Против акне/пъпки по лицето 5

• 117 537
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Да, към теб, благодаря ти! Hug
Видях, че го има в iherb. Peace

Повечето продукти, които използвам, ги има там. Единствено кремовете ми са от дерматологичен кабинет, всичко останало може да се намери по търговската мрежа. Hug

# 586
А с какво се оправят неравности по кожата? Sad Има ли изпробвани мазила или трябва някакви процедури?

# 587
Зависи от неравностите, причините за тях, възраст, тип кожа... С две думи, най-добре е да се направи консултация при дерматолог и тогава да се почва третиране. Може да е нужен пилинг,  може да са нужни процедури, някой път за акнето е нужно и успоредно лечение по вътрешен път.

# 588
  • Бургас
Бях писала по-рано, че съм си взела един хомеопатичнен крем да го пробвам. Ето този
Вече го преполових и засега съм доволна. Използвам го успоредно с крема с бензоил пероксид и ми дейсва много добре за борбата с червените петна. Разширените ми капиляри, за които съм споменавала нееднократно, леко се посвиха. Иначе малко изсушава кожата и мирише много силно на чаено дърво, но се изтрайва.

# 589
  • София
Момичета, знаете ли от къде мога да си поръчам Паноксил 10% или някакъв друг подобен с 10% бензоил пероксид от интернет, извън Щатите? Гледах в ОЛХ, но няма в момента... свършва ми крема с бензоил пероксид, който е 5% и исках да го заменя с по-силен? Някакви идеи?

# 590
Аз поръчах от тук: https://www.chemistdirect.co.uk/ /видях го някъде назад в темата/, но още не е дошъл #Cussing out Така ли се бавят...никакво известие не съм получила. Confused

# 591
  • Бургас
Момичета, знаете ли от къде мога да си поръчам Паноксил 10% или някакъв друг подобен с 10% бензоил пероксид от интернет, извън Щатите? Гледах в ОЛХ, но няма в момента... свършва ми крема с бензоил пероксид, който е 5% и исках да го заменя с по-силен? Някакви идеи?

В bazar.bg бях видяла виднъж.

# 592
В аптеката в София, от която го взимам аз, доставят в страната. Попринцип го правят 2.5%, но може да се направи запитване дали не биха могли да го направят на 5 или 10% по заявка. Не би трябвало да е толкова сложно да се промени концентрацията.
Разни олх и базари не са ли ви подозрителни за купуване на лекарствени продукти?  newsm78

# 593
  • Бургас
Аз съм си взимала. Не беше съмнително. Беше на известна марка, в оригиналната си кутийка, с листовка и в срок на годност.

# 594
Здравейте! Simple Smile
Някой използвал ли е продукти от марката Uriage и по-специално за мазна, проблемна кожа? Какво ви е мнението?

Намерих този комплект, изгоден е и се чудя дали да си го поръчам Thinking
http://remedium.bg/anti-imperfections/uriage-promo-hyseac-3regul … hermal-water.html

Преди няколко месеца си купих комплект на Ла рош цялостна програма за проблемна кожа -
Effaclar Duo (+) и Effaclar измиващ гел.
Има добър ефект от тях. Не мога да кажа дали изцяло на тези продукти се дължи резултата. Но имах постоянни пъпки на едно и също място от лицето, които ме измъчваха със седмици, които за щастие спряха да се появяват там. И заради които дори имах нещо като белези, но вече се заличиха. Но така или иначе пак ми се появява по някоя пъпка тук там. ooooh! Гела отдавна свърши, крема вече е свършване и трябва да си купя друг, но се чудя дали да не пробвам нещо друго или пак да си купя същия комплект ?  newsm78

Предложения за добра медицинска козметика на долу горе достъпни цени?  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 00:46 от Just Me :)

# 595
Глобалният крем на Юриаж е супер, дава доста бързи резултати, но при мен прави кир ефект, както и глобалния на Биодерма. Мога да ги сравня като текстури и усещане, като този на Юриаж е една идея по-неизсушаващ и по-силно действащ.

При мен се върна проблема и открих Норева и съм впечатлена! За няколко нощи овладява положението, страшно силно действие, за първи път ми се случва, а момичетата, които са чели предишни мои постове из темата знаят, че съм пробвала абсолютно всички  аптечни марки и само от Ефаклар+ съм получавала ефект, който ми реши постоянно проблема. Но Норева ме впечатлиха много, наистина за моята кожа бързо и ефективно действие, с нищо пробвано не мога да го сравня като експресност на действието.

# 596
Holly Pink,
за Uriage Hyseac 3-regul говориш, който е в комплекта, нали ?

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 01:15 от Just Me :)

# 597
  • София
Холи,от къде купуваш Норева?

# 598
Holly Pink,
за Uriage Hyseac 3-regul говориш, който е в комплекта, нали ?

да  Hug
Холи,от къде купуваш Норева?
От Субра

# 599
Дайте идея с какво мога да си мажа лицето в студено време изпръхва. Нещо, от което не излизат пъпки...

Общи условия

Активация на акаунт