Ин витро център Стефанов - тема 4

• 47 286
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
И аз се моля за вас Praynig, момичета и стискам силно палци! Hug Hug

# 571
Здравейте момичета засега всичко върви мн добре  вече си поспивам  което не беше се случвало отдавна  Simple SmileРали  и аз съм на 23 на преглед дано всичко е ок  Praynig
Момичета откъде си набавяте фраксипарин

# 572
Радвам се, че сте добре! Всичко ще е наред, дано,дано  Praynig ! Фраксипарин не съм търсила скоро имам още малко, в аптеката бяха казали, че очакват да го получат в средата на този месец, но май са го спрели от производство Sad трябва да ползваме или зибор или фраксипарин от 0,6 през ден, ако го позволяват кръвните изследвания...аз съм с доказана тромбофилия и съм на инжекции всеки ден и през три седмици пускам аРТТ да видим как ми е съсирването на кръвта, дали не се е разредила много или пък да трябва да се увеличи дозата

# 573
В Марешки ми казаха, че могат да поръчат. Иначе аз взех зибор , по една инжекция ли да слагам от него или и двете?

# 574
  • Казанлък
За зибор2500 бях питала Яничка и ми каза и двете.Но след няколко дена ми звънна да ми се извини че е сгрешила и  се поставя само едната.

# 575
Момичета, утре съм на изследвания и на преглед. Ще ми правят ПКК, Б-я и още няколко изследвания, но понеже съм на Еутирокс забравих да попитам дали има значение приема на хапчето. Може би е по-добре да го изпия след изследванията? И да ви се оплача - толкова съм притеснена. Много ме е страх да не си спукам фоликулчетата. И само се наблюдавам и се притеснявам дали са си на мястото, защото не усещам никаква болка и се питам дали това е нормално. Само биенето на инжекции ми стана малко трудно. Корема ми е леко подут и твърд, а аз по принцип съм много слаба и не мога да си хвана гънка и като вкарваме лекарството е доста неприятно. Стискайте ми палци утре всички яйца да са си по местата Simple Smile
Исках да попитам и за вливките - нощница, чехли и какво друго трябва да си нося?

# 576
  • Сливен
Силвия,аз за теста пуснах в Бодилаб.По обяд е готов резултата.

# 577
Силвия,аз за теста пуснах в Бодилаб.По обяд е готов резултата.

Супер  Hug и аз мисля там да ходя. Вторник сутринта, но това зацапване вече започва малко да ме плаши.

# 578
  • Сливен
Стискам палци да е за добро.Щом е розово не се плаши,от това което съм чела по темите притеснително е когато е червена кръв.Дано ти и Бананче ни зарадвате с положителни тестове.

# 579
Стискам палци да е за добро.Щом е розово не се плаши,от това което съм чела по темите притеснително е когато е червена кръв.Дано ти и Бананче ни зарадвате с положителни тестове.

Благодаря  Hug

# 580
djfeq щом няма болка вероятността да се спукат е много малка, като цяло липсата на болка е добър знак за това че стимулацията е разумна, няма хиперстимулация и таймиранетоне добро. За вливките не ти трябват нощница и чехли, а само нещо за хапване и вода. Успех ти желая!

# 581
Бананче, успех днес! Стискам палци  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 582
bananche стиснати палци и от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 583
 Praynig и от мене палци.

# 584
  • Казанлък
Bananche успех.Стиснати палчета и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт