но с това не искам да убеждавам никого да не предприема мерките,които сметне сам zа необходимо.Всеки индивид има право /Ще видим в действителност какви права имаме,когато играят полити4ески интереси/ да превентира zа zдравето си както намери zа добре.

ПП  И неЩо не си раzбрала от статията,която цитирах.Основната идея в нея е не дали ваксините действат и как (zаЩото ти на това наблягаШ), а ,4е аналгетици и пиретици действат като плацебо в тоzи слу4ай.Т.е. и да има страни4на реакция от тоzи тип,не може да се направи ниЩо в слу4ая от медицинска гледна то4ка.

Цитат
In addition, around half of the children said their limbs were aching
and
hurting after the vaccination.

The purpose of the study was not to reveal these facts – this was
merely an
aside – but to examine ways medicine could treat these infections and
inflammations.  In each case, doctors were prescribing paracetamol and
ibuprofen, and found they were no more effective than a placebo.  So
not
only do vaccines cause health problems in most children( подуване на рьката,zа4ервяване сьЩо се смята zа zдравословен проблем в медицината), there’s
nothing
medicine can do about it
when it happens
.

Питам се,ако има по силна страни4на реакция,какво Ще ни предложи медицината освен в слу4аите на имьрдженси (като иzклиу4ение)?
Иска ли ти се да уzнаеШ? На гьрба на твоето дете,в името на благото на другите деца,които да профитират от твоята статистика? bowuu

Последна редакция: чт, 20 апр 2006, 11:31 от Christian

# 51
  • Plovdiv->Toronto
Хаха, май ти не си ме разбрал, дано поне собствения си цитат си разбрал  Peace ... Представи си разбрах че тайленола действа като пласебо, даже съм го написала. Но ако наистина има само подутини и червенини, както се пише в статията, ми давай пласебо, защо ти е тайленол, и без това е вреден за черния дроб  Laughing... А ако се питаш за силни странични реакции, цитирай текст за силни странични реакции и пак се питай  Peace ...
Колкото до азиатския грип, такива картинки разбирам, такива сложих Laughing, айде ще ти се доверя тука че няма да има пандемия, дано си прав, дано не го изпиташ ти на гърба на твоето дете ... ( ако ти харесва да намесваме собствените деца, като висша форма на безсилието, продължавай да го използваш, не ми пречиш ...)

# 52
Елица,текстове zа силни страни4ни реакции дадох колкото искаШ.Явно не си ги видяла или не си искала...Все едно.
Няма да го иzпитам на себе си ,нито на гьрба на своето дете.Никакво беzсилие не ме гони.Силен сьм zа 100 и волята ми е желяzо.

Цитат
Колкото до азиатския грип, такива картинки разбирам, такива сложих

Затова и дискусията с теб едва ли Ще е интересна... Peace

# 53
  • Plovdiv->Toronto
Ок шефе, както кажеш Peace. Само нещо се сетих, като каза преди :
Мога само да те уверя,4е няма нито един 4овек да се раzболее от него.
забравих да ти кажа че от 109 заразени 55 вече умряха smile3521, един даже е заразен чрез human to human transmition Wink, знам че си за естествения подбор, ама все пак, за информация.  Не че споря, пази боже да дискутирам Rolling Eyes, ама нали трябва да четем и да се обогатяваме, ако разбираш какво искам да ти кажа Wink, та реших да те подкова малко за многоочакваната дискусия с The Chosen One, Компетентния, де ...
В очакване на Гудо ...

# 54
Цитат
забравих да ти кажа че от 109 заразени 55 вече умряха

В рьцете ли ти умряха?

Мога да ти кажа то4но какво Ще про4етеШ в медиите преди да е иzляzло,ама това е друга тема.Хайде с zдраве и като иzлеzе ваксината и гьлтането на Тамифлу под контрола на наzначените zа таzи цел лица се надявам да не се дьрпаШ,а да гьлтаШ послуШно.... Peace

# 55
  • Plovdiv->Toronto
В рьцете ли ти умряха?
Eee, opasen si ! Laughing Laughing Laughing
Ок, няма да разводнявам темата повече, ако има развитие ще доложа. Ама ти вече ще знаеш  newsm78 ...
Ауф видерзеен  Peace ...

# 56
А броим ли хората, които да не са умрели, но са пострадали от ваксините? Тях броим ли ги?

Такива като мене, които ще продължат да се борят с последствията завинаги и да не е съвсем ясно в какви ситуации какво друго ще се отключи.

Няма вариант да приема ваксинирането на децата срещу друго освен полиомиелит. Не мисля, че има начин да ме накарат!!!!

Последна редакция: нд, 23 апр 2006, 13:34 от NadG

# 57
Заинтригува ме спорът, засега се включвам само колкото да мога да следя спора.

# 58
  • Plovdiv->Toronto
Емем, спора поумря  Laughing ...

NadG, разкажи моля те какви последствия от ваксина има при теб, как и какви ваксини са ти слагани, преди колко време, мисля че ще е полезно за всички  Peace ...

# 59
Последната статия от иzброените е zа ваксини.
http://observer.guardian.co.uk/letters/story/0,,1759441,00.html

Общи условия

Активация на акаунт