Отговори
# 615
мани го началника  hahaha той не е важен на снимката  hahaha hahaha

сладурчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 616
  • Още у мъглата ...

Хехехехе, чаках те да се изкажеш  Laughing Joy Joy Joy

Бай дъ уей, на тази снимка е излязъл много добре малкият, поподстригал се е и даже леко докосва братлето си в погледа  Wink Laughing

Тетиното  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 617
  • Още у мъглата ...
Бреееейййй, ама вярно бомба е паднала  Shocked Laughing newsm78
Хайде и аз бегам от бомбата  Mr. Green ... за сега  Laughing Hug Hug Hug

# 618
Добър вечер!  Hug

Я да направя една вечерна проверка - как сте, добре ли сте, очаквате ли тъжната серия в петък? Аз да, и аз като Габи ги обичам тъжни и влюбени.

Роси, как си, ядосана ли си още на съвършенството или вече ти мина! Hug

Днес сте се мъчили да отгатнете кой е младоженецът. От този сватбен пъзел две части не мога да сглобя една до друга, но гледам само как се подсмихва под мустак Йомер и това ме кара да мисля, че младоженецът е той заради тази предвкусваща усмивка. Но изобщо не си залагам живота за това. Защото Мерич е непредсказуема.

Мерти е сладур.

# 619

Бай дъ уей, на тази снимка е излязъл много добре малкият, поподстригал се е и даже леко докосва братлето си в погледа  Wink Laughing

Тете  Hug  Heart Eyes
Сладкишче си ми е Heart Eyes
То и той малко си пада кьорчо кат брат си  hahaha и той мижи кат него и зацапва погледа  hahaha

# 620
  • Още у мъглата ...
Добър вечер!  Hug

Я да направя една вечерна проверка - как сте, добре ли сте, очаквате ли тъжната серия в петък? Аз да, и аз като Габи ги обичам тъжни и влюбени.

Днес сте се мъчили да отгатнете кой е младоженецът. От този сватбен пъзел две части не мога да сглобя една до друга, но гледам само как се подсмихва под мустак Йомер и това ме кара да мисля, че младоженецът е той заради тази предвкусваща усмивка. Но изобщо не си залагам живота за това. Защото Мерич е непредсказуема.

Мерти е сладур.

Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes

На мен ми е много ненужно това вкарване на парчетии от така наречената сватба Peace Явно Мерич го е вкарала за чоплене на мозъците, ама нещо не ме сгрява  Joy Joy Мога да си го чопля и без тези парчета сватба Laughing

Важното е да има 2-ри сезон Naughty Laughing, пък на кого е тази сватба и изобщо ще я има ли тази сватба, в момента не ме дърпа да се впечатлявам Laughing

# 621
  • Още у мъглата ...

Тете  Hug  Heart Eyes
То и той малко си пада кьорчо кат брат си  hahaha и той мижи кат него и зацапва погледа  hahaha

Колкото по-кьорчо, толкова по-секси поглед, викаш Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Айййй, верно ме няма вече  Joy
Ама пък и вие точно казах, че напуЩам и почнахте да пишете Crossing Arms Joy Joy Joy

# 622

Тете  Hug  Heart Eyes

Колкото по-кьорчо, толкова по-секси поглед, викаш Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Айййй, верно ме няма вече  Joy
Ама пък и вие точно казах, че напуЩам и почнахте да пишете Crossing Arms Joy Joy Joy
Еми виж кви погледи праскат  hahaha

# 623
  • Perla
Скрит текст:
Добър вечер!  Hug

Мерти е сладур.
Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes

На мен ми е много ненужно това вкарване на парчетии от така наречената сватба Peace Явно Мерич го е вкарала за чоплене на мозъците, ама нещо не ме сгрява  Joy Joy Мога да си го чопля и без тези парчета сватба Laughing

Важното е да има 2-ри сезон Naughty Laughing, пък на кого е тази сватба и изобщо ще я има ли тази сватба, в момента не ме дърпа да се впечатлявам Laughing

Габи  Hug  smile3521 Не съм от феновете на разните хрумки на Мерич. Тези парчетии не ме стимулират въобще към размисъл, защото, така или иначе, ако въобще има нещо ясно, то е в главата на Мерич, пък тя е непредсказуема. А може и тя още да се чуди ще има ли сватба, няма ли има и чия ще е изобщо.

Скрит текст:
Днес пак Стар пусна туит: Ekranların en çok yakışan çifti! /Според гуги: Най-достойната екранна двойка Peace
И галерия със снимки на нашичките Party Party Party
https://twitter.com/startv/status/730394538460635137

И аз като Дорето Hug се чудя тези дни каква е причината за тази атака на Стар с туитове за двойката ни Thinking Дано не е на прощаване,
а да е атака за: Фенове от всички страни съединявайте се, че иде 2-ри сезон Laughing

Атака ще еPeace Ама да вземат накрая да кажат, да си признаят! Ако разсъждавам логично, това по- скоро е зарибяване отново на аудиторията, която се е оттеглила от сериала, за да се върнат зрителите, да подкрепят последните серии за сезона и да чакат с интерес новия. Ако е другото- т.е. своеобразно сбогуване, няма защо да го правят сега. Резонното е да го направят след приключването. Така че- въртях, суках, пак го докарах до втория сезон  Laughing

И защо не кажат нищо за Елка, ами оставят феновете в такава тревога! ЕЕЕ, много ме разочароват в комуникацията си със зрителите.

# 624
Доре  Hug
Какво се притеснявате,понеже някое фенче тъй рекло  hahaha те са толко недоскив тия,че думи нямам  hahaha  колко пъти Елка си е снимала,пък те викаха че я няма  Peace

# 625
  • Perla
Доре  Hug
Какво се притеснявате,понеже някое фенче тъй рекло  hahaha те са толко недоскив тия,че думи нямам  hahaha  колко пъти Елка си е снимала,пък те викаха че я няма  Peace
Верче, благодаря ти!  Hug  Hug Hug

ЕлБар като котета- такъв е текстът Laughing

# 626

ЕлБар като котета- такъв е текстът Laughing

Боре с това устище като боа - цялата ще я погълне  Joy  Joy  Joy

# 627
# 628
  • Керодиспансера
Здравейтеееееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Нещо да стопли душите ни  Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 629