Отговори
# 255
  • София
Славчев е вариант, да. Да знаеш, че е дръпнат, да не се изненадаш. Peace

# 256
  • София
Тина,Ганчева е добър лекар и аз и имам доверие,но мен също ме озадъчи,че иска раконизация,заради цито 3гр. от септември 2015.Най-вероятно пак щеше да е така,но цитото ми излезе 1гр. и ми даде "отсрочка" до септември  Laughing .За това,ако се съмняваш,че се налага конизация , търси трето мнение. Peace От това,което момичетата са писали и аз мисля,че Славчев е добър вариянт. Hug

# 257
  • София
Цитото ми било 2 с прехид в 3 А, което говорело за възпаление. Изписаха ми Полижинакс и пробиотик.  Peace

# 258
tiina аз бих ти препоръчала д-р Станков, особено при такива съмнения. Много е внимателен и много добре обяснява.

# 259
  • София
И Станкича е вариант. Peace

# 260
neli_cute
и  моята LLETZ  беше в Плевен - но прегледите ми са при Горчев, доколкото виждам ти при Томов.
Нещо предписа ли ти Томов, защото на мен Горчев нищо - нито имуностимуланти, нито друго. Аз също съм с НРV 18  онкогенен тип.

Boadicea
в момента нищо не взимам.   Sad   Три месеца пих Кориолус+Изопринизин.
 Сега 3 месеца вече почивка-нищо не взимам.    Не знам може би след конизацията трябваше нещо да взимам..... Иначе аз си спортувам, повече зеленчуци и плодове се храня. 
Засега ползвам презерватив при секс, въпреки че Горчев ми каза дори , че след 2-ата месеца може да се правят опити за бебе.... незнам вече  какво да правя....
След многото информация, която си чела как да се "приспи" този вирус ?
Аз съм си записала час за изследване - колпоскоп и цитонамазка  за м. юли -  което е 3 месеца след конизацията..... 

# 261
  • Pomorie
Моят преглед след конизацията е на 1.07,  но се съмнявам че ще ми предпише нещо за вируса.  Имам терапия,  която сега правя за 6м,  но тя ми е назначена от друг лекар,  имунолог, гинеколог,  доц. Конова от Плевен.  Комбинация от различни хомеопатични и билкови за укрепване на лигавицата и стимулация на имунитета,  за да подтисне вируса. За съжаление професорите са заети с рязането,  и пропускат след оперативния период  Thinking. На мен Томов ми каза,  че ще прецени по време на операцията какво да направи,  Лееп или конизация,  и после ми каза,  че е конизация.

# 262
Neli, cute Hug Може ли да ми обясниш нещо? Аз много искам да отида при доцент Конова, точно заради тия проблеми - ранички, течения, болки и т.н., но пък момичета от форума ми казаха, че ако не целя ин витро при нея няма да ми обърне грам внимание. Аз искам като нормален човек да отида на преглед при имунолог да си платя, да ми назначи терапия и да си тръгна. Дали това е възможно според теб? При теб какъв е случая? Знам , че въпросите ми изглеждат глупаво отстрани, но наистина е наложително вече да си намеря добър имунолог...  Rolling Eyes bouquet

# 263
  • Pomorie
Вярвай,  при мен случая е че ме изпрати обща позната/моя и на Конова/,  защото са близки да ми даде второ мнение преди конизацията. Тя ми направи типизация на ХПВ и след това ме прати при Томов.  А за самия вирус както писах ми назначи терапия. Не знам какво да ти кажа,  може би се хвана с мен заради познатата. Тя,  както и другите лекари са претоварени от много пациенти и явно искат да си правят само това с което се занимават.  Иначе е прекрасен човек и лекар, наистина!  Имам идея,  тя има имейл,  можеш да и напишеш в съкратен вид проблема ти и да помолиш да се срещнете,  не мисля че ще ти откаже. Пробвай! Ако нямаш имейла ще ти го дам.

# 264
  • Pomorie
Момичета имам въпрос,  задължително ли е да хида до Плевен на преглед при Томов след конизацията или да отида тук при Хубчев.  Хич не ми се пътува цял ден и освен това може да се наложи да спим там,  защото винаги графиците им закъсняват с часове. Чудя се какво да правя.

# 265
  • София
Иовита моя лекар също е против "подсилването" на имунната система и всеки път ми обяснява, че това са измислени трикове на фармацевтичната индустрия за да продават хапчета. Аз обаче не мога да стоя и да чакам, искам да знам, че съм направила всичко възможно.
От вчера отново доста съм се зачела, освен различните хапчета на базата на кориолус, които в различните държави са с различни имена и цени, се препоръчва фолиева киселина, 2000-4000мг рибено масло, витамини от Б група , А и Е, или добър мултивитамин. Освен това навсякъде се повтаря за здравословното хранене, много плодове и зеленчуци, движение и по-малко стрес.
Виждам, че и по американските сайтове са се появили много, много кремове подобни на този Силаут, които са с естествени съставки и се поставят локално, но не съм намерила ревюта засега които да не са с рекламни цели и съм малко скептично настроена.
Мисля и да си потърся имунолог за консултация.

neli_cute най-добре е да си ходиш при твоя лекар на прегледи. Той най-добре знае какво се е случило по време на операцията. Може да обсъдиш с него ситуацията и да го питаш за мнение по въпроса
Съчувствам ти, за цялото пътуване и чакане Simple Smile

# 266
По мое мнение всички, които сме с тези проблеми трябва да посетим имунолог. Да, мила, ако може напиши ми имейла й,за да й напиша за какво става дума при мен и да се моля да ми отговори. Confused bouquet

# 267
От вчера отново доста съм се зачела, освен различните хапчета на базата на кориолус, които в различните държави са с различни имена и цени, се препоръчва фолиева киселина, 2000-4000мг рибено масло, витамини от Б група , А и Е, или добър мултивитамин. Освен това навсякъде се повтаря за здравословното хранене, много плодове и зеленчуци, движение и по-малко стрес.
Виждам, че и по американските сайтове са се появили много, много кремове подобни на този Силаут, които са с естествени съставки и се поставят локално, но не съм намерила ревюта засега които да не са с рекламни цели и съм малко скептично настроена.
Мисля и да си потърся имунолог за консултация.
Да се включа с малко интересно инфо, на което попаднах на руски - там при леки случаи лекуват пациентките първо с Изопринозин, локални глобули с интерферон (Има няколко вида интерферон - алфа, бета и гама. Обикновено организмът произвежда тези вещества. Те могат да бъдат получени в лабораторни условия и се използват за лечение на рак и други заболявания като например вирусни инфекции, при които се инхибира репликацията на вирусите.) и някакви локални спрейове и интимни гелове също с противовирусен ефект.
Отделно в Русия има супер много антимикотици - кетоконазол, миконазол, итраконазол на глобули и други по-силни. При нас всичко е ограничено. Crossing Arms

# 268
  • Pomorie
Аз също смятам,  че имунитета е в основата на всичко! Но,  всеки сам прави преценка,  аз не спирам до тук,  смятам да си намаля стеса на работа,  защото парите които печеля ще ги дам за лечение в последствие.
Вярвай ето info@ivfpleven.comeikonova@abv.bg
Стискам палци  Peace

# 269
Момичета, благодаря ви много за мненията. Мисля при Славчев да ходя за трето мнение. 

За HPV съм чела, че за засилване на имунитета (освен добавки) трябва и здравословно хранене, също и да не се пуши, без стрес.
neli cute, много е неприятно това цялото пътуване, но според мен по-добре отиди при Томов.

Общи условия

Активация на акаунт