Зъбче вече се белее , септемврийче весело се смее! тема №7

• 56 621
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
 Party Party Party познайте колко е сладичък Искрен като го подстригах  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
водих батковците на "прическьор" както им казва по-малкият батко, но Прическьорката не искаше да подстриже Малчо. Аз отлагах няколко дена, но ей сега се захванах. Много ми е хубав така, вече прилича на малко момченченце, не на бебенце
 Flutter Flutter Flutter Hug Hug Hug

искам да ви се похваля и за друго, първо на вас казвам, защото вече сме приятелки  Simple Smile моят кантар току що ми показа минус 19. Итой е в добро настроение явно Heart Eyes

# 616
Жулиета, върнахме го, вече пак си спи до 7:30-8 ч сутрин Simple Smile е, то това трудно се нарича спане тия дни....
Румка, браво, супер резултати!

# 617
  • София
Party Party Party познайте колко е сладичък Искрен като го подстригах  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
водих батковците на "прическьор" както им казва по-малкият батко, но Прическьорката не искаше да подстриже Малчо. Аз отлагах няколко дена, но ей сега се захванах. Много ми е хубав така, вече прилича на малко момченченце, не на бебенце
 Flutter Flutter Flutter Hug Hug Hug

искам да ви се похваля и за друго, първо на вас казвам, защото вече сме приятелки  Simple Smile моят кантар току що ми показа минус 19. Итой е в добро настроение явно Heart Eyes

Лелеее, браво Руми.  bouquet Ето това е наптаво страхотен резултат. И аз искам да сваля, но нещо волята ми се опъва. Можеш ли да споделиш накратко как се храниш (по колко пъти на ден и с какво) и какво спортуваш?

Браво и за новите прически. Simple Smile С машинка ли подстрига Малчо или с ножица?  И аз трябва да я свърша тази работа скоро ...

# 618
Dallcheto, колко дена максимум даваш Нурофен и по колко пъти на ден?
Педиатърката ми е отпуска, иначе щях да й звънна...попитах в една група във fb и ме изядоха с парцалите, пфууу  Sick

# 619
с ножичката действах. макар че доста се въртеше, и на места не е супер идеално, на мен ми харесва. довечера чакам да видим дали някой ще забележи. засега средният батко не забелязва.

а за килцата,
Скрит текст:
започнаХ да спазвам Гайдурков. тук във форума има и тема, но аз я открих много след книгата му. според мен е мн.важно и останалите вкъщи да те подкрепят, а ако може да се присъединят към начина на хранене - безценно. гладна не стоя, не ям сол и термично обработени мазнини. вм.хляб - царевица, ориз, елда. накратко е това. захарта също мн.рядко-но ползвам фурми, стафиди и мн.пресни плодове.
и децата се научиха, и съм мн.доволна.
и пак да кажа, 4е у нас не сме фенове на гладуването. аз съм -19, ММ е -20. от 29,02 т.г. първият месец 10 кг, вторият 5, и после по към 2-3 кг.  рядко спортувам, ако не се брои шетането у нас, и тикането на количката.
мн.ни харесва начинът на хранене, едва ли ще се върнем към стария, макар че като ходим на гости, или сме на заведение, не му мислим и поръчваме на корем.

другото, което пробвах и също даде резултат в един от месеците-до 14 часа ям каквото и колкото искам. след това само плодове.

питай ако има нещо. ние сме мн доволни, вкл. има допълнителни положителни странични ефекти, които са супер бонус. не му миришат краката, нямаме пърхут, и др.

# 620
Браво, Румка, страхотен резултат! Аз съм успявала да сваля над 20 кг само с 90-дневната, но знам поглеждайки кантара какво удоволствие изпитва човек! Поздрави от мен, много си упорита! За такова нещо трябва воля! И аз мисля скоро да действам по въпроса, сигурна съм, че ще успея, защото в такива случаи се заинатявам и изкарвам до края!

# 621
права си-няма друго такова чувство  newsm44 newsm68 newsm10
с 90-дневната после оставаш ли на новите кг, или с времето се връщат?

# 622
  • До Балкана
Люсил, ако е редовен прием, най-много три до четири дни, но ако е еднократна доза само вечер, за да успее да спи спокойно съм си позволявала и 5 дни. Това със знанието и разрешението на педи, разбира се. Честно казано, гледам да му спестявам лекарствата, но когато е много изтормозен го зобам. 😉

# 623
Макси има 4 зъба отгоре и 2 отдолу. Май с последните беше и болен.

# 624
Аз давам Панадол, ама само като пищи вече като луд. Иначе не давам, че все пак са лекарства.

# 625
Ейййй браво, Румка:) страхотно  Peace

Мен пък ми дойде за първи път от 19 месеца Simple Smile. Добре си беше без това... Simple Smile

Ето и да се повеселите тематично:)
http://www.maikomila.bg/имам-да-оправям-багаж-и-ми-иде-да-се-гръ/

# 626
  • До Балкана
И на мен тази сутрин ми дойде за пръв път от 12.12.2014. Чувствам се момиченце! 😍

# 627
с първото ми дете ми дойде 18 месеца след като родих. С второто ми дойде 7 месеца след като родих, като и двамата съм ги кърмила 1 г. и 1 месец. Сега не ми е дошло още.

Според вас - на какво се дължи тази работа, знаете ли? В моя случай, при положение че ги кърмих еднакво дълго, а такава голяма разлика в интервала  newsm78 newsm78 newsm78
Инак и на мен ми е добре така Wink))

# 628
  • До Балкана
Първото го кърмих година 2. Дойде ми на третия месец. Сега на десетия. Явно са възможни вариации.

# 629
Мерси, Dallcheto.
Тази статия я четох наскоро, еййй, голям смях падна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт