ПЛЕВЕН 157

• 165 544
  • 1 026
  •   2
Отговори
# 915

Знаете ли къде ще се намира Джъмбо в Плевен? Не знам кога ще отвори, но сме много любопитни с детето Simple Smile

Аз пък гледах обявите в jobs.bg и имаше доста обяви за работни места в Джъмбо за град Плевен.

# 916
  • FRANCE
За раници на времето бях взела на Ташев. 4г не е мръднала. И една на Габол от Наркопа на първият етаж, но тя издържа около година и то не при сериозна употреба.

# 917
Ние взимаме от магазина на Дома на книгата раниците.

# 918
От къде да купя шапка за плуване на прилична цена?

# 919
  • гр.Плевен
От къде да купя шапка за плуване на прилична цена?

От магазини "Крез". В началото на лятото взех от там, дано не са свършили.

# 920
Плувни шапки има в Спорт депо и другите спортни магазини. Ако ще я купуваш да не се мокри косата, да знаеш че не става. Шапките са да не падат косми в басейна.

# 921
Силви, точно за да не се мокри косата мислех...но щом казваш че не става...излишно е тогава. 

# 922
Става, на детето ми не се мокреше косата с плувна шапка. Нале непромокаема.

# 923
Дъщеря ми плува 4 пъти седмично, вече не знам колко време, косата след всяка тренировка и е напълно мокра. Говорила съм и с треньори, да не би аз да я слагам неправилно, та те ми казаха това за космите. Ако не се гмурка постоянно, а кротичко си цапа в басейна, може и да си запази суха косата.

# 924
  • FRANCE
5, 40 лв в декатлона. И се мокри косата.

# 925
  • Плевен
Ако е с по-тънка или къса косата има шанс да остане по-малко мокра. С гъсти/дълги коси не прилепва добре, а и покрай ушите си влиза.

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 23:23 от Мама-Галя

# 926
С коса до кръста е, така че явно няма да ни е от полза шапката.
Благодаря много. Simple Smile

# 927
Е, в такъв случай ще се мокри. Моето момченце е с много къса.

# 928
Хора, дайте малко идеи... Къде в Плевен може да се намери магазин за бельо с по-големи размери. Натрупала съм малко килограми и то точно в коремната област и не мога да си намеря боксерки, които да ми стават. Навсякъде продават гащи за кльощи. Откъде може да се намери някакво по-широчко бельо за нормална жена, която не е анорексичка?

# 929
В Н&М няма ли? В Ени Тихолов също има асортимент, доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт