"Под прикритие" - 9 тема Развръзката!

• 57 607
  • 448
  •   1
Отговори
# 225
Някой очакваше ли друг финал освен този?
"Агент под прикритие" Ерол Метин минал на тъмната страна?! Сериозно ли?
Перфектния финал!

# 226
Тоя поглед накрая, доста многозначителен...
Иначе, добър финал. Доволна съм. Хвана ме носталгия, докато гледах излъчването от НДК. Ще ми липсва сериала. Създаде незабравими и култови образи!

# 227
  • София
Много добър финал, макар че дойде всичко това изневиделица, ама карай. Rolling Eyes
Страхотна актьорска игра от всички, впрочем. Peace

# 228
Достоен край за Иво, така трябва да се мре.
Радвам се за Куката, но ме яд на патката Яна.
Много завършени сериали имат отворен финал, но продължение няма.

# 229
  • Бургас
Според мен ще има нов сезон след някоя година.
Ерол,е на тъмната страна!
С този поглед накрая...

# 230
Да, Митовски каза, че доброто ще победи и се надява винаги да побеждава! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Няма да има нови сезони, а ще има нови продукции и сериали съобщи Вяра Анкова изпълнителин директор на БНТ.

Куката се спаси! Юхууууу
Ерол е свободен и ще се обича с Ния, която вече е защитен свидетел! Богати са!

# 231
Мен не ме е яд за Куката и Яна, тяхната линия ме дразнеше, а и доста нереалистична ми беше връзката им.

# 232
  • София
Еее, добре добре. Постарали са се. След последните две серии, миналата и тази ме карат да съжалявам, че сериалът приключи. Жалко, че всичко най-добро бе оставено за края.
Но да финалът бе силен и реалистичен. И без излишни захаросани изпълнения. Това с Куката и Яна бе тъжно, но обикновено така става. Сега момента бе по-силен емоционално, лично на мен ми хареса, особено след като масово се очакваше и искаше двамата да избягат заедно към залеза (като на филм). Изненадаха ме с това, че оставиха Тишо жив, мислех че ще го убият. Радвам се много, че гнусния Бенишев си го получи. Финалната гонитба, акцията по залавянето на Иво бе класика в жанра и мисля, че и много класни чуждестранни сериали биха завидели на перфекционизма вложен в сцените.
Доста критикувах шоуто и с право, но когато се направи нещо силно и смислено трябва да похвали.
Край на най-добрия бг сериал за последните 25 години.
Сериал благодарение на който след феноменалния си успех с първите два сезона бе прокаран път за много други успешни родни продукции.

Simple Smile

# 233
Аз не успях да разбера Ерол подаде ли по някакъв начин сигнал на Попов? С какво точно стана ясно, че Ерол е полицай, като той до последно просто си бягаше с Иво?

# 234
  • София
Хубав филм беше. Финала е добър, ще се хареса на повечето зрители.
Но за мене е нереален заради неподготвеността за отстъпление на уж най-могъщия мафиот.

# 235
Попов спа цял сезон, накрая за два епизода въведе правосъдие... сценаристите се изложиха този сезон. Ерол - новият бос (с този поглед) , дори няма да му се налага да си слага хора в системата, той си е там. На мен финала не ми хареса, но екшънът беше на ниво. Радвам се, че е българска продукция. Нали след епизода щяха да дадат пак на живо от НДК с отзиви, защо започнаха новини? БНТ не са дообмислили нещата.

# 236
Някой очакваше ли друг финал освен този?
"Агент под прикритие" Ерол Метин минал на тъмната страна?! Сериозно ли?
Перфектния финал!

Точно така!

# 237
  • София
Не се хващайте за този поглед на Ерол. По-скоро това беше един тъжен и отчаян поглед. Да, мисията бе изпълнена, но на каква цена? Само той знае (и Попов). Няма пълно щастие.
Това е. Нищо повече и много повече... Wink
Но не и че е на тъмната страна или нещо подобно. Още след като се разбра за сестра му аз бях 100% сигурен, че никога няма да стане мафиот. Да, имаше моменти в които вярата му бе разклатена жестоко, защото виждаше, че полицията е безсилна и тъне в корупция и посредственост, Мартин го саботираше и излагаше на опасност и за финал точно Иво му спаси живота с риск за своя! И все пак не се поддаде, но загуби част от душата си и никога повече няма да бъде същия. Всичко това бе скрито в този поглед. Simple Smile

# 238
  • в 1001-та нощ
За мен Ерол НЕ мина на тъмната страна. Аз видях жажда за живот в погледа му.

# 239

Но за мене е нереален заради неподготвеността за отстъпление на уж най-могъщия мафиот.

Доста пробойни имаше ... Иво наистина показа пълна липса на готовност. Както беше недосегаем в продължение на целия сезон, така изведнъж Попов настъпи и го подкара по всички флангове.

Най-сладки си ми останаха Ерол и Ния с жертвите си един за друг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт