Новите ви книги - 19

• 142 388
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
# 721
# 722
коледен подарък Simple Smile

# 723
# 724
  • London, UK
Последно добавени към библиотеката:

# 725
  • Mostly in my mind
Подарък

За детето. Разкошни илюстрации

# 726
  • София
Още книги си взех, сигурно ще дойдат след нова година, но се радвам, че ги поръчах - в сайта на ориндж има добра промоция.

# 727
  • Belgium
Венка, жесток избор Animal Heart Eyes Cat

Ще чакам да се изкажеш и за двете книги Simple Smile

# 728
и аз - ще чакам Simple Smile Пиърс го гледах - гледах, но като се има предвид, че не дочетох Аркадия, реших, че тази може да почака.

# 729
  • София
Венка, жесток избор Animal Heart Eyes Cat
50% e повлиян от теб, ама ти си знаеш Two Hearts.
Ще драсна някой ред като ги прочета и двете.

alvelly, аз още не съм чела "Аркадия", но понеже повече обичам исторически и криминални романи, просто нямаше как да подмина "Пръстът...". Ако решиш, че ти се чете, мога да ти я заема по-нататък.

# 730
За книгата на Шейбон много се чудя. Май ще е добре да почакам да прочета няколко мнения за нея и тогава да преценявам дали да си я взимам или не.
А това пристигна днес:

# 731
  • Belgium
Аз пък се чудя на "Пръстът". "Аркадия" хем ми хареса, хем не. Та ще изчакам мнения за "Пръстът" Simple Smile

# 732
alvelly, аз още не съм чела "Аркадия", но понеже повече обичам исторически и криминални романи, просто нямаше как да подмина "Пръстът...". Ако решиш, че ти се чете, мога да ти я заема по-нататък.
O, мерси, Вени, ще имам предвид, като започне да намалява купчината при мен. А ти, ако искаш, мога да ти дам Аркадия - ама ти май си я беше взела? ... или ... както и да е, имам едно копие за раздаване при мен.

# 733
  • София
Имам я, да, alvelly, но благодаря за предложението Simple Smile Лу, и ти знаеш, че можеш да разчиташ на мен. Дано си струва книгата, ще видим Simple Smile

И вече се заклевам, че спирам да купувам книги за известно време, че не е истина и аз каква купчина натрупах. Добре, че електронните не са видими, че и там чака списък.

# 734
Имам я, да, alvelly, но благодаря за предложението Simple Smile Лу, и ти знаеш, че можеш да разчиташ на мен. Дано си струва книгата, ще видим Simple Smile

И вече се заклевам, че спирам да купувам книги за известно време, че не е истина и аз каква купчина натрупах. Добре, че електронните не са видими, че и там чака списък.

Успех, аз се заклевам всеки ден и всеки втори се сдобивам с нова Grinning

Общи условия

Активация на акаунт